[Siteler Açık Artırma ile Mal satan Sitelerdir]
Açıklama ;
Siteden Google reklamları ile haberim oldu. Merak ettim, üye oldum. Üyelik ücretsiz amma üye olarak hiçbir şey kazanamıyorsunuz, ihalelere katılamıyorsunuz. Açık arttırmaya, ihaleye katılmak için kredi yüklemeniz gerekiyor. Krediyi kredi kartınız ile yüklüyorsunuz.
10 krediyi 14 liraya satıyorlar. Kredi miktarı arttıkça fiyat düşüyor. Yani bir krediyi 1 liraya satıyorlar diyebiliriz.
Ürünlerin açık arttırması 0,99 TL'den başlıyor. Her teklif gelişte 1 kuruş artıyor fiyat. Malın fiyatı her teklife bir kuruş artıyor amma sizin her teklifinizde 1 krediniz (ortalama 1 liranız) gidiyor. Açık arttırmayı kazanamazsanız o paracıklar geri verilmiyor size.
Mesela bugün piyasa değeri 1800 TL olan bir televizyon 67.27 TL'ye satılmış. İhaleyi kazanan kişi 67,27 liraya TV almış oluyor. Peki bu işi yapanların kârı ne diyceksiniz. Hesap basit efendim. Açık arttırma 0,99 TL'den başladı. 67,27-0,99=66,28. Her bir kuruş 1 lira demek ortalama. Yani siteyi yapanlar 1800 liralık televizyonu 6628 TL'ye satmış oluyorlar.
30 saniyelik, 1 dakikalık açık arttırmalar yapılıyor. 30 saniye içinde sizden başka teklif veren olmazsa mal size kalıyor. Biraz önceki televizyona 6628 kere teklif verilmiş.
ŞİMDİ BURAYA DİKKAT ;
Sitedeki Botlar son saniyede teklifleri kendileri veriyorlar.
YANİ MAL ASLA SATILMIYOR.