REAL MADRİD
Stadımız: Santiago Bernabeu
Formalarımız:
Hedeflerimiz:
1. İki yıldır süren Barça egemenliğine son vermek
2. Şampiyonlar liginde başarılar elde etmek.
3. Kral Kupasını kazanmak
Kuralları Okudum, Kabul Ediyorum
REAL MADRİD
Stadımız: Santiago Bernabeu
Formalarımız:
Hedeflerimiz:
1. İki yıldır süren Barça egemenliğine son vermek
2. Şampiyonlar liginde başarılar elde etmek.
3. Kral Kupasını kazanmak
Kuralları Okudum, Kabul Ediyorum
Kariyeriniz onaylanmıştır.Uzun soluklu ve zevkli olması dileğiyle.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Başarılar dilerim.
Başarılar.
Başarılar hocam iyi bir kariyer bizi bekliyor
Başarılar dilerim. Sana güveniyorum Rezil et şu barçayı
Başarılar dilerim, ligdeki küçümsenen maçların bile o kadar önemi varki şampiyonlukta her maçı kendin oyna doğru hamleleri yaparak, en azından 1.sezonda şampiyonluğu istiyorsan rakip kim olursa olsun 2-0'dan sonra geri çekil La Liga sürprizlere açık bir lig. 3 takviye,doğru taktik ve maç içi doğru hamlelerle başarı kaçınılmaz olacaktır.
Müthiş kadron var birkaç takviyeyle tüm kupaların favorisi olursun başarılar
Başarılar![]()
Bir adte mc(De rossi),bir adet sol bek al sonra şampiyonluklar senin olsun![]()
Hepinize teşekkürler. İnşallah iyi bir kariyer olur.![]()
REAL MADRİD İLK TRANSFER BOMBASINI PATLATTI: 4 YILLIK TAKSİTLE 65 MİLYON € 'YA WAYNE ROONEY MANCHESTER'DAN REAL MADRİD'E TRANSFER OLDU.
Higuain-Adebayor-Benzema + Rooney gereksiz olmuş hocam
Ama çok iyi verim alacağın kesin.
Bence hem gereksiz olmuş, hemde Real Madrid takımına yeni birşeyler katman lazım politakayı değiştirmen lazım. 65 Milyon Euro'ya 3 tane harika gelecek vaadeden oyuncu alırdın.
Rooney, Adebayor ve Higuain'i üçlü forvet oynatmayı düşünüyorum. 2.Sezon Adebayor'un yerine Benzema'yı. 3'ününde iyi işler yapacağına inanıyorum.
REAL MADRİD ÜNLÜ FUTBOLCU DE ROSSİ İLE İLGİLENİYOR.
3 forvet olacaksa CR7 nerede olacak onu merak ettim.
Benzema yerine CR7'yi koy bence![]()
Macheda'yıda almanı öneririm.Ayrıca gago diarraları felan yolla ve defansı biraz gençleştir bence.
Şuan için kadro pek kesinleşmedi ama CR7 büyük ihtimalle Rooney'in yanında görev yapacak. Hazırlık kampından sonra kesin karar vermeyi düşünüyorum.
MESSİ İÇİN VERDİĞİMİZ BÜYÜK TEKLİF KABUL EDİLDİ ANCAK MESSİ BİZİMLE KONTRAT İMZALAMAK İSTEMEDİ.
bi tane mc yeterdi bence başarılar dilerim![]()
sonunda beklediğim kariyer açıldı başarılar diliyorum rooney transferi iyi ancak ronaldo'da iş yapardı orda başarılar