1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Elektronik Monopoly Hakkında Bir Soru

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Default Elektronik Monopoly Hakkında Bir Soru

Markette Monopoly oyununu gördüm geçen gün. Eskiden bende bir tane vardı Monopoly, kağıt paralarla oynuyordunuz ama şimdi elektroniği çıkmış. Artık para her oyuncunun bir banka kartı oluyor ve oyuncular, oyunun yanında gelen banka makinesiyle bu karta yükleme yapıyor veya ceza ödeyecekse bu karttan çektiriyor, dolayısıyla çok zevkli bir hale gelmiş. Ortalıkta hiç kağıt dolaşmıyor. Bu oyunu alan var mı? Kullanışlı mı? Fiyatı 90 TL idi ama daha ucuz bulabileceğim bir yer var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende var oyun kullanıslı ama senı zorlayan yanı sureklı kartları alman. Mesala kira verecek kişinin kartını alacam senn kartını takacan gıbı seyler var uzun suruyor bıraz ama guzel oyun kullanıyorum ben 1 senedır. 90 TL fazla değilmi ben aldıgımda 72 TL'di.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Markette 90 TL gördüm ama bi araştırayım bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Markette Monopoly oyununu gördüm geçen gün. Eskiden bende bir tane vardı Monopoly, kağıt paralarla oynuyordunuz ama şimdi elektroniği çıkmış. Artık para her oyuncunun bir banka kartı oluyor ve oyuncular, oyunun yanında gelen banka makinesiyle bu karta yükleme yapıyor veya ceza ödeyecekse bu karttan çektiriyor, dolayısıyla çok zevkli bir hale gelmiş. Ortalıkta hiç kağıt dolaşmıyor. Bu oyunu alan var mı? Kullanışlı mı? Fiyatı 90 TL idi ama daha ucuz bulabileceğim bir yer var mı?
    Arkadaşımda vardı elektronik Monopoly ve gerçekten çok güzeldi.. Kağıtlarla uğraşmıyorsunuz size çaktırmadan para çalma olayı yok rüzgarda vs. param uçtu derdi yok çok rahat Çok işlem olunca makineye kartı sok çıkar olayı biraz yorabiliyor o kadar...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kağıt parayla oynamanın tadını vermiyor ama yinede iyi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Eskiden kağıt paralı olan vardı. Bir kişi banka oluyordu, çok güzeldi. Elektronik olanı nasıl tat verir mi bilmiyorum. Carrefour'da 45 TL'ye gördüm ama daha almadım düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok zevklide paraçalan gene çalar yani.Bir de E.Monopoly çıkalı çok oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben geriden takip ediyorum teknolojiyi.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Monopoly Revolution çıktı abi ona bak istersen.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

O nasıl bir şey dostum. Şu sesli mesli olan mı?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Çok iyi bilmiyorum, reklamlarda gördüm sadece..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Hmm bu sesli, titreşimli olan. Güzel ama oyun alanını pek tutmadım, eski stil daha güzel gibi.

Bir de bir şey soracağım arkadaşlar, Monopoly'nin oyun alanı kartondan mı yoksa plastik mi sizdekiler?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kartondan abi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yok arkadaş Monopoly'nin zevki kağıtla çıkar, bankayla anlaşacaksın para yürüteceksin, tapu yürüteceksin falan filan öyle zevkli oluyor

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    yok arkadaş Monopoly'nin zevki kağıtla çıkar, bankayla anlaşacaksın para yürüteceksin, tapu yürüteceksin falan filan öyle zevkli oluyor
    Katılıyorum. Ve herkes sıkılıp oyunu bitirince bütün paraları "ben zenginiiim" diye havaya savurma zevkimizi kimse elimizden alamaz

Mesaj Yetkileri