1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: almanya ve fransa ligleri yok!!!

Default almanya ve fransa ligleri yok!!!

PC me format attım ve hemen ilk iş olarak fm 09 u yeniden yükledim.herşey güzel fakat oyuna girdiğimde fransa ve almanya liginden bir takımı yönetemediğimi gördüm.yani o ligleri seçip oyunu kuramıyorum.bunun nedeni ne olabilir acaba?
    Last edited by wonderangel : 07.Nisan.2009 at 19:21

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Editörle felan mı oynadın ?

Unhappy ...

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Editörle felan mı oynadın ?
    yok kardeş 3 kere sildim tekrar yukledım.yeni oyunu açtım gene yok gene yok germany ve fransa yok onları seçemiyom.sanırım benden başka böyle bi sorunu olan yok

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Oyununu nerden yukledin. CD denmi yoksa download falan mi yaptin. Ayrica secemiyoru derken nasil secemiyorsun, ligler mi acilmiyor veya baska birsey mi SS koyarsan daha saglikli yardimci olabiliriz.

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Oyununu nerden yukledin. CD denmi yoksa download falan mi yaptin. Ayrica secemiyoru derken nasil secemiyorsun, ligler mi acilmiyor veya baska birsey mi SS koyarsan daha saglikli yardimci olabiliriz.
    http://rapidshare.com/files/21803228...305_z.bmp.html
    oyunu cd den yukledım.bi arkadasındı cd.daha önce de aynı cd den yuklemıstım bu sorun yoktu.şimdi yukleyınce boyle bı sey oldu.resimde görüldüğü gibi almanya ve fransa ligi yok.ayrıca oyunu baska ligleri seçip açtıgımda da almanya mıllı takımını calıstıramıyorum ama fransa yı yönetebiliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Oyunun orjinal mi ?

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Oyunun orjinal mi ?
    maalesef değil.umarım yardımcı olmanıza engel bir durum değildir.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Dostum SS ile pek birsey anlasilmiyor ancak gordugum kadariyla 9.1.0 la oyunu oynuyorsun.
    Simdi asagida verecegim linkten 9.3.0'ı yukle. Yuksek bir ihtimalle sorunn giderilecektir.
    http://www.footballmanager.com/index.php?p=patch

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunu tamamen silip baştan yükleyiniz.
    Oyununuzun korsan olması ile ilgilide olabilir. Silip yükledikten sonra aynı hata devam ediyorsa, net olarak korsan olduğu için bu sorunla karşılaşıyorsunuz diyebilirim.

Oyunu kaldırırken Revo Uninstaller bu programı kullan. İşine yarayabilirir . . .

Mesaj Yetkileri