Yaklaşık bir hafta sonra bir yılı daha deviriyoruz. Geçen koca bir seneyi bir cümle ile anlatmak isteseniz neler söylerdiniz ?
Ben başlayayım .. Hayatımın kırılma noktası , hayatıma yön verecek bir yıl oldu![]()
Yaklaşık bir hafta sonra bir yılı daha deviriyoruz. Geçen koca bir seneyi bir cümle ile anlatmak isteseniz neler söylerdiniz ?
Ben başlayayım .. Hayatımın kırılma noktası , hayatıma yön verecek bir yıl oldu![]()
Aradığımı yine bulamadığım, hayatımın geri kalan 18 yılı gibi bir yıl oldu benim için...
İçi boş koskoca bir yıl benim için.. Hayal kırıklığı, ölüm vs.
2010'da Allah hakkımızda hayırlısını versin bide Fener şampiyon olsun hem lig, hem ziraat bankası hemde Avrupada![]()
hayatımın en mutlu yılı oldu.... (çifte kupa)![]()
Hayatımdaki en çok değiştiğim yıl oldu.
- Hayat
- Memleket
- Aşk Nedir
- Arkadaşlık Nedir
gibi konular konusunda çok fazla olgunlaştım. Özellikle aşkta ve arkadaşlıktaUzman oldum bu konularda....
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Buralardan kurtulurum umuduyla başladığım hala aynı yerde bitirdiğim bir yıl oldu benim için...
Last edited by MeMo : 24.Aralık.2009 at 14:42
Hayatımın en farklı yılı oldu.
Hayal kırıklığı ... Kardeşim dediğim insanlar dışında yüzümü güldüren hiç bir şeyin olmadığı bir sene oldu benim için.
tam bir çöküş ( sakaryaspor )
İstanbul'a gelmek,çifte kupa,iyi bir üniversite kazanmak,eski sınıfımdan kurtulmak gibi unsurlar bakımından çok iyi bir sene geçirdim diyebilirim.Allah'ı daim eylesin..![]()
So what?
Saike
Saçmalıkla geçen bir yıl.
boş bomboş amaçsız ve sadece zaman öldürmek için yaşanmış bir yıl
Hayatımın en kötü yılı oldu bu... Maddi durumumuz bozuldu, kalp acısı yaşadım, istediğim neredeyse hiçbirşey olmadı ve istemediğim bir okulda istemediğim bir mesleğe ilk adımımı attım. Umarım 2010'da işler yoluna girer, bir yıl daha böyle olursa deliririm muhtemelen...
Kriz.............
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kötü ve iyinin çok keskin olduğu bi yıldı..Yalanların daha fazla dokunduğu dürüstlükten başımın ağrıdığı bir yıldı.
Boşa giden bir yıl daha, hayatımı değiştirecek hiçbir adım gene atamadım. Kısmet seneye...
Boş geçen bir yıl umutsuzluk dolu bir yıl 2010'un daha iyi olması dileğiyle.
Kasım Aralık süperdi , diger aylar bos geçti yine![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Galiba koskoca forumda hiç iyi bir yıl geçiren yok..
Allah'ın bugünlerinede şükür...
Aşırı ilginç bir yıl geçti ben eski ben değilim onu farkettim artık her şey den zevk alamıyorum ki şu son dönem en ilginçi hocalar fena halde taktılar bana bitmeyecek 2010 da öyle hissediyorum![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Tamamen aşk acısı içinde geçen ve ekstrası olarak bu dönem sınıfta kalmama neden olan ızdırap dolu bir sene oldu.
Güzel bir yıl.![]()
Karışık ve farklı.![]()
Bu yıl ya siyah vardı ya da beyaz.. Futbolda ikisi de vardıKardeşim dediğim insanlar resmen sırtımdan vurdular ama buna rağmen 3 tane gerçek dost edindim ve muhteşem bir sevgiliye sahip oldum.. Sonuç olarak iyiydi
![]()