1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Oyunda Görüntü Sorunu

Default Oyunda Görüntü Sorunu

Arkadaşlar oyunu 3d görüntü ile oynuyorum ve sadece önemli anları görmek istiyorum sistemide o şekilde ayarlıyorum, eski oyunlarda bu sorun hiç yoktu ancak özellikle devreden sonra oyun önemli anlara 3d'ye dönmeyip sadece istatistikleri gösteriyor. Golü yiyip atınca ancak olayın farkına varabiliyorum

Size sorum neden sistem otamatik olarak görüntüyü getirmiyor.

Çok sinir bozucu bir durum

İyi geceler

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

View maça tıklarsan maçı görebilirsin ,
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

eski oyunda böyle bir sorun yoktu zaten view maçı tıklayarak görebileceğimi , biliyorum burada önemli olan manuel bir tuşlama yapmadan oyunun öönemli pozisyonları otomatik olarak ekrana getirmesi , daha sonra istatistiklere ekranı geri getirmesi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Valla enteresan bir durum
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Arkadaşlar konu ile ilgili yardımcı olacak biri var mı?

Konuyu tekrar örneklerle anlatıyim

Parma ile oynuyorum , Siena ile kupa maçı 120 dakika berabere bitiyor,

Maç penaltılara gidiyor

Penaltıyı kullanacak oyuncuları seçeçeğimiz ekran geliyor , oyuncuları seçip play'e basıyorum.

Normalde 3d olarak ekranın gelmesi gerekirken ekrana istatistikler geliyor ve penaltı atışlarını göstermiyor , ancak ben sol panelden view'e basınca penaltıların atıllışını görebiliyorum

Bu sorun bir oyun hatası arkadaşlar önceki oyunlarda bu hatalar yoktu

Yardımcı olursanız sevinirim

sırf bu olay yüzünden tv modunda izliyorum maçları

anıl kardeşim sende de var sanırım bu sorun, çok garip bir olay , görüntü bekliyorsun yorum bölümünde gol yazıyor , aşırı derecede sinir bozucu bir durum

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tv wievde izlerken böyle bir sorun olmuyor ama diğer dedğiniz olay neden kaynaklanıyor onu bilemiyorum. Önerebileceğim tek çözüm tv wiev'de izlemek olacak.

iyi de el barto , tv view de izlerken önemli pozisyonlar yok ise ekran tekrar istatistiklere dönüyor mu ???,

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hayır dönmüyor ama istatistikleri o ekranda da görebilmen için kısa yollar var onları kullana bilirsin.

kimse kusura bakmasın, hayatımda bu kadar bir oyunu almak isteyip bu kadar da hayal kırıklığı yaşadığım bir oyun olmadı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arkadaşım tv wievde izlerken sağ üstte match day info'ya tıklayarak görmek istediğin istatistiği görebiliyorsun. Bir oraya bir buraya dönmesinin ne manası var?

2d 'de eskisi gibi oynarsak yine aynı sorun oluyor mu ???

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bilemiyorum.

biraz klasikçiyim el barto oyuncu değişikliklerini ve diğer durumlar aynıu fm 2008 gibi görmek istiyorum , açıkçası benim için tam bir hayal kırıklığı sanırım bir yama da bunun için

el barto arkadaşım kusura bakma vaktini aldım ama tv view de izlerken senin dediğin gibi match day infodan oyuncu değişikliği yapabiliyormuyuz

Nesil
    2003
    Yer
    Kırklareli, Ankara

Takım isimleri ve skor yazıyor sağ üst köşede orada ufak mavi ve kırmızı oklar var yan yana ona basarsan oyuncu değişikliği ekranına gelebiliyorsun.

teşekkür ederim , anladığım kadarıyla tv view dışında başka bir seçeneğimiz yok

Nesil
    2003
    Yer
    Kırklareli, Ankara

Benim elim alıştı kendim dönüyorum, TV View'da yeterki kadar detay yok ayrıca maç izlemeye de alışamadım zaten İdare edeceğiz SiGames fark edene kadar bu durumu. İlk başta benim de canımı sıkmıştı. FM 2010 olmadı 2011 çok sağlam olacak sistem değiştiğinde hep sorunlar oluyor eskilerden hatırlarsınız.

pentagram dostum ben oyunu yapan kişiye direkt olmasada dolaylı olarak ulaşabiliyorum, konu ile ilgili kendisine bir bildirimde bulundum, haber bekliyorum

Mesaj Yetkileri