1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Bu nasıl yama : 11.3

Exclamation Bu nasıl yama : 11.3

Oyuna başladım. 4 oyuncu 4-5 ay sakatlandı. Her 2 maçta bir adam sakanlanıyor. Bide geçen bi maçta 3 panaltı oldu. Adamın penaltı atması 15 ama ikisini kaçırdı. Penaltı problemi önceki serilerde de vardı. Ondan sonra İbrahim Üzülmez Bjkde. Genç Muhammeti yapmamışlar. Teofilo Tsde. Hiç iyi yama değil. Kimse bence savunmaya kalkmasın. Yeni kariyer açtım. Başlamadan soğudum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu sezon sakatlık yaşayan oyuncularımız ise:

quaresma
    gutı
    ersan
    sıvok
    ferrarı
    zapo
    bobo
    nobre
    holosko
    aurelio
    ernst
    üzülmez
    ismail
    ekrem
    rıdvan
    tabata
    rüştü
    cenk
    hakan
    Gerçek hayatta böyle ve cenk, hakan, rıdvan, ismail, bobo 2 şer kere.q7 ve gutinin sakatlanma sayısını unuttum artık.
    Last edited by kalemci : 12.Mart.2011 at 17:10
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçekte Galatasaray'da böyleOlağan bir şey sakatlıklar.Ben sakatlıklardan nedense şikayetçi değilim.Tam tersine kadro sıkıntısına girmem bana zevk veriyor.Kendimi o zaman teknik adam gibi hissediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hayır oyuncu sakatlanır tamam 1 hafta 2 hafta 3-4 hafta kullanamazsın,ama neredeyse her sakatlık 2-3 ay 4-5 ay vb konuyu açan arkadaş bundan şikayetçi sanırım.

man uth de 10 sakat varmıs normal yanı bukadar sakat olması

Yahu tamam, sakatlıkların olması normal.

Fakat beni çıldırtan her maç 1-2 sakat var ve en azı 1-2 ay takımdan ayrı kalıyor.

Antrenman programlarinizdan olabilir sezon öncesi hazirlik maclarinda oyunculara cok yüklenirseniz normal 3-4 aylik sakatliklar

Taktiğini, antreman porgramını gözden geçir derim. Ben hiç sıkıntı yaşamıyorum bu konuda, tamam sakatlıklar oluyor haliyle. Ama yoğun bir antreman programın varsa, taktiğin agresifse (yani top kapma sıkı markaj vb. durumlar ağırlıktaysa), oyuncularını tam iyileşmeden, kondüsyonunu toparlamadan oynatıyorsan sakatlanmalarına davetiye çıkarırsın.

tam bir SI yaması olmuş.göreve geldim,2 hafta içinde 4 oyuncu +2 ay sakatlanır mı yahu?yine sakatlık ve penaltı olayının ortası yok,yine siz karşı karşıya 50 tane ccc'den birini atamazken rakibiniz tek şut atıp kazanıyor.kontrat olayını ise çözmeyi unutmuşlar sanırım.beğenmedim açıkçası.

arkadaşlar sanırım bu konuda şikayet eden arkadaşlar antrenman programlarını daha önceki yamalarda da kullanmışlardır ama sorun bu yamada çıkmıştır değilmi. Yani sorunu anında antrenman programına taktiğe dökmek bana saçma geliyor ve şikayet eden arkadaşların oyun tecrübesini ve bilgisini biraz küçümsemek gibi oluyor. Kimse burada her yamada yeni bir antrenman programı yeni bir taktik denemiyor ki her soruna bu şekilde yaklaşılsın.

Açıkçası bu gibi problemlerin ne kadar sinir bozucu duruma gelebildiği aşikar ve bu kadar çok kişi bu durumda bir hata olduğunu düşünüyorsa biraz düşünmek gerekir. Sizi çok iyi anlıyorum arkadaşlar, yeni oyuna başlamaktan çekinmeye başladım açıkcası bakalım bi ilaç çıkaracaklarmı?

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

fm de saçma sakatlıklar fm 2006 da da vardı 2010 da da.artık alıştım ben fm 2010 da (artık daha az olduğundan ).
    yalnız muhammet i anlamadım şimdi fm genie ye baktım,bu adam fm 2010 da var,2011 de neden yok ben anlamadım anlayan varsa bunu açıklasın,yani yaşı yetmiyor deniyorsa yaşını büyültürsün olur bence(10.01.1992 doğumlu diyor bende)

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Naaptın arkadaş o Muhammet Demir, Bursa'dan Gaziantep'e gitti. Beşiktaş'daki Demirci.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

tamam ben karıştırmışım,cevap için saol.

beni sakatlıklar korkutmuyor , canımı sıkmıyor ama sakatlık sonrası oyuncuların profilleri düşüyor ya da artışı duruyor , o kötü yapıyor beni yoksa 10 oyuncum 10 ay sahadan uzak kalsın , bir yıl yedeklerle oynarım .d ama oyuncularım ile bağ mı var diyim tam bilemiyorum onların profilleri düşünce canımda sıkılıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim de içim cızlıyor o düşüşleri görünce, mesela Quaresma 8 haftalık sakatlık yüzünden çeviklik ve hız özelliklerinden 1 puan kaybetti. Sakatlık sayıları gerçekçi fakat bu özellik azalması çok ciddi sakatlıklarda olmalı bence.

Twitterdan yapımcılara sorduğum kadarıyla yeni yamada sakatlık artışını kabul ediyorlar. Gerçeğe yansıttık diyorlar fakat benimde kendi düşüncem böyle bir sakatlık olayı olmaz yani. Daha sezon başlamadan hazırlık maçlarında 5-6 as adam sakatlandı üstelik minimum 1 aylık sakatlıklar. Daha 3 maç ardarda ideal kadromla oynamadım. Bu kadarda olmaz heralde. Bu arada yeni alınan bir adamda bir maçtan sonra direk satılığa konmak istiyor. Rezil bir yama kısacası. O kadarda bekledik

Sorusu olanlar için
    http://twitter.com/milessi

Quote Originally Posted by mad butcher View Post
    beni sakatlıklar korkutmuyor , canımı sıkmıyor ama sakatlık sonrası oyuncuların profilleri düşüyor ya da artışı duruyor , o kötü yapıyor beni yoksa 10 oyuncum 10 ay sahadan uzak kalsın , bir yıl yedeklerle oynarım .d ama oyuncularım ile bağ mı var diyim tam bilemiyorum onların profilleri düşünce canımda sıkılıyor.
    Ana Şefkati Böyle Olur

Yoksa Babamıydı O

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

niye bende hiç sakatlık olmuyo yah herkes şikayet ci anlamadım :S

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sakatlanan oyuncuların çokluğu normal ama çok uzun süreli sakatlıkların fazla olması anormal. fm 2009'u anımsattı bana. yine de zevkli ve gerçekçi. mazoşist yanım biraz baskın sanırım.

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    sakatlanan oyuncuların çokluğu normal ama çok uzun süreli sakatlıkların fazla olması anormal. fm 2009'u anımsattı bana. yine de zevkli ve gerçekçi. mazoşist yanım biraz baskın sanırım.
    Evet sakatlık olağan bir sorun ama 4-5 ay oldumu insan iyice soğuyor oyundan.Sırf bu yüzden eski patchle devam ediyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

ilginç bende hiç sakatlık yaşamadım 3 kariyerde de max 2 oyuncu sakatlandı o da en fazla 2 hafta.

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    ilginç bende hiç sakatlık yaşamadım 3 kariyerde de max 2 oyuncu sakatlandı o da en fazla 2 hafta.
    Hangi takımdı seninki ? Çok üst düzey bir takımsa belki tesislerin çok gelişmiş olması yüzünden olabilir. 3 kariyerde hiç sakatlık yaşamamış olman gerçekten ilginç çünkü ben direk daha hazırlık maçlarında 6 sakat verdim Galatasaray da üstelik biri Vukcevic yeni transfer 6 ay yok. Eski yamaya döndüm direk bende. Yabancı forumlardada baktığım ve yapımcıyada sorduğum kadarıyla sakatlıkta artış hata derecesinde

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

penaltı konusun katılıyorum. adamın penaltı 16, kararlılık 16, soğukkanlılık teknik creativity vs 12-13 arası değişiyor, buna rağmen dışarı nişanlıyor. 5 penaltı kullandı 3ü dışarı. ss bulabilirsem eklerim.

ayrıca konuyu açan arkadaş maç içi sakatlıklardan şikayetçi sanırım. maç içindeki oluşup oğunlukla maç içinde geçen sakatlıklara benim de lafım yok ancak antremanlarımın normal olmasına rağmen uzun ve çok sayıda sakatlıkların olması beni de çok rahatsız ediyor. öte yandan sanırım sakatlık konusunun oyuna bu denli aktarılması gerçek hayatta da sakat sorunlarının çok olması.

ama penaltı olayı, köşe vuruşlarından leblebi gibi gibi goller atılması ve bazen durup dururken ortaya çıkan sakatlıklar benim de canımı çok sıkıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post
    Hangi takımdı seninki ? Çok üst düzey bir takımsa belki tesislerin çok gelişmiş olması yüzünden olabilir. 3 kariyerde hiç sakatlık yaşamamış olman gerçekten ilginç çünkü ben direk daha hazırlık maçlarında 6 sakat verdim Galatasaray da üstelik biri Vukcevic yeni transfer 6 ay yok. Eski yamaya döndüm direk bende. Yabancı forumlardada baktığım ve yapımcıyada sorduğum kadarıyla sakatlıkta artış hata derecesinde
    Sırasıyla Sunderland , Sheffield United ve Newcastle United.Sunderland kariyerimde asamoah gyan sakatlanmıstı 2.5 hafta.Karşılaştığım en uzun sakatlık bu oldu şimdiye kadar.Sunderland ve Sheffield United ile birer sezon oynadım.Newcastle'da da yarım sezon geçti 1 haftadan fazla sakatlık olmadı.
    Last edited by fotosuki : 22.Mart.2011 at 23:30 Reason: Gereksiz kelime.

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Sırasıyla Sunderland , Sheffield United ve Newcastle United.Sunderland kariyerimde asamoah gyan sakatlanmıstı 2.5 hafta.Karşılaştığım en uzun sakatlık bu oldu şimdiye kadar.Sunderland ve Sheffield United ile birer sezon oynadım.Newcastle'da da yarım sezon geçti 1 haftadan fazla sakatlık olmadı.
    Gerçekten ilginç.. Eminmisin yamayı düzgün kurduğuna belki eski versiyonda kalmıştır çünkü inanılmaz bir artış var sakatlıkta..Peki ekstradan yaptığın birşey varmı bunun için?

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post
    Gerçekten ilginç.. Eminmisin yamayı düzgün kurduğuna belki eski versiyonda kalmıştır çünkü inanılmaz bir artış var sakatlıkta..Peki ekstradan yaptığın birşey varmı bunun için?
    Ben Devre Arasındayım Şuan Bende En Fazla Ekrem Dışında (3-4 Ay) Uzun Süre Sakatlanan Olmadı En Fazla 1 Haftayı Geçmedi. Antreman Programlarında Vardır Sorun Kullandığım Antreman Programından da Oldukça Memnunum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

27. Default

Bende de sakatlık pek fazla olmuyor, sakatlık yaşayan oyuncularım genelde aynı kişiler ve karşılaşma esnasında sakatlanıyorlar genelde, aerobik ve güç antremanlarının dozunu iyi ayarlarsanız çok fazla sıkıntı olacağını zannetmem. Mevkilere göre ve gelişimine yön vermek istediğim oyunculara özel antremanlar hazırlıyorum, neredeyse hepsi heavy, ya da medium'un sonunda yoğunluğa sahip. Kronik sakat oyunculara yapacak pek birşey yok tabii kick them out!
    Penaltı konusunda da sıkıntım yok, maşallahı var benim gençlerin, affetmiyorlar duran toplarda, frikikten bile ciddi katkı sağlıyorlar skor açısından. Öyle saç baş yolduran karşılaşmada pek yaşamadım yeni yamayla, bir kupa çeyrek final maçı hariç...
    Takıma gazı verdiğim zaman 4'te atıyorlar 5'te

Mesaj Yetkileri