1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Türk Futbolu Yeni Bir Hakem Kazanıyor!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Default Türk Futbolu Yeni Bir Hakem Kazanıyor!!!

Evet Arkadaşlar Türk Futbolu yeni bir hakem kazancak. bu hakem kim merka eden warsa heme söleyim. bendeniz olcak inş. beyler bugün hakemlik başvurusu fln yaptık her şey tmm artık iş sadece seminere gidip derslere fln gircez sonra sınav ardından sınavı geçersem klasman hakemi olaark başlıcam napalım hadi hayırlısı. İlerde Derbi Maçları yönetirsem Küfür etmemenizi şimdiden rica ediyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

inşallah fener lehine kararlar almassın
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

yok yok almam sen merak etme ben artık ben zaten bu fener hakemle kazandı dedikodularından bıktığım için böyle bi karar aldım ayrıca hakem kriterleri mevcut bende dil desen 2 tane sporcu olduğum için tff standartları kadar koşabiliyorum da inş. sınavı geçecem

İ.ne hakem

Tebrik ederim dostum iyi çalışmalar..

Ama bu işi Türkiye'de yapma derim
    -

Nesil
    2005
    Yer
    34

helal olsun nediyim sonucta bu meslek enteresan ve tehlikeli bi meslek (bence)

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Helal olsun kardesim inşallah basarılı bir hakem olursun ve Allah sana Fifa Kokartı almayı nasip etsin

Amin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    İ.ne hakem
    abi daha dur ya bi destur diyelim hemen küfüre başlamayın yahu
    bu arada bu benim yan mesleğim olcak diğer hakemler gibi belirteyim

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

hayırlısı olsun

Serdar Tatlı kadar sert görünme
    Cem Papila kadar gündemde kalma
    Erol Ersoy gibi kendini ezik düşürüp suratına tükürttürme

kendin gibi ol

Ne konuştum bea
    -

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

hayırlı olsun aman bizim amatördeki hakemler gibi davranma oyunculara yoksa çok dayak yersin

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

vatana millete ve de türk futboluna hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

işallah doğru kararlar verirsin işallah hakemliğe seçilirsin daha ne diyim başarılar

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Hayırlı olsun, inşallah başarılı olursun....

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    Evet Arkadaşlar Türk Futbolu yeni bir hakem kazancak. bu hakem kim merka eden warsa heme söleyim. bendeniz olcak inş. beyler bugün hakemlik başvurusu fln yaptık her şey tmm artık iş sadece seminere gidip derslere fln gircez sonra sınav ardından sınavı geçersem klasman hakemi olaark başlıcam napalım hadi hayırlısı. İlerde Derbi Maçları yönetirsem Küfür etmemenizi şimdiden rica ediyorum
    Biliyorsundur belki ben de futbol hakemiyim, Ankara Bölgesi hakemi

Bu rada kursu başarıyla bitirirsen Aday hakem oluyorsun, aday hakemliğin 2 yıl sürüyor. Tabi senin performansına da bağlı ama %90 2 sezonu tamamlarsın. Ondan sonra il hakemi olursun ki onda da kendini kanıtlayana kadar il hakemi olarak kalırsın, klasmana çıkış süren il hakemi olduktan sonra 3-4 seneni alabilir yada hiç çıkamayabilirsin, bu işler öyle basit değil

Ayrıca şunu da belirteyim ilk 2 yıl içinde aday hakemlikten il hakemliğine terfi edemezsen hakemlik serüvenin son bulur, onun için her hafta yapılan antrenmanlara katıl, haftada en az 3-4 gün (antrenmanlar harici) koşu yap, maç alabilmen için cooper testlerine girmen gerekir, bu teste aday hakemliğe başladıktan en az 12 ay sonra girersin bu yüzden maç alabilmen için 1-2 aylık bir süren olacak önünde bunu iyi değerlendir...

Antrenmanlara iyi hazırlanmaya bak, adamın pestilini çıkarırlar hakemlik öyle dışardan göründüğü kadar iki düdük çal işi değil...

Tavsiyelerim şimdilik bu kadar, umarım başarılı olursun yardıma ihtiyacın olursa buradayım

Ayrıca espri de yapıyor olsanız hakemler hakkında garip gurup yorumlar yapmayın admininiz de hakem ona göre

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

artık fmdeki maclarıda sen yönetirsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hakem gol gol gol!
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

hayırlı olsun öncelikle
    sorum Volkan a acaba ankara maçlarında falan FM de ismin varmı
    yoksa 2007 2008 de falan olabilirmi?

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    Biliyorsundur belki ben de futbol hakemiyim, Ankara Bölgesi hakemi

Bu rada kursu başarıyla bitirirsen Aday hakem oluyorsun, aday hakemliğin 2 yıl sürüyor. Tabi senin performansına da bağlı ama %90 2 sezonu tamamlarsın. Ondan sonra il hakemi olursun ki onda da kendini kanıtlayana kadar il hakemi olarak kalırsın, klasmana çıkış süren il hakemi olduktan sonra 3-4 seneni alabilir yada hiç çıkamayabilirsin, bu işler öyle basit değil

Ayrıca şunu da belirteyim ilk 2 yıl içinde aday hakemlikten il hakemliğine terfi edemezsen hakemlik serüvenin son bulur, onun için her hafta yapılan antrenmanlara katıl, haftada en az 3-4 gün (antrenmanlar harici) koşu yap, maç alabilmen için cooper testlerine girmen gerekir, bu teste aday hakemliğe başladıktan en az 12 ay sonra girersin bu yüzden maç alabilmen için 1-2 aylık bir süren olacak önünde bunu iyi değerlendir...

Antrenmanlara iyi hazırlanmaya bak, adamın pestilini çıkarırlar hakemlik öyle dışardan göründüğü kadar iki düdük çal işi değil...

Tavsiyelerim şimdilik bu kadar, umarım başarılı olursun yardıma ihtiyacın olursa buradayım

Ayrıca espri de yapıyor olsanız hakemler hakkında garip gurup yorumlar yapmayın admininiz de hakem ona göre
    herşey için saol volkan abi tavsiyelerini sonuna kadar dinlicem ayrıca sen merak etme dediğim gibi köküm sporcu olduğu için testlerde fazla zorluk çekmem. Ayrıca benim zaten haftada 2 basket ant. war normalde. zaten spor salonu hemen stadın yanında . koşu yapabilirim zaten arasıra yapıyoruz ant. dan sonra raha 5-6 tur koşuyorum. kondisyon ii yani. walla elimden geleni yapıp 2 yıl içinde terfi etmee çalışcam.
    ayrıca inş. bi maçta senin 4. hakemin olurum

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

bende sizi örnek alıcam.Artık yaşım gelince benim elimden tutarsınız

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

hayırlı olsun tarafsız olmaya adalet sağlamaya çalış
    volkan baros anlatmış zaten sana herşeyi anlatmasa direkt klasmana giriyordun sende
    inşallah istediğin gibi olur herşey..

İsmini de yazsaydın bari

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

tebrikler inşallah hayırlısı olur

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

en azından fenerbahçeli olduğunu inkar etmeyecek bir hakem kazanıyoruz

Basarilar.

Bende Belcikada 2.5 senedir hakemlik yapiyorum.

bu sitedede ne çok hakem varmışta haberimiz yokmuş

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

evet hakem kardeşler buyrun toplantıya,hangi maçları yönetiyorsunuz bu hafta.o maçların ilk yarı maç sonuçlarını ayarlayalım iddaayı oynayalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yolun acık olsun umarım dünya kupası finali yönetirsin..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    evet hakem kardeşler buyrun toplantıya,hangi maçları yönetiyorsunuz bu hafta.o maçların ilk yarı maç sonuçlarını ayarlayalım iddaayı oynayalım
    tam ben söylücektim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TacticalForce
    tam ben söylücektim
    heheh cakallar

Mesaj Yetkileri