1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Türkiye liginde B takim mümkün mü?

Default Türkiye liginde B takim mümkün mü?

Merhaba,

Yaz tatilim icin FM oynamaya basliyacagim, oyunu aldim, yukledim, yamalari patchleri falanda tamam. Baslamadan bir sorum var. Ben Galatasarayi alicam. Su anda Beylerbeyi Feeder club olarak duruyor ama Editorde B Club secenegide var. Ben bunu B club yapsam calisirmi? Ayrica eger Beylerbeyini B club yaparsam ayrica Editorde Galatasaray sayfasina gidip orada da Beylerbeyi ile alakali bir degisiklik yapmam gerekir mi?

bunu sormamim sebebi Turk liginde B takimi yasal olarak olmaz diye biliyorum, acaba FM oyunu Turkiyede B clubi kabul edermi? Lutfen bilen arkadaslardan biri kisaca cevap versin, simdiden tesekkurler.

Turkce karakter kullanamadigim icin özur dilerim, umarim okuyanlar rahatsiz olmamistir.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Istedigin takima istedigin takimi B takimi yapabilirsin.

Eger oyle yaparsan Beylerbeyini mevcut ekip yonetir, Transfer donemleri icersinde ,istedigin oyunculari gonderebilirsin.
    Ancak Beylerbeyi'ni alirsan Galatasaray'in mevcut menajeri, senin takimdan istedigini alir, takimina istedigi oyuncuyu yollar.

Uzul lafin kisasi, B Takim olarak ayarlarsan LaLiga'daki gibi Madrid'in alt takimi Castilla gibi birsey yapmis olursun.

Evet sezon basi itibari ile MaliKayanin dedigi gibi calisti. Su anda beylerbeyinin dis islerini ben kontrol ediyorum, icislerini kendilerini. Bu zaten tam benim istedigim seydi. Umarim bu oyunun ileri tarihlerinde sorun cikarmaz. Tesekkurler.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Calismasina sevindim. Ilerleyen yillarda olasi bir olumsuzlugu belirtisen memnun olurum.

Ilk sezon iyi gecti, Beylerbeyi kendi ligi icin anormal guclu oldu ve rekor puanla bir ust lige cikti Necati Ates gol krali oldu. tahminim BankAsyada rahat orta siralarda kalirlar, zaten superlige cikmasin.

Ama 2009 19 haziran(ikinci sezonun basi) tarihinde oyun array out of bounds hatasi veriyor. 2 kere ayni yerde kaldi. Turkce dil yamasi kullanmiyorum. Bunun bir cözumu varmi, bu save kurtarilabilirmi? Tesekkurler.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

19 Haziran da verilen ARRAY OUT OF BOUNDS hatasi editordeki degisikliklerle alakali bir durum ve henuz bir cozumu yok.

Eger ki Beylerbeyi'ni sadece GS'nin 2 takimindna baska degisiklik yapmamissan sorun buradadir. Eger Baska degisiklikler yapmissan da tavsiyem yeni bir data hazirlaman ve sadece GS'ye alt takim Beylerbeyi'ni ayarlamandir.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Array Access Of Bounds hatasından kurtuluş yok en iyisi datayı yeniden yapmak veya yeni kariyer açmak.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Datayi internetten aldim, orada bu sene itibariyle dusen ve cikan takimlari ve son transferleri yapmislardi. Tahmin ediyorum bu dusen/cikan takim degisikligi etkiledi. Cunku ayni database ile yeni oyun actim ve tatile ciktim ve yine ayni tarihte tikandi sonra normal Database ile tekrar denedim ve 19 hazirani normal gecti, 19 Haziranda da fikstur cekimi yapildi, yani benim oyun fikstur cekerken hata veriyormus.

Dediginiz gibi simdi orijinal 930 uzerinde sadece ufak tefek bir kac transfer olayini yapip, Beylerbeyini yine B takim yapicam ve yeniden deniycem. Durumu buraya yazarim.

Bundan sonrada hem kendim icin hemde diger arkadaslar icin tavsiyem, internetten yeni database alirlarsa, önce tatile cikip oyunu en azindan 2 sene ilerletsinler sorun yoksa ondan sonra kariyere baslasinlar yoksa bir suru saat ugrasip tam havaya girmisken oyun kilitlenince insan kendini kötu hissediyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Array Access Of Bounds hatasından kurtuluş yok en iyisi datayı yeniden yapmak veya yeni kariyer açmak.

bir usttede belirttigim gibi sadece yeni kariyer acmak cözum degil. Eger ayni liglerle(Turkiyedeki butun ligler) oyuna yeniden baslarsaniz yine ayni yerde kaliyor siz ne yaparsaniz yapin. Ben mecburen orijinal dataya geri döndum. Aslinda en guvenlisi data degisikligi yaparken takimlarin hangi ligde oynadiklari ve siralamalariyla hic oynamamak. Sadece transfer yapmak ve oyuncu özelliklerini assagi yukari cekmek guvenli.
    Last edited by SerdarSumea : 20.Temmuz.2009 at 19:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Default bi sorum olcak

arkadaslar yorumlara bakmak iiçin girdim ama bnm yapamadığım bişeyi gliba siz yapıyorsunuz bn data editorden her seyimi ayarlıorum fakat oyuna girince databaseyide seçiorum ama malesef olmuyor lütfen yardım eder misinz??

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by erking View Post
    arkadaslar yorumlara bakmak iiçin girdim ama bnm yapamadığım bişeyi gliba siz yapıyorsunuz bn data editorden her seyimi ayarlıorum fakat oyuna girince databaseyide seçiorum ama malesef olmuyor lütfen yardım eder misinz??
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=77722

Mesaj Yetkileri