arkadaşlar search kısmına girdiğimde filter kısmındaki hiçbir işlemi yapamıyorum, illa customize den girip ayar yapmam lazım, satılık listesini fln görüntüleyemiyorum, bunun nedeni ne acaba??
arkadaşlar search kısmına girdiğimde filter kısmındaki hiçbir işlemi yapamıyorum, illa customize den girip ayar yapmam lazım, satılık listesini fln görüntüleyemiyorum, bunun nedeni ne acaba??
Zaten onu ayarlamak için customize'den kendin istediğin kriterlere göre arayabiliyorsun. Ne demek istediğini anlamadım :S
filter kısmına tıkladığınızda en altında transfer listesindekileri direk görüntülediğiniz seçenek war, yada kaleciler, atak oyuncular vs vs. orası çalışmıyo komple, sadece customize çalışıyo, farkındaysanız orada sadece customize yeri yok, harici olarak bir çok seçenek ve bölm war ama bunalar çalışmıyolar
Bir ss iLe anLatsan tam oLarak sorununu..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ben demek istediğini anladım. Filter'a bastığın zaman hazır arama kısayolları vardı sanırım onlarla ilgili bir sorun var. Eğer onlar çalışmıyorsa edit diyerek silmeyi dene ve kendin yeni oyuncu arama kısayolları yap. Bunun dışında pratik bir çözüm aklıma gelmiyor.