arkadaşlar maç skoruna tıklayınca maça giremiyorum kariyerimin ilk yıllarında bu sorun yoktu ama şu anda tatile gittiğim ve bakmak istediğim kendi maçlarımın veya altyapı maçlarına bile skora tıkladığımda giremiyorum bir çözüm öneriniz varmı
arkadaşlar maç skoruna tıklayınca maça giremiyorum kariyerimin ilk yıllarında bu sorun yoktu ama şu anda tatile gittiğim ve bakmak istediğim kendi maçlarımın veya altyapı maçlarına bile skora tıkladığımda giremiyorum bir çözüm öneriniz varmı
Eğer kariyerinizde çok ilerideyseniz, eski maçların skorları açılmayabilir. Oyun dosya boyutunu düşürebilmek adına üstünden uzun süre geçen maçların bilgilerini göstermiyor.
yok ben o gün oynanan maçlara bakamıyorum
herhangi bir yama yada skin yükledikten sonra mı oluştu böyle bir sorun ?
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
zaten yama yükledikten sonra bir kaç sezon normal gitti onla alakası varmı ilmiyorum ama yoktur heralde
Herhangi bir kayıtlı oyun temizleyici kullanıyormusun?
bu bana da oluyor maçlara girmeden önce kaydederseniz sorun belirli bir oranda düzeliyor
O maçlar (eski maçlar) hafızadan siliniyor çünkü oyunu yavaşlatıyor hatta FM 2005'de kendiliğinden silinmediği için program dahi çıkmıştı oyunu hızlatmak için. Yani önemli maçları kaydedeceksiniz.
Sağlıcaklar Kalın.
Bendede bazen oluyodu aynı gün oynadıgım maça giremiyodum 4-5 kere tıklayıp çıkıyodum oyundan bi süre sonra giriyodu dene istersen.