1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: 3d acılırken cok bekletiyo

Default 3d acılırken cok bekletiyo

arkadaslar macları 3d ile oynayamıyorum cok kasıyo pc yi. bilgisayarım p4, 3.20. ram 1.25gb ekran kartı ati 256 normalde bu kadar kasmaması lazım diye düşünüyorum. maclarda sadece spiker ile oynarkende taktik değiştirecegim zaman yarım dakikaya kadar bekletiyo. oyundan soğudum fm 2008 de böyle değildi. pencere modunada cevirdim ama yinede aynı. yapabileceğim bi şey varmı? lütfen yardım!... şimdiden tşkler.....

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tamamen konfigürasyonundan kaynaklanıyor. 256 mb ekran kartı ile oynuyorum bende gayet kasıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by imaj14 View Post
    arkadaslar macları 3d ile oynayamıyorum cok kasıyo pc yi. bilgisayarım p4, 3.20. ram 1.25gb ekran kartı ati 256 normalde bu kadar kasmaması lazım diye düşünüyorum. maclarda sadece spiker ile oynarkende taktik değiştirecegim zaman yarım dakikaya kadar bekletiyo. oyundan soğudum fm 2008 de böyle değildi. pencere modunada cevirdim ama yinede aynı. yapabileceğim bi şey varmı? lütfen yardım!... şimdiden tşkler.....
    Oyunun çözünürlük ayarınızı düşürün.3D'yi Low'a alın.Oyundaki Tüm sesleri kapayın.Arkaplan'da hiçbirşey çalışmasın ve Full Screen oynayın.Muhtemelen biraz daha azalır kasması.

Mesaj Yetkileri