1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Kayıtlı Oyun Sorunu

Default Kayıtlı Oyun Sorunu

Öncelikle merhaba...
    oyun çıktığından beri arkadaşımla birlikte oynadığımız bir kariyer vardı.. bugün girmek istediğimizde kayıtlı oyun yüklenirken azcık ilerliyor hiç bir hata vermiyor ancak donuyor napıcağımızı bilemedik. Çok emek verdik bu oyuna ... Acaba bu konuda ne yapmamız gerekir şimdiden teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyun kimdeyse biraz ilerlemeyi denesin daha sonra diğer arkadaş oyuna girmeyi denesin birde.

oyuna hiç giremiyoruzki load game diyoruz yükleme çubuğu azcık ilerliyor sonra donuyor biraz bekleyeyim dedim 15 dakika bekledim hiç kıpırdamadı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni oyun kurup girdiğinizde de aynı sorun oluyormu?
    Olmuyorsa sorun kayıtlı oyunda, Onda da oluyorsa başka bir çözüm üretiriz.

başka bir kayıtlı oyuna girmeye çalışınca sorun olmuyor. ancak kendi kayıtlı oyunumuza girdiğimizde sorun oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanıyorum giremediğiniz oyunda bir problem olmuş. Düzeltebilirmiyiz bilmiyorum, düzeleceğinide sanmıyorum.

save dosyasını kopyalayıp başka bi bilgisayardaki oyunda deneyin..

Unhappy Yardım Lütfen !

Arkadaşlar Lütfen Banada Yardım edin.Benimde Abim ile oynadığım bir kariyer vardı.1 Pc'den 2 kişi İtalya Liginde oynuyoruz.Oyunu Geçen kapattık , bugun denedıgımde karıyere deyıl oyuna gırıyor , Cubuk doldukdan sonra oyundan atıyor.Nasıl yapacagım lutfen yardım.2 tane sey cıkıyor Lınk verdım resmı 1. resım ılk cıkan 2. resımden sonra bırdaha hıc gırmıyor.ne yapacagım ? İyi oynlar...

http://i0906.hizliresim.com/2009/6/26/5050.jpg
    http://i0906.hizliresim.com/2009/6/26/5088.jpg

İste Lınkler bu Yazılar cıkıyo dahada gırmıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yüklediğiniz yamalardan kaynaklanan bir problem olabilir. Son dönemde yüklediğiniz yamaları silerek ya da yedekleri alıp oyunu baştan kurarak çözümü deneyebilirsiniz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Yama Hiç yüklememiştim , hemde Oyunun cd si yok eger olmassa ındırecegım ınternet uzerınden.acaba turksportal.net de mevcut mu

bırde oyunu yenıden yukledıgımde save yaptıgım oyunları yenıden oynayabılırmıym ?

yardımınız ıcın tsk ederım...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Buradan indiremezsin çünkü burada korsan oyunla ilgii birşey bulamazsın, bu konuda yardım alamazsın kurallarımız gereği.
    "YÜCE ATATÜRK"

Şimdi en bastan oyunu alıp yuklıyım mi Sağlık olsun Bu arada onumuzdekı turnuvlarda kesınlıkle katılmak ısterım Yardımınız ıcın tsk ederım

Mesaj Yetkileri