adamın suratı acayip yaa suratsız mı desem komik mi
Saka bi yana adam zamanında acayip sallamış dünyayı yaa
Auschwitz'de yaptıklarını daha kimse unutmadı.
Ordu düzenini çok iyi kurmuş.Orduyu çok beğendim.
Führerim Karizmatik pozlar vermiş![]()
Dehşet görüntüler.Mahşer mübarek insan sürüsü var orada ben de o kadar askere hükmetsem güvenirim kendime Hitler kadar![]()
Ama fazla güvenme ters teperse en ufak başarısızlıkda toplarlayamazsın kendini Hitler gibi![]()
o ordu onun munasip biyerine biiiip diyicem ama diyemem ceza almak istemiyorum
Abi iyi veye kötü peki hitlerin tek testisi olduğunu biliyonuzmu
Bu nasıl ordu ya .... MUHTEŞEM![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Achtung!!!
Arbeit macht frei!
İşlevine bakmayıp sadece büyüklüğü ve disiplinine bakığımızda müthiş bir ordu...
Biraraya gelmiş binlerce domuz toplulugu begenilecek bi tarafı oldugunu sanmıyorum.
Sieg Heil!!
ja ich weiss.Originally Posted by 11
Türkçe konuşun la![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ok ere sana söyleyeyim ne dedigini :dikkat!isini özgürce yapiyorOriginally Posted by EreN
bende dedim:evet biliyorum
bundan sonra türkce konusuruz![]()
bi zahmet yani
orduya gelince iyi bi görüntü olusturmuslar.. sadece görüntü!!
Görkemli.....
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Sadece görüntümü?????????Blitzkriegle nerdeyse tüm avrupayı çok kısa bir sürede ele geçirebilmiş bir orduya sadece görüntü demek hakarettir.Ki SSCB ye saldırmak gibi bir gaflete düşmeselerdi şuan hala Nazi bayrağı olabilirdi avrupada.......Originally Posted by J.M SaLas
gerçekten düzen süper adamın bir sözünü okudum şöyle yazıyordu
"Beni ressam yapmadınız başımıza neler geldi"
adam istemeye istemeye böyle disiplinli bir ordu kurdu helal olsun
Bu adamın stratejilerini düşünce tarzını ve ordu yapısını yaklaşık 1yıl ders olarak gördüm ve çok iyi biliyorum. Bu adamın kurduğu blitzkrieg (yıldrım savaş) taktiği çok etkili ve başarılıydı. 2-3 hafta içinde polonya ve fransayı aldı avusturyayı alması 2gün sürdü. Ayrıca izlediği yolda 2 hatası vardı 1 mussoliniye güvendi 2 rusayaya kışın girdi. BU orduya görüntü demek bencede yanlış. Şu ana kadar avrupalıların kurduğu en iyi ordu bence
allah hepsinin belasını vermiş zaten hepsi rusyada dondular ..gönül isterdiki burda bunun işlevlerini konuşmasak bu kadar insanın daha düzgün işler için böyle disiplinli çalışsaydı belki bi işe yarardı... kendini dünyanın tanrısı, en büyüğü zanneden bi delinin uğruna milyonlarca insan öldü...görüntüsü bile iğrenç
insanlara domuz demek günahtır ama onlar pek insana benzemioOriginally Posted by BurakMania
![]()
bunlara insan demek günahtır beOriginally Posted by barman