1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Kayserispor | Erciyes'in aslanlarıyla hedefe adım adım

Default Kayserispor | Erciyes'in aslanlarıyla hedefe adım adım

Takım Hakkında Bilgi

Kayserispor, 1966 yılında Kayseri'de kurulmuştur. Kuruluş işlemlerinden sonra yeni yönetim 1 Temmuz 1966 tarihinde seçilmiştir. Renkleri sarı-kırmızıdır. Maçlarını 32,864 seyirci kapasiteli Kadir Has Stadyumu'nda oynamaktadır. Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor'un Yönetim Kurulu Başkanı Recep Mamur'dur.

Stadımız

Okudum ve kabul ediyorum
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
    Last edited by Lorik Cana19 : 30.Aralık.2010 at 20:57

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Kariyeriniz onaylandı!

Başarılar dilerim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Transferlerimiz

Ruben Bustos

Kulübümüz, İnternacional forması altında büyük başarılara imza atan ve Kolombiya milli takımı formasını da giyen, ruben Bustos ile 2 senelik sözleşme imzalamıştır. Bustos'un kulübümüze mağliyeti ise 450.000 Dolar.

Andrej Kramaric

Kulübümüz, Hırvat U-21 Milli Takımında da forma giyen Andrej Kramaric ile 2 senelik sözleşme imzalamıştır. Kulübümüze maliyeti 48 ayla, 4 milyon dolara mal olan Kramaric'e, Sarı kırmızı forma altında sonsuz başarılar dileriz.

Nashat Akram

Kulübümüz, serbest oyuncu statüsünde bulunan Irak'lı futbolcu Akram ile 4 senelik sözleşme imzalamıştır. Akram'a başarılar dileriz.

Transfer Geçmişi

Beyler, ilk önce sizlerden özür diliyorum. Forumda konuyu açtıktan sonra bekledim ve onaylanması geciktiği için kariyerime devam ettim. 15 hafta devam ettim. Bundan sonra kariyer de açıldığı için 3'er üçer ekleyeceğim ss'leri. Toplu sonuçlar:

Puan Durumu:

Başarılar kayseriye yakışır bu adamlar fazlada harcamamışsın çok güzel uzun soluklu bir kariyer olur inşallah.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Başarılar dilerim.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Başarılar Dilerim.

Eyvallah beyler.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Cangeleyle sözleşme yenilemeni tavsiye ederim.Kayserispor olmuştum.Milan takip ediyordu Cangeleyi

STSL 16. Hafta

STSL 17. Hafta

Puan Durumu

İlk yarı sona erdi... İlk yarıda takımdan memnunum. Oyunu kirletmeyen, futbol oynamaya çalışan bir takımız. Çok daha iyi olacağız. Devre arasında yönetimle görüşüp transfer konusunda bir krara alacağız. Takımımızızn en önemli oyuncusu Kramaric oldu ve ne kadar yararlı olacağını birkez daha gösterdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

beşiktaş nabmış öyle ya

+ nihat gerçekte 30 maçta atamıyor 3 gol

Quote Originally Posted by okartal View Post
    beşiktaş nabmış öyle ya

+ nihat gerçekte 30 maçta atamıyor 3 gol
    Nağmalup gidiyor BJK. Üsteik 3 değil 4 gol attı

Mesaj Yetkileri