Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 253 sonuç

Konu: Dur İsrail!!!

Nesil
    2006

Exclamation Dur İsrail!!!

İsrail savunma yetkilileri, İsrail kara birliklerinin Gazze sınırından girmeye başladığını belirtti.

Filistinli görgü tanıkları da helikopterler desteğindeki küçük bir İsrail askeri araç konvoyunun Gazze Şeridi'nin kuzeyine girdiğini söyledi.

Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya'dan bir görgü tanığı, birliğin sınır çitlerini aştığını kaydetti.

Ancak tanık, İsraillilerin Filistin topraklarına ne kadar girdiği konusunda bilgi vermedi.
    Görüldüğü gibi İsrail artık resmen savaşı başlattı ve şuan sivil halk başta olmak üzere Gazze'yi işgal ettiler. Yeter artık bırakın şu insanlık ayıbını, Fransa'nın Cezayir'e yaptığını yapmayın...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

BM Amerika karşı çıktığı için bu soykırımı kınayamadı bile. İsrail dışişleri bakanı Fransa'da çıktı pişkin pişkin bu yaptığımız sadece bizim için değil Filistin halkı için de iyi olacak dedi.

Camii'de insanlar namaz kılarken; Camiiyi bombalayan, yaralıların bulunduğu hastaneleri bombalayan, polis okulunun mezuniyet gününde polis okulunu bombalayan yahudilere ve para içinde yüzen, paralarını Amerikan bankalarında saklayan ve bu saldırılarda Filistinli kardeşlerimize yardım eli uzatmayan arap krallarına da lanet olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Zaten amaç orada önce bir federasyon kurmak sonra bu kurulan federasyonda İsrail'i Filistin'lilere iyi birşey yaptıklarını kanıtlamak ardından o toprakları tamamen İsrail'e katmak. Çünkü; orayı ele geçirmeleri Akdeniz yönetmeye yetecektir. Ardından İran'a aynılarını yapacaklar sonra ver elini Avrupa... İsrail yönetimi bulunduğu çoğrafi konumundan çok şikayetçi şuan keşke Orta Avrupa'da olsak diyorlardı bu nedenle artık oralara egemen olmak için saldıracaklar...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu vasiyeti yazmak nerden aklıma geldi bilmiyorum. Muhammed Dürre'nin okul yolunda terör devleti israil askerleri tarafından haince öldürülmesinden sonra, korkup okuldan almıştı annem beni, o günden beri hiç birşey yazmadım. Oysa okula gitmeyi, okuyup pilot olmayı o kadar çok istiyordumki!.. Okulu bıraktıktan ve göğümüzü annemin "duman yada sis" dediği karabulutların kaplamasından sonra, sen büyüyünce ne olacaksın diyenlere "ben büyümeyeceğimki" diyorum.

Annem birinci intifadada ayaklarını ve gözlerini kaybetmiş. Büyük abim Abdullah’ın cesedi başında ağıtlar yakarken, bir kurşun da onun ayağına sıkmışlar, şimdi evden dışarı çıkamıyor ve hep ağlıyor. Abdullah abimden çok; daha onsekiz yaşında şehit olan Raşit abime ağlıyor… gizli gizli ağlıyor… içten içe ağlıyor… arasıra topluyor kendini ve gözlerini semaya dikip "Mescid-i Aksa için feda olsun yavrum" diyor. Babamı ben hiç görmedim, hapiste miymiş neymiş. Bir gece ansızın alıp götürmüşler… şu Filistin’den daha küçük olan hapishaneler varmış, babam orda yatarmış.

Annemle ikimiz kaldığımızdan beri annem benimle çok ilgileniyor, yanından ayırmak istemiyor, Hanzalam deyip, durup durup tekrar sarılıyor. Komşu teyzelerle konuşurken duydum, "o benim son parçam, gencecik fidanım; ona da birşey olursa ben yaşayamam" diyordu.

Bizim burda gökyüzü, ben kendimi bildim bileli, simsiyah ve yanık yanık kokuyor. Ne vakit "anne neden böyle desem" sis, duman, iklim kötü" diyordu. Ha son dönemde sıkça "boom boom" diye sesler duyuyordum, o sesler ne zaman ortaya çıksa annem telaşla "Hanzalam Hanzalam" diye sürünerek yanıma gelir, kulaklarımı kapar, üzerime kapanır, adeta üstüme etten duvar örerdi. Ben "anne ne oluyor?" desem, "gökgürültüsü oğlum şimdi geçer" diyordu. Bu masala ilk zamanlar çok inanmıştım… ama artık gerçekleri biliyorum. Mahmut israil sınırına gitmiş geçen ay dedesiyle; israil semaları masmaviymiş, hiç gökgürültüsü de yokmuş

Anne "ben oynamaya gidiyorum" dediğimde, "sen büyüdükçe daha çok oynamaya başladın" diyor. Hafifçe kızdığını farkediyorum, öpüyorum esmer yanaklarından ve koşuyorum kaderime. Annem bilmiyor ki; ben abim Abdullah’ın sapanını tavanda bulduğumdan beri, arkadaşlarla toplanıp "şeytan taşlama"ya gidiyorum. Annem beni top peşinde koşuyor sanıyor; nerden bilecek ki tek kale maç yapacak kadar bile arkadaşım kalmadı!..

Mahalle maçları yapardık eskiden, şimdi mahalle mi kaldı ki mahalle maçı yapalım .şu diğer adı enkaz olan Filistin’de kaç çocuğun birinci adı şehit oldu biliyor musun; şehit Mahmut, şehit Vaad, şehit Yasin, şehit Raşid, şehit Hanzala, şehit Hanzala, şehit Hanzala...

Bundan sonrasını anneme okur musunuz? Malum o okuyamaz:
    Annecim hakkını helal et… yüzbinlerce mazlum çocuk gibi, ben de böyle olmasını istemezdim… sana söyleyecektim, erken iyileşir diye bekledim… hemen geçer diye geciktim ama geçmedi… geçen gün şeytan taşlarken misket bombası attılar üzerimize... beni bir kurşun sıyırdı geçti, çok kanım aktı, eve zor attım kendimi… hani üşüyordum ya kaç gecedir; kansızlıktandı sanırım. En yakın hastane kaç şehir ötede anne… hastaneler mücahit abilerle dolu, hem seni perişan etmek istemedim, geçer dedim geçmedi anne.

Hep sabaha karşı abilerimi rüyamda görüyorum, bir gülümsüyorlar ki sorma "gel, gel" diyorlar… koşuyorum onlara doğru, altlarından ırmaklar akan yemyeşil çimenlerle örülüyor her yanım… sen de yanımda ol istiyorum; anne anne anne diye seni çağırırken, sen sesime uyanıp kaldırıyorsun beni o en güzel rüyadan.

Anneciğim benim vaktim azaldı… sana bir kaç vasiyetim olacak. Geçen arkadaşların ailesi yemiş zehirlenmişler. Komşulara okut, üzerinde "U.N." yazan hiç bir paketten bişey yeme… ben sana bir süre yetecek "i.H.H" yazan gıdalardan bıraktım; onlardan ye olur mu? Anne; içinde mücadele ve dua ayetlerini bol okuduğum Kelamullah'ı, Kur'an'a yeni geçen ibrahim'e verir misin? Ayakkabılarım Halil’inkinden sağlam… onun ikisi de yırtık, benim teki yırtık, az yama yaparlar… o yahudi askerlerinden kaçamıyor; ayakkabılarımı halil'e ver olur mu? Beyaz kedim bulut'u benim yerime "gökgürültüleri"nden sakla olur mu? Ona etten duvar ör…ha kulaklarını tıkamayı da unutma

Abdullah abimin sapanını yastığımın altına bırakıyorum… ola ki israil askerleri eve kadar gelir, onlara atarsın… taş ta var ocağın orda, kendi ellerimle sectim… onları kullan; iyi kavis alır onlar. Arkamdan ağlama desem de bilirim içten içe ağlarsın… hemde dört farklı şekilde ağlarsın… benim "ağlama anam" dediğim aklına gelir; döner birde bunun için ağlarsın… ağla anam, gökyümüz açılmıyor madem, için açılsın be anam ağla doyasıya...

Gülümsememek elde değil; benim neyim var ki vasiyet yazdım… aaa unutmadan; çamurdan uçağımı yeni doğan amcaoğlum "Umut"a verirsin… onun masmavi gözleri gökyüzüne daha çok benziyor.

Sen hep derdinya Allah iyileri erken alırmış yanına.
    Arasıra "yaramazım" diye okşardınya beni; iyiliğime şahit olur musun anne?
    çocuklar günahsız olurmuş ama,
    acılar beni çok büyüttü.
    içim dağ gibi anne,
    içim dağ gibi anne,

Atamayacağım taşlar için, Filistin halkından ve Kudüs davasından affımı dilerim…

Alıntıdır
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Biri bu vahşete dur demeli ama kim?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kahrolsun emperyalizm!!!! Kahrolsun Amerika!!!!! Kahrolsun İsrail!!!!!!!!
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bu bütün müslümanlarında ayıbı.O kadar güçlü Arap krallları var ve kardeşlerine yapılan bu haksızlığa seslerini çıkartmıyorlar.Ayıp,çok ayıp...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Avrupa Birliği "SAVUNMA HAKKI!!" diyor. Bunun neresi savunma Allah aşkına vicdansızlar. Küçücük bebekleri mi öldürmek savunma? Adamların bir amacı var ve bunu başaracaklar. Bundan sonraki düşmanları İran. Sonra da biziz... Ta ki o gün gelecek. Silahtan çıkan kurşun 1 cm ilerleyip düşecek. O zaman teknoloji işlemeyecek. O zaman işte gerçek savaşçılar belli olacak. O zaman ak g.., kara g.. belli olacak...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bu nedir yahu!Hiç Allah korkunuz yok mu israil!Kahrolsun israill!Kendiniz para içinde yüzerken onlara ambargo koyuyorsunuz neden!Bir onbaşı için kaç masum insan öldürdünüz şeref yoksunları anlayın artık!Hamasın başında olsam onbaşıyı öldürür 50 parçaya ayırır israil başbakanının önüne koyardım!
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Biz yapsak bunu dünya ayağa kalkardı. Ne barbarlığımız ne vahşiliğimiz kalırdı. Kuzey Irak'daki terörü yok etmek için girdiğimiz de bile homurdanmayan çıkmadı. ABD 1 hafta dolmadan çıkın diye bağırmaya başladı. "Siviller için endişeliyiz" diye Avrupa'dan açıklamalar geldi. Oysa tüm dünyanın terör listesindeydi PKK...

Peki ya o hassas insan hakları savunucuları şimdi nerede...
    Neden ses etmez Avrupa...
    Niye gıkı çıkmaz ABD'nin...
    Niye uyur İslam alemi...
    Bana artık kimse insan hakları masalı anlatmasın...
    Bu dünyada güçlünün hakkı var...
    Zulüm onlar için "kendini savunmak"...
    Kendini savunan mazlum ise onun adı da "terörist" oluyor...

İsrail'in yaptıklarına baktıkça tüylerim ürperiyor...
    İçimde alev alev isyan büyüyor...
    Ölen yavruları gördükçe "terörist" olasım geliyor...

Obama efendinin söylediklerini duyunca öfke tepeme vuruyor...
    -"Benim kızlarımın odasına da füze atılsa bende aynısını yapardım" diyor.
    Peki ya ananı, kardeşini, yavrunu öldürene ne yaparsın Obama efendi... Her yıl sülalenden bir can alana ne cevap verirsin...
    Aslında şaşırmadım Obama efendi sana...

Benim isyanım babadan müslüman olan sana değil de...
    Kendine "İslam ülkesi" diyen şu Arap cemaatine...
    Sadece Avrupa'daki hisselerini satsalar bile dünyayı altüst edebilecek o sessiz güce... ABD beslemesi prenslerin elinde oyuncak olan şahsiyetsiz ülkelere...

BM acil toplanacakmış...
    Haberi okuyunca güldüm acı acı...
    Adamlar günlerdir karadan gireceğiz diye alenen bağırdılar...
    Gazze'yi yakıp yıkacaklarını, sivilleri katledeceklerini ilan ettiler...
    Girmeden niye durdurmadınız ey komedyenler...
    Yaptıkları göstermelik bir toplantı...
    Oradan çıkacak karar da göstermelik...
    -"Aman İsrail efendi yanlış anlama... Elbette kendini savun ama hani bir zahmet sivilleri öldürme" gibisinden yalaka bir açıklama gelir, olur biter...

"İt itin kuyruğuna basmaz" malum...
    O yüzden yok onlara da sözüm...
    Ne edersek biz kendimize ediyoruz...
    Bir avuç insandan oluşan bir ülke...
    Katliam yapıyor gözümüzün önünde...
    Koca İslam alemi...
    Sessiz...
    Suskun...
    Tepkisiz...

Hacer Alkan / İnternethaber
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Savunma hakkı sana silah kullanana karşı olur. Taş atana karşı savunma hakkımı olur. Nerde büyük amerika nerde büyük bm. Hadi şimdide Gazze'ye 2 tane savaş gemisi içinde yardım göndersene büyük amerika.

İnsanlık DRAMINA SON !

Nesil
    2006

Savunma hakkı olması için Filistin'in İsrail'e saldırması gerekirdi. AB iyice şaçmaladı. Zaten Çek Cumhuriyeti'nin aldığı bu karar sonucuda AB içinde bölündü.

sakary Ali Misafir

Katil İsrail Filistin'den Defol!

Del Piero_10 Misafir

Filistin, İsrail'e saldırsa bile savunma haklarından söz edilemez.Siyonistler o toprakları 1935-1947 yılları arasında yaptıkları büyük katliamlar ile asıl sahiplerinden çaldılar.Bu işgali de meşru hale getirmek için yine Siyonistlerin kendi eseri olan Hitler'in yaptığı Yahudi soykırımının arkasına sığındılar.Artık dünya için ortak tehdit haline gelen siyonizme karşı uyanmak gerekiyor.

böyle birşey olamaz..İnsanların üzerinde kendi yeni silahlarını deniyorlarmış..Hangi insanlığa sığar bu?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bizi geçmişte yapmadığımız bir soykırım için suçlayanlar şimdi gözlerinin önündeki soykırımı göremiyor. Soykırımı da geçtim yaptığınız yanlış bile diyemiyor.

Bunları yapanlar insan olamaz.

http://www.liveleak.com/view?i=3b3_1230864719
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu nasıl bir işya Nasıl bir dünyaya gelmişiz biz. Bunları bir insan bir insana nasıl yapabilir? Nie hiç kimse bunlara DUR demiyor. Bunların Hesabını öbür dünyada nasıl vericekler.

amerikanın kışkırtması yüzünden ortadoğu kan gölüne dönüyor
    Bundan 2 yıl önce Rice ortadoğunun sınırları yeniden çizilmeli demişti bu dünyada ABD olmasa hiçbir problem çıkmaz dünyaya en fazla zarar verenlerin başında amerika var

KAHROLSUN AMERİKA VE YANDAŞLARI

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

İş siyasete girdi beyler biraz yavaş

İnsancıl yönden düşünen bir devlet,bunları yapamaz.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Arkadaşlar birşeyi çok merak ediyorum,medyamız neden hiç siyonizmden ve BOP projesinden bahsetmiyor ??

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

hangi medya ? abd yanlısı israil aşığı yahudi dostu olanmı ? hımm böyle birşey beklenmez sanırım medyadan

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hiç mi inancınız yok yahu birazcık da olsa korkun.İnsanlık değil bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bunlar tam şeref.... ahtapot bomba dıyo beyaz fosforlu bıse kullanıyolar havayı fısek gıbı ınsanın kemıgını bile eritiyormus ya varya

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Biraz Siyasi Olacak Ama ABD İsraili Desteklediği Sürece İsraili Kimse Durduramaz İsraili Durduracak Tek Devlet ABDdir Biraz Argo Olacak Ama İt İtin Kuyruğuna Basmaz Demişler İnşallah Filistinin Sonu Hayır Olur

Del Piero_10 Misafir

İsrail, havadan, karadan, denizden füze yağmuruna tuttuğu küçücük Gazze'de ilerleme cesareti gösteremiyor.Filistin halkının da direnişe katılması ile birlikte İsrail, Lübnan'dan sonra ikinci bir tokat yemek üzere.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sonunda bu konuyu açan birisi oldu.

İsrail yahudilere Allah(C.C.) tarafından bir ödül olarak verildi. Çünkü içlerinde hala dinlerine çok bağımlı olanlar var. Ama size garanti veriyorum israil adlı devlet çok yakında ortadan kalkacak. İsrail yok olacak fakat içindeki yahudiler dünyanın dört bir yanına saçılacak.

Bu sözümü 16 yaşında birisi söylüyormuş gibi değilde bu konu hakkında net ve kesin bilgileri olan birisi söylüyor olarak kabul edin.

Ben bunu bildiğim için sadece sabrediyorum ve Allah'a (C.C.) bir an önce bu olayın bitmesi için dua ediyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sonunda bu konuyu açan birisi oldu.

İsrail yahudilere Allah(C.C.) tarafından bir ödül olarak verildi. Çünkü içlerinde hala dinlerine çok bağımlı olanlar var. Ama size garanti veriyorum israil adlı devlet çok yakında ortadan kalkacak. İsrail yok olacak fakat içindeki yahudiler dünyanın dört bir yanına saçılacak.

Bu sözümü 16 yaşında birisi söylüyormuş gibi değilde bu konu hakkında net ve kesin bilgileri olan birisi söylüyor olarak kabul edin.

Ben bunu bildiğim için sadece sabrediyorum ve Allah'a (C.C.) bir an önce bu olayın bitmesi için dua ediyorum.
    İsrail adlı devletin kurulacağını ancak bir süre sonra yıkılacağını Kuran'da belirtilmiştir. Sanırım buna dayanarak bu bilgileri bizimle paylaştın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Tüm israillilerin, yahudilerin, amerikanların Allah bin türlü belalarını versin. Bunlar insanlık dışı. Hayvanlar bile birbirne yapmaz bunları.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    İsrail adlı devletin kurulacağını ancak bir süre sonra yıkılacağını Kuran'da belirtilmiştir. Sanırım buna dayanarak bu bilgileri bizimle paylaştın.
    Evet ama biraz daha ilerisi var burada söyleyemem
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Del Piero_10 Misafir

Her ne kadar konu ile iç içe olsada dini ve siyasi içeriğe yer vermiyoruz.Bu başlığı Filistin halkına yapılan katliama dikkat çekmek için kullanalım.Aşırıya kaçan mesajlardan da kaçınalım.

Bu haritalar olayı özetliyor.Son 60 yılda Filistin halkına ait toprakların nasıl istila edildiğini görebilirsiniz.

Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri