Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 183 sonuç

Konu: Biz ADANASPOR'luyuz | ~~ Sezon 4 ~~ |

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Biz ADANASPOR'luyuz | ~~ Sezon 4 ~~ |

Merhabalar..

Kemal Kılıç, Menteşe'nin istifalarından sonra takım resmen enkaz altında kaldı ve bu takıma sahip çıkacak, yukarılara oynatacak gönüllü cesaretli kişinin bu dönemde zor bulunacağını biliniyordu, başkanımız AKGÜL'le bir sohbetimiz esnasında T.D deneyimimin iyi olduğunu bildiği için şakayla karışık, ''yahu senle bir anlaşma yapalım 1 sezonluk bizimle birlikde çalış, eğer istersen takım başarılı gider istediklerin olursa bizle devam edersin''eğer başka büyük bir takımdan teklif gelirse değerlendirirsin sorusuna,'' düşüneyim biraz başkanım eğer şartlar güzel olursa tabii ki memleketimin takımını çalıştırmak isterim..'' cevabını verince, AKGÜL'ün yüzünde bir tebessüm oluştu..

Tekrardan bir kez telefon görüşmesinden sonra olumlu yanıtı verince, hafta başında hemen 5 Ocak Stadının Toplantı salonunda 1 yıllık kontrat imzaladık..

Takımımla ilk çıktığım idmanda herşey benim istediğim gibi olacağını düşünmedim değil..

Hadi bakalım ;

Bindik bir elamete, gidiyoruz kıyametee..

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default Kariyeriniz onaylandı

Başarılar dilerim.Resim hoş olmuş.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Başarılar. MalatyAdana
    malatyAdana!

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

İnşallah Denizlispor'a yenilirsin :P Şaka bir yana başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Başarılar dilerim.Resim hoş olmuş.

EyvALLAH, Adanaspor varsa biraz ayrıcalıklı olur..
    Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Başarılar. MalatyAdana
    EyvALLAH, renkdaş.
    Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    İnşallah Denizlispor'a yenilirsin :P Şaka bir yana başarılar dilerim.

Teşekkür ederim, bakıcaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Adanaspor Hazırlık kampı

Adanaspor Teknik Direktörü Serhat Kadir, kampın istediği şekilde noktalandığını ve hazırlık maçlarında alınan sonuçlardan çok oynanan futbolun önemli olduğunu söyledi. Yeni transferlerinde takıma çabuk uyum sağladığını belirten Kılıç, "Giresun maçına kadar hazırlıklarımızı Adana'da sürdüreceğiz. Ligin ilk karşılaşmasına kadar tam hazır olacağız. Oyuncularımı kamp süresince gösterdikleri özverili mücadelen dolayı kutluyorum" dedi.

Hani Açmayacaktın Gozanlım Bir Gozanımızla Kariyer Açmadın Teessüf Ederim Sana

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yok abi ya, Gozanspor amatör'den bile silinmiş o kadar kötü yani.. morinyo gelse o bile kurtaramaz..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Logolar olmadan bu kariyer bir hiçtir .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İçimi okudun kardeşim, tam buraya girerken onu yazıcaktım..

Logo Megapack aranıyor yazcaktım..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    İçimi okudun kardeşim, tam buraya girerken onu yazıcaktım..

Logo Megapack aranıyor yazcaktım..
    Buluruz .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

hadi daha ses seda yok mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bank Asya Birinci Lig

1.Hafta

İlk yarının sonunda ve ikinci yarının başında bulduğumuz gollerle Lige galibiyetle başladık,
    her zaman iyi başlangıç güzeldir derler bizde gerekeni yaptık..

Maçtan Görüntüler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bank Asya Birinci Lig

2.Hafta

Kendi sahamızdaki ilk maçımızda çok ama çok istekli bir futbol vardı, ilk yarı ve ikinci yarıda bulduğumuz gollerle 3 - 0 kazanmasını bildik, 35 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen Görkem'in yokluğu pek hissetmedik..

Maçtan Görüntü

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bank Asya Birinci Lig

3.Hafta

Zorlu Altay deplasmanından ilk yarıdaki güzel gollerimizle galip ayrıldık, ikinci yarının başında Altay bir penaltıdan yararlanamadı bu bizim için maçın kırılma anıydı, çok fazla kart gördük, kırmızı çıkartmamak için hakem çok mücadele etti..

Maçtan Görüntü

Bank Asya Birinci Lig

4.Hafta

Rakibimize karşı üstün oynayan taraf bizdik, hem ligdeki tecrübemiz hem oyuncu kalitemizle kendi sahamızdan galib ayrıldığımız için mutluyuz..

Maçtan Görüntü

Türkiye Kupası 2.Tur

İyi oynadığımız maçta, play off'lara yükselme hakkını yakaladık, herşey yolunda devam ediyoruz.. !!

Maçtan Görüntü

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Başarılar dilerim kardeşimYetenekli bi menejersin ilk seneden rahat çıkarsın lige

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sağolasın kardeşim..
    Her zamanki gibi ilk sezon çıkma serüvenimizi bu seridede devam ettirirsek ne mutlu..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Tebrikler kayıpsız gidiyoruz.Şampiyon olarak çıkarız inşallah.Bu arada oyunu henüz oynayamadım.Mbilla,Anıl ve fevzi nin profillerini merak ediyorum.Zahmet olmazsa koyabilir misin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mbilla ;

Anıl ;

Fevzi birazdan geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fevzi ;

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Gayet gerçekçi olmuş profiller.Bu senede forvette mbilla ile pek verim alamayacağımız ortada.Hele Ahmet dursunla Özgürcan ın profillerini sorma gereği bile duymadım.Forvette bu sene de sıkıntılıyız anlaşılan. Teşekkürler profiller için.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başım üstünde yerin var..
    Dünkü maçta Ahmet'in karşı karşıya kaçırdığı bir pozisyon vardı, daha ilk transfer edildiğinde kızmıştım böyle adamlar lazım değil Adanamıza diye haklı çıktım bir nevi, her ne kadar gol atmış olsada geçen senede İlyas böyle yatarak para kazandı bizden..

başarılar. 24 ligin logosu var kardes elimde. hala lazımsa verebilirim. ancak fm 10 dan kalma.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Aynen geçen sene ilyas ve mohamed ali bu sene ahmet ve özgürcan.Değişen sadece isimler oldu.icraatlar aynı.Parasızlığın gözü kör olsun böyle adamları takıma almak zorunda kalıyoruz.Hadi Ahmet i anladık yaşlandı artık eskisi gibi futbol hevesi yoktur ama Özgürcana ne demeli.3 4 sene önce harika potansiyeli var deniyordu.Geleceği süper deniyordu.Peki o ne yaptı.Yedi yedi yattı.Koşamıyor bile doğru düzgün.Yazık etti kendne.Bizde göz göre göre oynamayacak adamları belki oynar umuduyla alıp sonrada şampiyonluk yolu gözlüyoruz.Sezon başından belliydi böyle olacağı.UMarım devre arasında gerekli müdahaleler yapılır.Yoksa küme düşmeme mücadelesi veririz bu gidişle ancak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet haklısın, ama yapacak birşey yok.
    Kemal Kılıç enkaz'ı Şehir'e bıraktı kaçtı gitti.

@fermangazi;

Sağolasın kardeşim, şuanlık olayı çözdüm teşekkür ederim, ilerde güzel logolarla karşınıza çıkabilirim..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bank Asya Birinci Lig

5.Hafta

İlk yarıdaki 3-1 lik skor, oyuncuları rahatlığa sürükledi az daha elden gidiyordu maç..

Bank Asya Birinci Lig

6.Hafta

Zorlu Rize deplasmanın'dan 1 puanla ayrıldığımıza dua ediyoruz, 90+2'de saçma sapan bir penaltı kazanan Ç.Rizespor değerlendirememesi bizim için mutluluk..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bank Asya Birinci Lig

7.Hafta

Ligin yeni ekiplerinden, Akhisar Bld.'ye karşı iyi oynamasakda son dakikadalarda attığımız golle 3 puna ulaştık.

Bank Asya Birinci Lig

8.Hafta

Karşıyaka karşısında rahat bir galibiyet aldık, takımı enkaz halinde bırakıp kaçan Kemal Kılıç ile şehir ve takım olarak alacağımız bir hesap vardı, pençemizi vurduk evlerine gönderdik..

Bank Asya Birinci Lig

9.Hafta

Sakatlıkdan dönen Oğuz Kobya'nın bu maç gol atması beni sevindirdi, takımda en çok değerlendireceğim oyuncudur kendisi, önceki serilerde olduğu gibi bu sezonda bana çok yardımı olacak..

Gaziantep Bld.'ye karşısında çok rahat futbol ve güzel goller sonuç olarak 3 puan..

Türkiye Kupası Play Off

Tatile gittim, mağlup olacağımızı bildiğim için, gelecek seneler için gruplara kalmak bizim için mucize değil hak ettiğimiz yer olacak.

Bank Asya Birinci Lig

10.Hafta

Maçın son dakikasında yediğimiz, defansdaki kademe hatası bize az daha pahalıya patlıyordu, neyseki bizde onların defansındaki hatayı değerlendirip 2. Kayseri turumuzu galibiyetle bitirdik..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bank Asya Birinci Lig

11.Hafta

Maçın başında, % birmilyonluk poziyonu harcayan genç yeteneğimiz Okan Salmaz eğer onu golle sonuçlandırsaydık, belkide Tavşanlı'ya çok büyük bir hezimet yaşata bilirdik, kırılma anını teptik adamlar geldi tıkladı, maç boyu sıkıntı..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bank Asya Birinci Lig
    12.Hafta

Öldük öldük, dirildik ama bu 3 puana deydi.
    Mbilla'nın güzel performansı, diğer oyuncuların defansif katkıları nağmağlup devam ediyoruz..

Bank Asya Birinci Lig
    13.Hafta

Zor olmasını beklediğim, Boluspor deplasmanında 3 puanı 4 golle kutladık, herşey yolunda gidiyor Süper Lig için artık daha emin adımlarla ilerliyoruz..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Gidişat çok iyi tebrik ederimDediğim gibi STSL ilk sene garanti bence o kadar diyorum

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri