1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Kontrat sorunu

Default Kontrat sorunu

oyundan çok memnunun güzel olmuş fakat neredeyse hiçbir oyuncumla yeni sözleşme imzalayamıyorum.1. sezonun sonunda tüm futbolcularım neredeyse 90000 euro haftalık maaşın üstünde istiyorlar.Bu neden oluyor, herkeste bu sorun var mı?

Quote Originally Posted by hero_hayrul View Post
    oyundan çok memnunun güzel olmuş fakat neredeyse hiçbir oyuncumla yeni sözleşme imzalayamıyorum.1. sezonun sonunda tüm futbolcularım neredeyse 90000 euro haftalık maaşın üstünde istiyorlar.Bu neden oluyor, herkeste bu sorun var mı?
    bi oyuncu alıyosun daha devre arasında sözleşme yenilemek istiyo. çok gerçekçi oyun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu olay bende de oluyor. Mesela Emre Belözoğlu yıllık 7 mn isterken, sözleşme yapmadığım için sezon sonu ayrılıp Bursaspora 1.2 MN ye gitti.

iyice canımı sıktı bu iş, en az 3 oyuncum yeni sözleşme istiyor ve bunlar da 120000 ile 145000 arasında rakamlar istiyor

gol primi maç başına para verme gibi primleri artırıp yıllık maaşı düşürebilirsin

bi de giderken senden maaş katkısı istiyorlar namussuzlar

Quote Originally Posted by Heroon View Post
    gol primi maç başına para verme gibi primleri artırıp yıllık maaşı düşürebilirsin
    onları arttırısan o zamam 34 maçta daha çok para gider.

Quote Originally Posted by enesx86 View Post
    onları arttırısan o zamam 34 maçta daha çok para gider.

maç başı gol vb. primler yüksek olması toplamda aldığı parayı yükseltebilir ancak sakatlık ceza vb. gibi durumlar için fayda sağladığı muhakkak. ben gol veya clean sheet primlerini yüksek tutuyorum ki performansları düşmesin.

kontrat sorunu kesinlikle var. ve gerçek dışı taleplerle geliyor futbolcular senden 12k alırken haftalık 120 k istiyorlar senin verdiğin 50-60 k' a burun kıvırıp sonra gidip 15k e başka takımla anlaşıyorlar

Mesaj Yetkileri