1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Boz Baykuşlar İçin İBB Hedef Yükseltti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Default Boz Baykuşlar İçin İBB Hedef Yükseltti

Son zamanlarda olmaz denilen oldu ve Büyükşehir Belediyespor'un takımlarına çok bağlı,eğlenceli bir taraftar grubu oluştu.Taraftarlarının bu ilgisini görmezden gelemeyen İBB yönetimi yeni bir hoca ve uzun vadeli planlarıyla takımı ligde bir kaç yıl sonra şampiyonluğa oynayan takımlar arasına sokmak istediklerini açıkladılar.Bu doğrultuda takımın başına 2 yıllık kontrat süresi ile Burhan Çatalyürek getirildi.

kimse gelmese de stadımız

Karizmatik Kaptanımız:Efe İnanç
    Ve ülkenin en tatlı taraftar grubu,Boz Baykuşlar

11.3 güncellemesi yüklü değildir ama 11.2'nin üzerine siteden yüklediğim yama ile devre arası transferleri eklenmiştir.Öncelikli hedefim İBB'nin normalde olduğu gibi ilk 10 içerisinde sürekli olarak yer almasını sağlamak.Fazla transfer bütçesi vermeyecektir yönetim ilerleyen sezonlarda da ama serbest kalan oyunculardan çok güçlü bir takım yaratacağıma eminim bir kaç sezon sonra.

http://forum.turksportal.net/vb/show.....okudum,kabul ediyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar Eğlenceli bir kariyer olacak gibime geliyor
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Başarılar dilerim....

Vallahi ilk okudupumda bir türlü anlayamadım içeriği... Meğersem kariyermiş. Diyorum Abdullah Avcı'yı niye kovdular

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Başarılar dilerim....

Vallahi ilk okudupumda bir türlü anlayamadım içeriği... Meğersem kariyermiş. Diyorum Abdullah Avcı'yı niye kovdular
    Aynen kardeşim futbol haberi sandım dedim noluyor İ.B.B hedefi Ş.L olarak falanmı değiştirdi seneye Her neyse artık başarılar dilerim zevkli bir kariyer olması dileğiyle...

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Umarım başarılı olur seyirci toplarsın hocam şu stad artık dolsun 34 hafta deplasman maçı dünyanın neresinde var

Mesaj Yetkileri