1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Büyük Beyler 100. Yıl Aşkına /2. sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Default Büyük Beyler 100. Yıl Aşkına /2. sezon

Takım Logomuz

Stadımız 75.Yıl Stadı Beylerbeyi

Taraftar Grubumuz

Büyük Beyler ..!!

Hedeflerimiz ..

100 .Yılımızdayız Tff 3.ligi namağlup Şampiyo yapıp Bir üst Klasmana cıkmak Öncelikle en büyük Hedefimiz..
    Daha sonra Kırmızı Veyatta Beyaz Grubu lider bitirip , Kendimizi Bank Asyada Görmek İstiyoruz , 2 sene boyunca ard arda gelecek Şampiyonlarla Bank Asyaya cıkıp , Bank Asyada Süper Ligin Temelini hazırlamak ve bi sonraki sezon için Süper lige cıkmak istiyoruz ..
    Bu Önümüzdeki 5 yıl içinde Süper lige cıkacagımızın sözünü veriyoruz.

Mert ÇELİK .

Saygılar..
    Kuralları okudum kabul ediyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kariyeriniz onaylanmıştır.Uzun soluklu ve zevkli olması dileğiyle.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Transferlerimiz Ve Transferler sonucu Hazırlık kampımız..

Defans Hattını Tecrübeleştirdik.

Emre Güsar ile 3 yıllık sözleşme imzaladık , Emre daha once süper lig tecrübesi yaşamış bursasporda oynamış ve bank asya tecrübesi olarak beylerbeyine güc katmak için gelmiştir ..

Bunun Yanında Defansta Bir Diğer Stoper olarakta 28 yasındaki Turan Akkoyunu Transfer Ettik , turan kayseri sporun alt yapısından yetişmiş , Şimdi İse Beylerbeyinde Ter Dökecektir ..

Fenerbahcenın 18 yasındaki stoperi Hasan Erbey İle 6 aylık sözleşmıke imzaladık savunma hattını tamamladık.

Ve Flaş Transferimiz Fenerbahcenın genc Torresi BErk Elitez Beylerbeyinde.

Berk Elitezi Sezon sonuna kadar kiraladık

Öte yandan Beykerbeyimiz Galatasarayın genç liberosu cumhur yılmaztürk ve kaleci emirhan ergünü kiralayıp , Transferi Hakan korkmaz transferi ile bitirdik ..

Cumhur yılmaztürk

Emirhan Ergün

Hazırlık kampımız.

Hazırlık kampımızı galibiyetlerle aldık , berk elitez ve ünal sarıdan cok memnunum defans hattımız oturunca ligi kayıpsız kapatacagımıza ınanıyorum.

Transferlere Birde bu gözle bakalım.

Ve mevcut kadromuz taktiğimiz dizilişimiz.

Üsküdar'ın Üstüne Tanımam Çok Yanlış Bir Seçim Olmuş

Şaka Şaka Başarılar Sessiz Anadolu'yu Coşturmak Lazım Tek Fenerle Olmaz Bu İş Sonuna Kadar Devam Et

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Üsküdar'ın Üstüne Tanımam Çok Yanlış Bir Seçim Olmuş

Şaka Şaka Başarılar Sessiz Anadolu'yu Coşturmak Lazım Tek Fenerle Olmaz Bu İş Sonuna Kadar Devam Et
    hocam beylerbeyi iyidir bizim mahalle sonucta yol parası vermıyorum klübe giderken o yüzden doğru seçim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kariyerinde başarılar Yanılmıyorsam Beylerbeyi Galatasaray'ın pilot takımıydı değil mi ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kariyerinde başarılar Yanılmıyorsam Beylerbeyi Galatasaray'ın pilot takımıydı değil mi ?
    hocam o 4 -5 sene onceydi şimdi kimsenın takımı değiliz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Canales View Post
    hocam o 4 -5 sene onceydi şimdi kimsenın takımı değiliz
    Abartma yahu 1-2 sene önce olmasın Neyse umarım Süper Lig'e çıkarırsın takımı
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Emre Güsar iyi topçudur..

Başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Başarılar dilerim. Transferler gayet iyi

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Güzel bir seçim boğaza karşı stad mı antreman sahasımı çözemedim ama hangi futbolcu orada oynamak istemez başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Herkeze Teşekkür ederim .

Hocam Antrenman Sahası değil stadımız komple gel buyur bir gün cayımı iç

Değerlendirme :

İlk 6 haftada cok iyiydik özellikle berk elitezden cok memnunuz . orta sahada eksiklik var mehmet ballı yerınde oynamıyor devre arası orta sahaya takviye yaptıkmı cok rahat bitirebiliriz bu ligi .6 da 6 yaptık cok mutluyuz .

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Süper başlamışsın. Berk Elitez daha çok can yakar.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Evet hocam berk cok fena , hedefımız 17 de 17

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Takım olarak cok iyi oynuyoruz Ligdede Lideriz puan kayıplarımızın sebebi Berk Elitez ..2 maç yoktu 2 maçtada puan kaybettik . Takımın gol makinası boş geçtiği maç yok ligdede gol kralı konumunda berk elitez harika bir oyuncu daha cok mac var lig bitimine kadar 40 golü bulur diye düşünüyorum şu an 17 golde , orta sahada ali korkmaz ı keşfettikten sonra orta sahayı toparladı adeta , sertaç ergan da kendine gelmeye başladı takım olarak cok iyiyiz diyebilecek durumda ilerliyoruz , Şampiyonlugu istiyoruz .. Her gecen gun daha cok güclenıyoruz 1-2 güne bu ligi bitirip görüntüleri atmayaa calısacagım sizlere .. teşekkür ederim ..

puan durumumuz u da gostereceğim şimdi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

İşte puan durumumuz ve takımımız .

Takımımız da moraller iyi geçmiş haftalar sonrası oyuncu istatistikleri Berk Eliteze şiddetle bakmanızı tavsiye ediyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Teknik Direktör Mert Çelik Basına acıklamalarda Bulundu :

Biz Bu Armaya Aşıgız

Gelecek için çalışıyoruz gelecek için yatırım yapıyoruz Şampiyon değil ard arda şampiyonluklar kazanmak istiyoruz dediler ..

Şimdi ise sadece tepecikspor macına odaklanmak istiyoruz dedi.

Takıma moral ve motivasyon kazandırmak isteyen mert çelik , stadın yanındaki 2 + 1 evinde oyuncularına mangal partisi verdi .

Ayrıca Berk elitezden cok memnunum diyen Çelik Sözlerine Biz bu armaya bu renklere bu semte bu caddeye aşıgız dedi . Beylerbeyinde doğduk beylerbeyinde Öleceğiz Dedi .

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

başarılar...çok iyi gidiyoruz...

Ayıp Hoca Üsküdar'ımıza Hani 17'de 17'yi Yaşatacaktın Olmamış Seriyi Bozman

Köprünün Yanındaki Harem Tarafına Giden Sahil Boyu Cafelerinde Çok Zamanın Geçti Hatta O Bulunduğun Yerden Harem'e Kadar Yürümüşlüğüm Vardır

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Ayıp Hoca Üsküdar'ımıza Hani 17'de 17'yi Yaşatacaktın Olmamış Seriyi Bozman

Köprünün Yanındaki Harem Tarafına Giden Sahil Boyu Cafelerinde Çok Zamanın Geçti Hatta O Bulunduğun Yerden Harem'e Kadar Yürümüşlüğüm Vardır

Hocam olmadı kısmet değilmiş , hareme kadar yürünürmü hocam naptın sen

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ligde tepecik macını 1-0 yendik ve böylelikle 2. ci ile puan farkını arttırdık .

Devre arasında tek transfer ile kadromuzu genişlettik , beşiktaştan 17 yasındaki mehmet erkut senturku sezon sonuna kadar kiraladık ..

İşte ilerleyen haftalar maç sonuclarımız ve maclar sonrasında yapacagımız : Değerlendirmemiz , Klüp acıklamalarımız , Derlemelerimiz .

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Beylerbeyi Yoluna Devam Ediyor .

Şampiyonluğu büyük ihtimal 3-4 hafta sonra ilan edecek beylerbeyinde moraller üst düzey , Berk Elitez müthiş form grafiği yakaldı 20 maçta 24 gol attı , Seneye De kiralamak istiyoruz , ama bu müthiş form grafiğinden sonra fenerbahce bırakırmı söz konusu oldu .. Beylerbeyi Üst Tura cıkacagı Takdirde 3 orta saha transferi gercekleştireceğini belirtti . Ünal Sarı ve mehmet ballının da müthiş futbolu gözlerden kaçmadı ..

İşte Ligimizin Oyuncu İstatistikleri .

Çok iyi gidiyorsun, aynen devam..
    Başarılar..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

sağolasın hocam ligdeki takımlar kötü ben iyi değilim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Son Dakika

Ligde Şampiyonluğa giden takımımımız da Berk Elitez Sezonu Kapattı .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yol uzun başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ligin Bitimine 6 Hafta kala Şampiyon olduk , Bu durumdan cok memnunuz çalışmalarımızın karşılığını aldık . Maçtan Sonra Teknik Direktör Mert çelik ile Toplantı yapıldı , Mert Çelik şu ifadelerde bulundu .

ŞAMPİYONLUK GÜZEL BİR DUYGU FAKAT BİZ BU SAMPİYONLUGUMUZA SEVINMEYECEĞİZ BUNDAN SONRA GELECEK ŞAMPİYONLUKLARA SEVİNİP TAKIMIMIZI ÜST LİGLERDE TUTACAGIZ . BU LİGİN ZATEN ÜSTÜNDE BİR TAKIMDIK ŞAMPİYONLUK ZATEN BEKLENIYORDU , KALAN 6 HAFTAYI YARDIM ANTRENORE BIRAKACAGIM , BEN GELECEK SEZON HAZIRLIKLARINI YAPACAGIM DEDİ TEKNİK DİREKTÖR MERT ÇELİK ..

EVET YARDIM ANTRENORUN KALAN 6 HAFTADA ALDIGI SONUCLAR VE PUAN DURUMUMUZ

..

SON 6 HAFTADA SALDIK YEDEK KADROYLA HIC CIKMADIGIMIZ KADROLARLA CIKMASAYDIK 90 PUAN VEYA ÜZERİNİ RAHAT YAPARDIK ..

GELECEK SEZONU DÜŞÜNÜYORUZ ARTIK

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

GELECEK SEZON HAZIRLAKLARINI BAŞLATTIK İŞTE TRANSFERLERİMİZ

GELECEK SEZONA MÜTHİŞ BAŞLAMAK İSTİYORUZ BU YÜZDEN SAĞLAM ZENGİN KADRO KURDUGUMUZA INANIYORUM BERK ELİTEZ GECEN SENENIN GOL KRALI OLDU TAKIMIN EN GOLCÜ İSMİ OLDU 20 MAÇ 26 GOL İSTATİSTİĞİ VARDI BU YIL FORVET HATTINI ZENGINLEŞTİRDİK ALİ KUCİK OZELLİKLE BERK ELİTEZ İLE COK İYİ ANLASACAGINI DÜŞÜNÜYORUM .

FORVETIN DİĞER TRANSFERİ İSE EDİM DEMİR ..

BU ADAM AKLIMDA BİRAZ SORU İŞARETİ BIRAKTI FAKAT BİTİRİCİLİĞİ İYİ OLMASI SEVİNDİRİCİ . NÖBETÇİ GOLCÜ OLACAK GİBİ TAKIMDA

DEFANS HATTIMIZI TECRÜBELEŞTİRDİK FERHAT BİKMAZI SOL KANATA ALDIK GERCEKTEN COK İYİ BİR BEK , İSMAİL GÜLDÜRENE LAFIMIZ YOK ZATEN BU LİGİ KALDIRACAGINA COK INANIYORUZ ,

ORTA SAHA DA FLAŞ İSİMLER ENGİN BEKDEMİR ....

ENGİN BEKDEMİR BEYLERBEYİNDE ..

PORTO GİBİ BİR TAKIMDA 2 YIL YETİŞEN GENC GURBETÇİ : BURAYA GELDİĞİM İÇİN COK MUTLUYUM ELİMDEN GELENİ YAPACAGIM DEDİ ..

FATİH ŞEN ..

ORTA SAHADA PAS TRAFİĞİMİZİN OLMADIGINI GÖRDÜM PAS YAPAN BİR TAKIM OLMAK İSTİYORUZ BUNUN İÇİNDE FATİH ŞEN ENGİN BEKDEMİR GİBİ İKİ TEKNİK ADAMI ALDIGIMIZ İÇİN MUTLUYUZ ..

CUMALİ BİŞİ .. MUSTAFA GÜLER

DEFANSİF ORTA SAHANIN AS ADAMI HAKAN KORKMAZ TAKIMIMIZDA FAKAT HAKANIN SAKATLANMASI CUMALİ , MUSTAFA İKİLİSİNE İŞ DÜŞECEĞİNİ GÖSTERDİ ..

İŞTE FLAŞ TRANSFERLERİN PROFİLLERİ ..

işte oluşan transfer sonucu hazırlık kampımız ve mevcut kadromuz..

kamp dönemi değerlendirmesi özellikle defans hattında sorunlarımızın çözüldüğüne inanıyorum , forvet hattın da da gücümüze güc kattıgımızı biliyoruz .. bakıcaz ve görücez artık hayırlısı diyoruz.

İŞTE MEVCUT KADROMUZ VE TAKTİĞİMİZ LİG MACLARINA BU KADRO ANLAYIŞINDA CIKMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

İŞTE BULUNDUGUMUZ LİG

BULUNDUGUMUZ LİGDEN MEMNUNUZ ÖZELLİKLE ANADOLU ÜSKÜDARIN EZELİ RAKİBİMİZİN BU LİGDE OLMASINDANDA DAHA MEMNUNUNUZ KÜME DÜŞMELERİNİ TEMENNİ EDİYORUZ.. LİGDE SAKARYA SPOR DARDANEL GİBİ GÜCLÜ EKİPLER VAR ELİMİZDEN GELENİ YAPACAGIZ ...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

HEDEFLERİMİZ..

Bank Asya İçin Savaşagız 100 .yıllık bir klüp oldugumuzu herkeze gösterip adım adım süper lige cıkacagımızın sözünü veriyorum ..Taraftarımıza teşekkür ediyoruz , Büyük Beyler olduklarını şampiyon oldugumuz gecen sezon gösterdiler bir an olsun takımı bırakmadılar , Bu senede Taraftar Futbolcu Yönetim Tüm Beylerbeyi Kenetleriip Şampiyonluğa gitmek İstiyoruz ..

Saygılar

Mesaj Yetkileri