konuyu yanlıs yere acmısımmod arkadas tasırsa ...
Konuyu taşıyorum ilgili yere![]()
benim basıma gelmedi ama oyunun içinde böyle bişey var..
ne güzel 20MN daha ne.....
Benim de başıma gelmişti..
Yeni yönetim aldı diyor ama hala Canaydın kalıyor
Keşke editörden yedeğe 4-5 tane başkan yazılabilse böyle durumlarda seçim olsa![]()
-
evet bence bu fm deki saçmalıklar düzeltilsin.bi saçma olay daha ben söleyeyim yıllar ilerledikçe chelsea bakın jose morinho bi milli takımın başına gidio ve hiç teknik direktör almiolar boşalan yere.ve yıllarca sadece defo yi almşşlar 61 milyon dolara.sora robbeni falan hep sattılar.defoden başka transfer yok.bizim bildiğimiz chelsea bölemi ??? o kadar övüyoruz bu fm yi bu saçmalıkları soğutuyor oyundan inşallah fm2007 düzelir..
ewet madem klüp battı baskan niye aynı dimi bu durumdan o sorumlu sonucta heheheh![]()
belki başkan duruyordur yönetime yeni güçlü birini almışlardır ünal aysal gibiveya klubun başkanı aynıdır sahibi farklıdır abrahamoviç gibi
![]()
baskanın sucu yok aslında ben taksitle cok oyuncu transfer ettim nasıl olsa uefa da ust sıralara falan cıkarız ligide iyi bir yerde bitirip tv gelirleri falanda gelir oderim diyordum evdeki hesap carsıya uymadıOriginally Posted by zargı
![]()
bu daha mantıklı olabilirOriginally Posted by paco
abi o zaman seni kovmak lazım hehehehOriginally Posted by BurakMania
![]()
KOVULDUNOriginally Posted by BurakMania
![]()
tekrar alındın![]()
aslında külübü batırmak nerden baksan kar aldıın oyuncu sende kalıo külüpe extra para gelio
bende de aynısı olmuştu. keşke sugar daddy si açık bi başkan alsaydı diye düşünmüştümOriginally Posted by Maymuncuk
ama ben bu olayı harbi seviyorum![]()
Demek ki burdan da anlaşılıyor ki klübü o anki başkan satın alıyo![]()
ben trabzonun yedegine adramovic ve laportayı yazardım...Originally Posted by Maymuncuk
![]()
Yok biz değil Sigames yazsa biz de değiştiremesek..Onların istediği şekilde![]()
-
onlar fenere kimi yazarlar düşünemiyorum walla. Ali şen fln yazarlar.
Originally Posted by FenerBahceLi
![]()
![]()
![]()
![]()
ya bu başkan olayı gerçekten karışık. kulüp satılıyor başkan aynı. kulüple birlikte başkandamı satın alınıyor nedir![]()
komik yaa ...![]()