1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Oyuncuların PA ve CA Öğrenme

Default Oyuncuların PA ve CA Öğrenme

arkadaşlar bir puanlama sistemi var ya oyuncunun iyi olup olmadığını anlıyoruz onun adı neydi ve nasıl öğrenebilirim?

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Avera Rating Yazan yere Gir Orada Gösterir hocam

yok yok o değil.hani mesela ilerde çıkan gerçek olmayan oyuncuların iyi olup olmadığını anlayabildiğimiz bir puanlama var.mesela yeni çıkan gerçek olmayan bir oyuncunun puanı "180 ise çok iyi bir oyuncu olacaktır" gibi şeyler söyleniyordu forumda ama bir daha bulamadım

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Potential Ability o dediğiniz. 200 son sınırdır. ne kadar yüksek olursa oyuncu o kadar çok gelişir, dolayısıyla o kadar iyi olur.

peki bir oyuncunun potential ability puanını nasıl görebilirim bunu da söleyebilirseniz çok güzel olacak

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Oyun sırasında Genie Scout, Fmrte gibi programlarla potansiyelini görebilirsiniz.

çok teşekkür ederim gerçekten.

Nesil
    2006

Arkadaşın dediği gibi scout programlarını kullanarak öğrenebilirsiniz, başlığı daha uygun bir dil ile değiştirdim.

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Arkadaşın dediği gibi scout programlarını kullanarak öğrenebilirsiniz, başlığı daha uygun bir dil ile değiştirdim.
    anladım teşekkürler.valla bilmediğim için başlığı değiştirmeniz iyi olmuş teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Universal View Post
    evet birde pa ca sını/ sini gibi olsa yada pa ca DEĞERLERİNİ öğrenme olsaydı daha uygun olurdu gibime geliyor.

öbür yanıt verilmiş zaten :genie scout ve fmrte.1. si bu değerlere bakmak için,2si ise değiştirmek içindir.

hadi iyi oyunlar...

Mesaj Yetkileri