1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Fenerbahçe ~ Hedeflerimiz Var! [11.3]

Default Fenerbahçe ~ Hedeflerimiz Var! [11.3]

Burcu Esmersoy: Sayın seyirciler son dakika haberimiz nedeniyle 5'te 5 programımıza ara verdik. Son bilgileri almak için Loran'a bağlanıyoruz.

Loran Vayloyan: ... Burcu gün içerisinde Fenerbahçe Spor Klübü'nde hareketli saatler yaşandığını belirtmiştik ve bu görüşmelerden netice şuan çıktı. Fenerbahçe geçen sezon Avrupa kupalarında bekleneni veremeyen, kupada finalde kaybeden ve ligide son hafta elden kaçıran futbol branşında bileti Daum'a kesti. Alman teknik adam ile yolların ayrıldığı açıklandı. Öte yandan Fenerbahçe'de sessizlik olması beklenirken daha önce Fenerbahçe alt yapısında futbol oynamış ve kısa dönem Fenerbahçe U18 takımının antrenörlüğünü yapmış İLTER AYKAL ile anlaştı.

~~~

Tam isim: Fenerbahçe Spor Kulübü
    Kuruluş: 3 Mayıs 1907
    Renkler: Sarı-Lacivert
    Başkan: Aziz Yıldırım
    Maskot Kanarya

Fenerbahçe Spor Kulübü, 1907 yılında İstanbul'da kurulan profesyonel bir spor kulübüdür. Renkleri sarı ve laciverttir. Özellikle futbol branşı ile Türk sporunun önde gelen kulüplerindendir. Futbol takımı iç saha maçlarını 2007 yılında yenilenmesi tamamlanan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynamaktadır. Kulüpteki diğer branşlar basketbol, voleybol, atletizm, boks, kürek, yelken, yüzme, masa tenisidir.

~~~

Hedeflerimiz

1-Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak.
    2-Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak.
    3-ST Süper Lig'te 17'de 17 yapmak.

~~~

FM 2011 Kariyer Hikayeleri Kuralları
    Okudum ve kabul ediyorum.
    Last edited by NikolaiBelinski : 15.Mayıs.2011 at 13:50 Reason: İmla

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kariyeriniz onaylanmıştır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

bir Fenerbahçeli olarak başarılar dilerim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hedef daima ileri başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Başarılar dilerim umarım hak ettiğimiz yerde oluruz

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Gelen Oyuncular:

Ömer Toprak

- Fenerbahçe defansı için ilaç olacaktır. O Mevkide Bilica'ya zaten güvenemezdik, Yobo'ya da ben güvenmiyordum ama içime sinen transferi yaptım.

Atila Turan

-Andre Santos'un tahmin edilemez performansı önemli maçlarda sorun olabilirdi. Biz bu sene şampiyonluk ve başarı hedefliyorsak böyle bir futbolcuyla yetinemezdik. Atila Turan çok genç bir oyuncu keza Ömer'de öyle ama onlara abilik yapabilecek Lugano ve G.Gönül var.

Aykut Demir

-Fenerbahçe yedek klübesi çoğu zaman medya tarafından eleştirilmiş ve yetersiz olmakla suçlanmıştı. Haklıydılar. Bizde bu açıdan düşünerek Aykut'u kadromuza kattık.

Tunay Torun

-Hamburg klübünden kiralanan bu futbolcu hemde 3.1M gibi bir satın alma opsiyonu ile kiralandı gelecek sezon takımımıda performansına endeksli olarak kalabilir.

Okay Yokuşlu-Barış Türkmen

-Geleceğimize yatırım yaptık. Okay Yokuşlu takımımızın 5-6 sene sonraki Alex'i olacaktır. Şimdiden heyecanlanmaya başlayabiliriz. Öte yandan yine geleceğin Volkan Demirel'i olarak bahsedilen Barış Türkmen ile anlaştık, bu iki oyuncu çalışmalarına Fenerbahçe U18 takımında devam edecektir.

Olivier Bierhoff-Bruno Sgherzi-Saffet Sancaklı

Teknik ekibimizede 3 tane yeni personel katarak transferi noktaladık.

Giden Oyuncular:

Andre Santos

-İspanya'nın Villareal klübü ile anlaşan Brezilyalı futbolcumuza futbol hayatında başarılar dileriz.

Guiza

Guiza İspanya'nın Sevilla klübü ile anlaşmıştır. Okçuya yeni oynayacağı takımında goller atmasını diliyoruz

Okan Alkan-Berk Elitez-Gökay İravul

Genç oyuncularımız yeni anlaşmaya vardığımız pilot klübümüz Antalyaspor'a kiralanmıştır.

Fabio Bilica-İlhan Eker

Bu 2 defans oyuncusu ile yollarımızı ayırdık.

Default Şampiyonlar Ligi Ön Elemeleri

İlk yarıda turu geçmemiz için gereken skoru aldık. Ömer Toprak 2 ila 4 gün arasında ciddi olmayan bir sakatlık geçirdi.

Konuşmaya değer bir gol pozisyonun olmadığı bir karşılaşma. Skorun verdiği rahatlıkla oynadık.

Avantajlı bir skor yakaladık, İlk yarının sonunda yediğimiz gol ve Alex'in penaltıyı kaçırması moralimizi bozmuştu. Ama Senegalli yıldızımız klas bir gol ile galibiyetimizi perçinledi.

Mükkemmel bir oyun ile rakibimizi kupadan eledik. İlk yarıda işi bitirdik!

Takım Oyununun Gereklerini Yaptık

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex De Souza, Ajax maçındaki oyunuyla takımını zafere taşıdı. Stoch'un attığı golün hazırlayıcısı olan, Fenerbahçe'nin yakaladığı Kontraatakta Niang'a attığı güzel pas ve golün oluşumundaki büyük katkısıyla otoritelerden tam not aldı. Basın açıklamasında ise;

Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyorduk. 1-2'lik skor garanti değildi. Takımdaki her arkadaşım elinden geleni yaptı. Takımı oyununun gereklerini yaparak net bir skorla kazandık

yorumlarına yer verdi.

~~~

Milan,Werder Bremen ve Salzburg'un bulunduğu gruba düştük. Hedeflerimiz doğrultusunda Werder Bremen'den 4, Salzburg'tan 6,Milan takımından 1 puan alabilirsek 2.olarak grubumuzdan çıkabiliriz diyorum.G Grubuna düşsek hiçde fena olmazdı tabi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

gruptan lider çıkarız sıkıntı olmaz...

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Hedef daima ileri başarılar
    Teşekkürler, Hedef her zaman ilerisi

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Başarılar
    Teşekkür

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Başarılar dilerim umarım hak ettiğimiz yerde oluruz
    Takımımızı hakettiği yere getireceğim, teşekkürler

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    gruptan lider çıkarız sıkıntı olmaz...
    Şuan gidişat iyi dediğin olacak gibi duruyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hemen hulk denen insan azmanını al hocam tek başına götürür takımı

Default ST Süper Lig 1-10 Hafta.

Şenol Güneş: Niang'ı durduramadık" benim açıklama yapmama gerek kalmadı

Yine Niang! Yine Galibiyet!

Stoch bizi rahatlattı. Alex'in 2 penaltıdan attığı 2 gol ile net kazandık.

Çok güzel bir takım oyunuydu. Özer'in golü görülmeye değerdi.

Çok sıkıcı bir maçtı ama kazanmasın bildik.

Ve 17'de 17 hedefimizi ligin ikinci yarısına bıraktık ..

Derbide kazanan olmadı Galatasaray 1 puan çıkardı.

90+4'te gelen galibiyet takımımız son haftalarda afallamaya başladı.

Önemli maçlarda tek puanla yetiniyoruz ama deplasmanda galibiyet sözü veriyorum

Farklı kazandık takımımız umarım kendine gelmiştir.

~~~

Sürekli Eleştiriliyoruz

Stoch Fenerbahçe Dergisi'ne ilginç açıklamalarda bulundu.

"Türkiye'de iyi bir izlenim bırakmak istiyorum burayı çok sevdim ama medya anlayışı çok değişik. İlk haftalarda net skorlarla kazanıp herkes tarafından takdir ediliyorduk ki son 5 haftada 6 puan kaybedince eleştirilmeye başlandık bunun sebebini hala anlayamadım. Bucaspor'la maç yaptığımız gün İzmir'de gezme fırsatı buldum, çok ateşli taraftarların bulunduğu bir şehir, burdaki tüm insanlar sanırım Göztepe denilen bir takıma sevdalı gözleri başka birşey görmüyor. Üstelik tam karşı kıyılarındada kıyasıya bir rekabet içerisindeler. Hem Kayseride hemde İzmir'de sokaktan biri bana doğru bakarak alaycı bir cümle sarfetti. Hemen yanımdaki Emre'ye danıştım. Burda Fenerbahçe pek sevilmiyor sürekli şike ile suçlanıyormuş. Buca ve Kayseri'de bu yüzden suçlandık.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sunuş tarzı mükemmel, başarılar dilerim. 2. sene Niang'ın performansı çok düşüyor, iyi bir forvet almanı öneririm, şampiyon olursan deli gibi bütçe verecekler zaten.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Default ST Süper Lig 10-15Hafta/Tranfer/Puan Durumu

Süpriz isimler gol buldu ve kazandık.

Senegalli yıldızımız Beşiktaş filelerini deldi adeta.

Niang bu haftada takımımızı sırtlamaya devam ediyor.

Çekişmeli bir maç oldu ama gol avantajını daha önce yakaladığımız için yediğimiz goller tehdit oluşturmadı.

Pilot klübümüze evimizde puan verdik üzgünüz

~~~

DİA MİLAN İLE ANLAŞTI!

- Fenerbahçe'nin Senegalli oyuncusu Issiar Dia, İTALYA'da Milan ile anlaştı. Ofansif Orta Sahanın sağ kısmında forma giyen siyahi oyuncu kendi internet sitesinden yaptığı açıklamada;

"Fenerbahçe'de yarım sezonda olsa çok iyi günler geçirdim. Performansımda zirveye ulaştım ve Milan'dan teklif aldım. Burda bende emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve Milano'ya uçuyorum"

açıklamasında bulundu.

~~~

İlk yarının bitimine 2 hafta kala ligde oluşan puan durumu
    Last edited by NikolaiBelinski : 16.Mayıs.2011 at 01:34

Default Türkiye Kupası/Transfer

Gollerin dakikalarının altının çizmem kesinlikle fesat bir durumla alakalı değil

Ciddiye almadık ve puan verdik

Mağlubiyet aldık. Akhisar'ı yenmemiz gerek mutlaka.

~~~

ALEXİS SANCHEZ FENERBAHÇE'DE !

Dia'nın gidişi ile boşta kalan mevkiye en iyi oyuncuyu aldığımızı düşünüyorum.

DARRON GİBSON FENERBAHÇE'DE !

Baroni'nin gidişi, Mehmet Topuz'un yetersizliği beni bu oyuncuyu almaya itti. Üstelik 3.8M gibi cüzi bir miktara kadromuza kattı. United neden bu oyuncuyu satmak istedi anlam veremedik

~~~

Farklı mağlup ettik yeni yıldızımız ve Niang maça damga vurdu. Üst turda rakibimiz Eskişehir!

Default Şampiyonlar Ligi Grup/2.Tur Eşleşmeleri

Erken golün verdiği baskıyı olumlu yönde kullanarak Almanya'dan altın değerinde bir üç puan kazandık.

Genellikle taktik anlayışıma uymayan bir biçimde de olsa Niang'ı sola çekip Semih ile başladım, meyvesinide aldım.

Burası Kadıköy! Buradan Çıkış Yok !

Niang 3 gol attı, 2-1 kazandık!

Galibiyeti garantilediğimiz 2 karşılaşmada kasmadan oynadık.

Yolumuz uzun çok iyi bir kura çektik, Hedefimizin bir çıta üstüne çıkabiliriz.

~~~

HAKETMEMİŞTİM

Salzburg maçı sonrası yapılan basın toplantısına hocasıyla beraber katılan Emre, haksız bir kırmızı kart gördüğüne dikkat çekti.

" 9 dakika önce sarı kart gördüğüm pozisyonda rakip iyi bir tiyatro oyuncusu gibi kendisini yere bıraktı, ben burda kimseyi suçlamak istemiyorum ama ben futbolda hep dürüstlüğün tarafında yer almak istiyorum. Tepkimi de,hüznümüde sevincimide dolu dolu sahada yaşıyorum ve futbol hayatım boyunca böyle oyunlarla uğraşmadım "

diyerek medyaya cevap verirken İlter Aykal'a gelen "Emre'ye gördüğü kırmızı kart yüzünden herhangi bir yaptırım uygulayacakmısınız? sorusuna

"Emre bu sene terapilerimizin,konuşmalarımızın verdiği meyve ile tepkisini sahaya pek yansıtmadı ve kart görmedi. Eğer Emre sene başından beri ilk defa bu kadar sinirlendiyse bir sebebi vardır.Şimdilik sadece Emre'yi uyarıyorum"

diye cevap verdi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Marsilya maçları kolay geçmeyecektir...Dia yi satman kötü olmuş...

Takımımızın iki önemli ismi ile skoru belirledik.

Olcan'a engel olamadık. 17'de 17 hayalimizi gelecek sezona bıraktık.

Galatasaray'ın değişmez kaderi

Evimizde Manisaspor'u farklı mağlup ettik

Takımımız şampiyonluğa kilitlendi adım adım ilerliyoruz

Yine net bir skor + net bir 3 puan

Tam gaz devam.

Deplasman sözümün 1. olanı hedefini tuttu. Sırada Bursapor var.

İzmir temsilcisini farklı mağlup ettik

Deplasman sözümü yerine getirmiş oldum.

Beklenmedik bir mağlubiyet aldık, evimizdeki ilk yenilgi.

A-L-E-X-İ-S S-A-N-C-H-E-Z

Mesaj Yetkileri