http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
Okudum ve kabul ediyorum.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
Okudum ve kabul ediyorum.
Başarılar Spurs.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Başarılar dilerim çok severim Tottenham inş güzel bir kariyer olur senin için.
Başarılar Dilerim .![]()
başarılar dilerim forvetlerin hepsini sat dostum![]()
herkese teşekürler arkadaşlar inş galatasaray kariyerim gibi başarılı olurum.Kariyere başlamdım bir iki maç yapmadım resimleri eklleyeceğim.Forvetleri satmadım ama bir tane yeni forvet transfer ettim.![]()
lig başlası ilk maçlıarım
1. hafta
2. hafta
3. hafta
![]()
şampiyonlar ligi playoff ilk maçı
rövanş maçı
gruplara kaldık işte grubum
![]()
transfer ettiğim oyuncular
edin dzeko
jack rodwell
diego renan
eden hazard
![]()
transferde gelenler ve gidenler
![]()
Başarılar dilerim.Dişine göre bir grup gelmiş
Umarım uzun soluklu olur. Bende daha yeni açmıştım TOT kariyerini sadece 1 hazırlık maçı yaptım. Onun için takipçinim.
teşekkürler arkadaşlar.Kesinkle forvet al dostum orta saha iyi zaten ama forvettekiler 4 kupayı da kaldırmıyor.![]()
Oyun taktiğini nasıl kurtdun dostum ben 4 lü defans bir ön libero 2 orta saha sağ sol kanat ve tek forvet taktiği oturtmaya çalışıyorum. bildiğimiz 4-3-3 ama 4-2-3-1 daha cazip geliyor
Ben kendm çift forvet oynatıyorum yani 4-4-2 oynatıyorum tm oturtmadım daha. kanatlar amr ve aml bakalım bu şekilde oturtmaya çalışıyorum.
ş.l. d grubu 1.maç
![]()
lig kupası 3. tur maçı
![]()
ş.l. 2. maç
![]()
Kupadan elenmen kötü olmuş. Ama liverpoola 5 atmanda daha güzel olmuş. çift Forvette kimleri oynatıyosun.
kupadan elenmedşm cardiffi yendim 4. tura çıktım.
defoe ve dzeko oynatıyorum.
Ş.L. 3. MAÇ
![]()
LİG KUPASI 4. TUR
Ş.L. 4.MAÇ
![]()
Maçlar güzel bence devamı gelir inş![]()
ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN NET YOKTU EKLEYEMEDİM OYUNDA İLERLEDİĞİM İÇİN SONUÇALRI BU SEFERLİK TOPLU VERECEĞİM KUSURA BAKMAYIN
![]()
BU ARADA KULP LİGDE Kİ VE AVRUPADAKİ BAŞARIDAN DOLAYI YAKLAŞIK 20 M LUK BİR EK TRANSFER KAYNAĞI VERDİ.
çok iyi gidiyorsun herşey yolundaek bütçeyide almışın ohh
![]()
Son Dakika Tottenham Süper Bir Yıldıza Imza Attırmak üzere.
NURİ ŞAHİN
NEYMAR
![]()