1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Mafia oyununu bitiren varmı ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Red face Mafia oyununu bitiren varmı ?

Arkadşlar eğer oynayan varsa bişe sorucam , bu son finalde sam beni hep haklıyor naparsam yapayım. Zaten 31 canım kaldı. Adam şeytan gibi vuruyorum baya bi saklanıyor ama bulamıyorum sonra bi çıkıyor zaten 5-6 kalan canımı bitiriyor tarayıp. İpucu lazım bana

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bence sorun senin kalan canında Ahmet.1 eksik veya 1 fazla olsaydı bitirebilirdin finali

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bence sorun senin kalan canında Ahmet.1 eksik veya 1 fazla olsaydı bitirebilirdin finali
    Yav adama verdiği cevaba bak şunun. Tam enstantaneliksin be Aygün. Seni boşuna eklemiyorlar oraya.

Mafia'yı oynadım da bitiremedim, dediğin yeri hatırlamıyorum. Sana diğer bir mafia oyunu The Godfather 2'yi tavsiye ederim. Oynanış süper.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    klasik aygün yorumu.bunun üzerine konunun kapanmasını talep ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Çok uzun süre oldu oyunu bitireli.Sam biraz zor ölüyor.Bende saatlerce uğraşmıştım.Adama resmen kurşun işlemiyorNasıl anlatimki öyle yapacağın özel birşey yok.Gözden kaçırmamaya çalış.Sürekli onun gibi saklan.Yanlış hatırlamıyorsam sürekli kurşun sıkıyordu.Şarjor filan değştirirken saldırıya geç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende zamanında bitirmiştim bu oyunu..Şunu bi oku bence..Sağlık paketini bul bence..

BÖLÜM 20 : The Death Of Art
    Geldik son bölüme... Banka soygununda vurduğunuz paraların hayalini kurarken bir anda en yakın arkadaşınız Paulie’nin cesedine bakarken buluyorsunuz kendinizi. Tabii ki de sıra sizde. Hemen kapıdan geçerek bir üst kata çıkın. Birazcık yana kayarak merdiven boşluğunu görüş alanınıza sokun. 2 polis 2 de sivil kıyafetli adam geçecek. Polislerden bir tanesi hemen kapının yanında dursana önemsemeyin ve hemen alt katlara çıkışı doğru koşun ve bu kısmı bitirin.

Kapıdaki arabalardan birini alın ve Pete’in yanına gidip bölüm için gerekli silahları temin edin. Silahlarınızı aldığınıza göre artık Sam’le buluşmaya gidebilirsiniz.

Alternatif :
    Sam’e gitmeden önce Bertone’nin yanına gidip ve izlemenizi istediği kadını bulup, görevinizi tamamladıktan sonra yanına dönün. Size güzeller güzeli Thor 812 Cabriolet FWD’nin yerini söyleyecek. Aracı alın (köpeklere dikkat!) ve Sam’in yanına gidin.

Burada gerçekten son bölüme yakışır olaylar geçiyor. Seneryonun başından beri gelen entrikalar açığa çıkıyor ve eski dostunuz Sam’in aslında hiç de arkadaş canlısı olmadığını öğreniyorsunuz.

Bu kısımda anlatılacak hiçbir şey yok. Sadece durmaksızın karşınıza çıkan onlarca adamı öldürmeniz gerekiyor. Gerçekten zor bir bölümle karşı karşıyasınız. Bulabileceğiniz tek sağlık pakedi, sola ve sağa doğru giden büyük mermer merdivenlerin ortasındaki kapının yanında bulunuyor. Biliyorum, sağlık pakedinin yerini size tam olarak tarif edemedim ama bölümü bitirmek istiyorsanız, paketi mutlaka bulmalısınız.

Birçok silahlı adamla karşılaşıp öldürdükten sonra Sam ile teke tek kalıyorsunuz. Elemanın elinde Tommy Gun var. Size yeterince ateş etmiş olduğuna emin olun ve kartuşunu değiştirirken onu kurşun yağmuruna tutun. Tabii ki işiniz burada bitmiyor. Sam ortadan kaybolduğunda kan izlerini takip edin ve onu tekrar gördüğünüzde son atışınızı yaparak oyunun son demosunu izlemeye koyulun

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bi kere görün cam'dan , baya bi ateş edecek , sonra bir daha görün yine sallayacak sonrasında şarjörü bitecek sende cıkıp tarayacaksın zaten kaçıyor ama ilerlerken dikkat et beklemedigin bi anda karsına cıkıp deli gibi tarıyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri