1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Yedek takım ayarları sorunu

1. Default Yedek takım ayarları sorunu

Selam arkadaşlar.Ben Fenerbahçeyi yönetiyorum.Maç önceleri bi mesaj geliyor.İşte yedek takım için oyuncu kaydedilsin mi gibi bir şey.Ben o soruya ne cevap verirsem vereyim (set unavailable to reserve match... gibi seçenekler) sonuç değişmiyor ve oyuncularım makinanın random yaptığı bir düzenlemeye göre yedek takımda oynuyor.Sonra esas maç için tam kardo yapacakken bakıyorum takımımın yarıdan fazlası seçilemez hale geliyor yedek takımda maç yaptığı için.Bir yardımcı olursanız çok sevineceğim arkadaşlar.Hangi seçeneği seçersem seçeyim (bir keresinde de hiçbirşey seçmedi gene sonuç değişmedi) as oyuncularım yedek takım maçında oynayıp spot toto super lig maçına çıkamıyor.Ne yapmam lazım.Lütfen yardım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

oyunca sağ tıklayıp kondisyon kazanana kadar yedek takımda oynayabilir sekmesi işaretli mi ona baktın mı hiç
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ordan bir seçilen adamlar hep seçili kalıyor, geri alman lazım.

4. Default

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Ordan bir seçilen adamlar hep seçili kalıyor, geri alman lazım.
    Kadromdaki bütün oyuncuların seçimini kaldırdım.yani 11 as ve 7 yedekten oluşan kadro seçimini iptal ettim ama gene de kafasına göre bazı adamalrımı yedek takımda oynatıyor :S

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

istersen save game i upload et bakalım belki buluruz çözümünü. ben bilemedim şuan için çözümünü
    eto'o bitmiş.

6. Default

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    istersen save game i upload et bakalım belki buluruz çözümünü. ben bilemedim şuan için çözümünü
    Tamam man utd-chelsea maçının devre arasında upload edip linki vereceğim

7. Default

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Tamam man utd-chelsea maçının devre arasında upload edip linki vereceğim
    Bu indirme linki:

http://hotfile.com/dl/114219653/f243...iyoonn.fm.html

forum bağlantısı linki vermiş.Hangisini koymam gerekir bilemediğim için ikisini de koyuyorum

bu da forum bağlantısı linki:

http://hotfile.com/dl/114219653/f243...iyoonn.fm.html

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

şuan yükledim açıyorum
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

çoğu oyuncu reserve takımda oynuyor.oyuncuya sağ tıkla squad ın üzerine gel available for reserve squad işaretli olanları kaldır yaklaşık 10 oyuncu öyle. emre, kadlec, alex vs.. gökhan gönüle ise maç kondisyonu kazanana kadar göndermişsin onun içinde bi dahaki reserve kadrosu gelince kaldır
    eto'o bitmiş.

10. Default

çoğu oyuncu reserve takımda oynuyor.oyuncuya sağ tıkla squad ın üzerine gel available for reserve squad işaretli olanları kaldır yaklaşık 10 oyuncu öyle. emre, kadlec, alex vs.. gökhan gönüle ise maç kondisyonu kazanana kadar göndermişsin onun içinde bi dahaki reserve kadrosu gelince kaldır
    Tamam deneyip sonucu yazacağım

11. Default

Teşekkür eerim kardeşim.Hallettim sayende sorunu.Bundan sonra yedek takım için gelen ekrandaki soruya nedemem lazım oyuncuların yedek takıma gitmemesi için?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ben genellikle hiç bişey demem .orada yazar yedek takım şu oyunculardan kurulu diye eğer istemediğim varsa gönderirim veya geri alırım
    eto'o bitmiş.

13. Default

ben genellikle hiç bişey demem .orada yazar yedek takım şu oyunculardan kurulu diye eğer istemediğim varsa gönderirim veya geri alırım
    Teşekkür ederim kardeşim.Ben de hiç birşey demeyeceğim soru ekranı geliirse

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

rica ederim düzelmiştir inşallah
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Arkadaşlar, bu tür konuları Genel Tartışmalar bölümüne açmanızı rica ediyorum. Teknik Sorunlar bölümü; çökmeler (crash dumps vs...), hata mesajları ve donanım sorunları gibi sıkıntılarınızı paylaşmanız içindir. Konuyu taşıyorum...

Mesaj Yetkileri