1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Kıraç'tan '12 Dev Adam' marşı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Kıraç'tan '12 Dev Adam' marşı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İlk dinlediğinizde kötü geliyor ama dinledikçe alışıyorsunuz. Klasik Kıraç marşı

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İşin gerçeği hiç beğenmedim. 2001 yılında bestelenen 12 Dev Adam marşı salonların ruhuna çok daha uygundu. Kıraç'tan beklenmeyecek bir basitlikte ve yapmacıklıkta, duygusal imajlara yabancı bir beste... Tıpkı Maskot gibi marş da fiyasko... Ne dünya şampiyonası ama... Sonu olsun güzel bitse...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Athena'nın şarkısı gibi değil bu.Kıraç'tan da böyle bir şarkı beklenemez zaten.Osman'ın dediği gibi klasik Kıraç yapımı bir parça olmuş.Pek beğenmedim valla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Marş kötü, maskot felaket, yıldızların neredeyse hiç biri gelmiyor. Çok sönük bir turnuva geçecek gibi. Bu boşluğu iyi değerlendirip madalya kapsak bari

Hani marş?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Böyle bir marş yapmasına gerek yoktu diye düşünüyorum. Fenerbahçe marşıda ilk başta bana anlamsız gelmişti ama zamanla kötü olmadığını gördük. Bu marştada aynısını yaşarmıyız bilmiyorum. Athena'nın marşı gayet güzeldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Valla ne yalan söyleyeyim FB marşını ilk duydugumda iyi demiştim.Ama bu çok kötü yaww
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Valla ne yalan söyleyeyim FB marşını ilk duydugumda iyi demiştim.Ama bu çok kötü yaww
    Aynen. Athenanın marşına devam

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Athena da Fenerbahçe için 100. Yıl Marşı yapmıştı ama Kıraç'ın marşı daha güzel ve coşkulu olduğundan, tutulan Kıraç'ın marşı olmuştu. Zaten sürekli de çalınıyor, çok beğeniliyor.

Bu marşta ise bir ritm üzerinde ama cotşturmuyor insanı, Kıraç bu sefer Athena'yı geçememiş, 12 Dev Adam hala efsane.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri