1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Hakem Hataları

Default Hakem Hataları

tam bir emek hırsızlığı alenen gollerim verilmiyo penaltılarım verilmiyo sarı kart bile olmayan hareketler kırmızı kartla cezalandırılıyo tamam gerçekçi olsun diye hakem hataları koymuşlar ama bu kadarıda üstüste fazla resmen yarıştan kopardılar yapabilecekte hiçbirşey yok...

Nesil
    2006

Ben oyunda çok fazla hakem hatasına rastlamadım. Ofsayt pozisyonlarında genellikle hata oluyor; ama bu da oyunu gerçekleştiriyor.

yanlış penaltı kararları sinirimi bozmuştu bir ara.

Özellikle duran toplardaki yani o kargaşa içinde penaltı veya yapılan faullerin doğru olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz oyun motorundan? Yani ben oyunu biraz hızlı seçenekte oynatırım, pozisyon replaylari de kapalı bende, yavaş oynatınca belli oluyor mu ki o kadar ince detaylar?

Bağımlılık Böyle Bişey Olsa Gerek

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    11

1-2 kez resmen ofsaytım diye bağıran pozisyonlardan gol yemiştim.Bu tip hataların -aşırı olmadıkça- oyunun gerçekçiliğini ve zevkini artırdığını düşünüyorum.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

genelde direk kırmızı kartları çok kolay çıkartıyor.. Orta sahada rakip oyuncuyu kesiyor benim oyuncu direk kırmızı.. Normalde faul, sarı verirsin. Her seferinde oyunda kırmızı çıkması sıkıntı yaratıyor..

bir de hakem hatalarından sonra basın toplantılarında hakemleri yeriyorum ve anında 1 maç men cezası alıyorum. Ya da o çıkan kırmızı kartlara itiraz ediyorum. hiç bir zamanda herhangibir yaptırım olduğunu görmedim.

İki ucu karanfilli deynek!
    Sentugo.

Demin yan hakem ofsayt bayrağı kaldırmasına rağmen (Ofsayt değildi.) Orta hakem vermedi. Tebrik ettim açıkçası

Mesaj Yetkileri