Tarih: 1 Ocak 2011
Sabahın 7'sinde telefonumun sesi ile uyanmıştım beni arayan Galatasaray başkanı Adnan Polat'tı tabi ben buna inanmamıştım kesin işletiyorlar beni diyordum..Ancak telefondaki gayet ciddi konuşuyordu Hagi'yi yolladıklarını ve takımın başına beni geçirmek istediklerini söyledi.Ben hala inanmıyordum bu duruma.Telefondaki beni kulüp binasına çağırdı görüşmek için.Bende üstümü giyip apar topar kulüp binasının yolunu tuttum..Adnan Polat'ın odasına girdim çokta heyecanlıydım öncelikle bana biraz kızdı sonra ise konuya geçti..Takımın UEFA'dan elendiğini ligde ise 5. sırada liderin 8 puan gerisinde olduklarını ve Hagi'yi dün kovduklarını,takımın başına beni geçirmek istediklerini söyledi.Bende işsiz kalmaktan iyidir diyerek bu teklifi seve seve kabul ettim.Başkan bana tam yetki vereceğini söyledi.Bu demek oluyor ki transferlerden tamamen ben ve ekibim sorumluyum..Transfer dönemi içerisinde büyük bir revizyon yapmayı düşünüyorum takımda çok az sayıda oyuncu kalacak..Yeni stadımızda dünya çapında yıldızlar oynayacak..
Gerçekci olsun diye oyunu Ocak 2011'den başlattım 2. devrede ZTK ve Ligde elimizden geleni yapacağız ancak revizyon olacağı için transferlerin uyum sağlaması biraz zamanımızı alabilir o yüzden bu sene pek bir şey beklemek doğru olmaz.Transferlerimizin hepsi PEŞİN yapılacak.Geçen kariyerlerim yarım kaldı çünkü çok lig açıldığından hiç ilerlenemez hale gelmişti bu sefer az lig açıyorum ve daha rahat bir ilerleyiş olacak.
Versiyon: 11.2.1
Açık Olan Ligler: Rusya(Sadece Görülebilir),İspanya La Liga,İtalya Serie A,Spor Toto Süper Lig
Kuralları okudum kabul ediyorum..