Dinarspor Kulüp Başkanı Uğur Karadavut :Alooooo....
Hasan Hüseyin Coşkun: Efendim başkanım.
Hocam nasılsın?Nasıl gidiyor İtalya'da işler ?
İyidir başkanım,sezonu bitirdik,Serie B'ye yükseldik. Memlekette ne var ne yok? Ne halde takım?
Sorma Hasan Hocam,bir türlü dikiş tutturamadık.Stad yapıldı sözde ama takımda iş yok.
Üzüldüm. Dinar Belediye Spor'u üst liglerde görmek istiyoruz artık.
Neydi senin takımın adı ? Cazzora mıydı? Catania mıydı?
Catanzaro başkanım. Serie B'de şu an.
Neyse salla,adını bile bilmediğim takımda sen hocalık yapıyorsun.
Ne yapalım başkan ekmek parası. Kulüple yeni kontrat imzalayacağız gelecek hafta falan. Transferin falan çoğunu hallettik.
Lan oğlum kendi memleketinin takımı dururken ne işin var ecnebi memleketinde uyduruk takımlarda ? Atla gel madem bizim takımın başına.
Ama başkanım yanlış anlamayın da burada da herkes bana güvenerek transferleri falan yaptılar. Aslına bakarsan yemeklerine falan da alışamadım ama kulübü yüz üstü bırakmak istemem.
Adama bak yahu! Memlekete gel, ne istersen yiyip içersin. Sanki bizden zengin mi o kulüp?
Evet başkanım zengin16.500 kişilik stadımız var.
Görende full çekiyor stad sanacak! Kaç seyirci oluyor ortalama
500-600 başkanım
Eeee ? Biz de 50-60 kombine sattık. Gelen olur elbet maçlara. Gel sen dön memlekete.
Başkanım ne desem bilmemki. Çok zor durumda bıraktın beni.Ben bir düşüneyim de uygun bir üslupla basına ve başkana açıklarım durumu.
Tamam aslan, halledersin sen....
(Bu konuşmanın ardından Hasan Hüseyin Coşkun Catanzaro'daki görevini bıraktığını açıklayarak ilk uçakla Türkiye'ye gelerek Çardak havalimanında iner ve memleketi Dinar'a otobüsle geçerek başkanla el sıkışır.... )
Okudum ve kabul ettim...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163