1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Cm Den Fm Ye Geçtim Yardim Edin!!!

Default Cm Den Fm Ye Geçtim Yardim Edin!!!

ben uzun yıllardır cm oynayan birisiydim lakin oyunun yeni sürümü cm 2009'un çıkışı 30 hazirana ertelenince fm ye geçiş yapmaya karar verdim. az önce cd den yükledim oyunu.oyunda normalde donma vs. yok ancak maça girdiğim zaman çok yavaş ve kasıyor.2d maç motoru yapmama rağmen kasıyor ve maçın dk ları çok yavaş ilerliyor cm ye göre. bu dakikaların yavaş ilerlemesi hepinizdemi var? 2. sorumda bu donma neden oluyor ramim 512 o yüzdenmi ?

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Arkadasim donma sorunu bilgisayarla alakali bir problem olabilir. Bilgisayarinin ozelliklerini tam yazarsan ve mevcut oyununda actigin ligleri yazarsan daha net bir cevap verebiliriz.

Mac icersinde dakikalarin yavas ilerlemeside eger problem yoksa ayarlanabilir birsey. Asagidaki resime bakarak nereden ayarlayacagini gorebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bende Fm 2009 u ilk yüklediğimde bilgisayarımın özelliklerinden dolayı bayağı bir kasma oluyordu ama 9.0.3 ten sonra kasmalar azaldı.Bilgisayarının özelliklerinden olabilir + 9.0.3 ü yüklemeyi dene istersen, 9.0.3 te hızlı işliyor maç.

Intel(R)
    Pentium(R) D CPU 2.80GHz
    2.80 GHz, 512 MB RAM
    EKRAN KARTIMDA BÖYLE:NVIDIA GeForce 7100 GS
    sizce bu fm 09 oynayabilmem için donmaması için yeterlimidir? ayrıca dediğin hızı yaptım onda bi problem yok tek sorun maç çok uzun sürüyor.cm de daha hızlı geçiyorya maç süresi ona alıştımya fmye birden bire geçince o yüzden yavaş gelmiş olabilirmi? yavaşlığın dışında bide donma var işte yavaşlığı geçtim tatil moduyla yavaşlıktan kurtulabilirim ancak donmayı nasıl halledicem?arkadaşın dediği şeyide bi deniyim 9.3.0 yükliyim bakalım ne olucak

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Bende Fm 2009 u ilk yüklediğimde bilgisayarımın özelliklerinden dolayı bayağı bir kasma oluyordu ama 9.0.3 ten sonra kasmalar azaldı.Bilgisayarının özelliklerinden olabilir + 9.0.3 ü yüklemeyi dene istersen, 9.0.3 te hızlı işliyor maç.
    Aynen bendede baya donma vardı hatta siteye konu bile açtım 512 mb ramle anca 9.0.3 ü yükleyince geçti donma sorunu şimdi cok hızlı oynuyr

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by sezeryaslak View Post
    Intel(R)
    Pentium(R) D CPU 2.80GHz
    2.80 GHz, 512 MB RAM
    EKRAN KARTIMDA BÖYLE:NVIDIA GeForce 7100 GS
    sizce bu fm 09 oynayabilmem için donmaması için yeterlimidir? ayrıca dediğin hızı yaptım onda bi problem yok tek sorun maç çok uzun sürüyor.cm de daha hızlı geçiyorya maç süresi ona alıştımya fmye birden bire geçince o yüzden yavaş gelmiş olabilirmi? yavaşlığın dışında bide donma var işte yavaşlığı geçtim tatil moduyla yavaşlıktan kurtulabilirim ancak donmayı nasıl halledicem?arkadaşın dediği şeyide bi deniyim 9.3.0 yükliyim bakalım ne olucak
    Arkadasim database in boyutunu ne kadar buyuk ve ne kadar cok lig acarsan o kadaar da donma yasarsin. Keske oyununda acmis oldugun ligleride yazmis olsaydin. Cunku bilgisayarin normal sartlarda yeterli ancak 3-4 ligi kaldirma konusunda bir taki supheler uyandiriyor.

Mesaj Yetkileri