Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Yeşil-Beyaz Bir Yaşam ~ İkinci Görev Yerimiz Bursa'da! | 2.Sezon |

Default Yeşil-Beyaz Bir Yaşam ~ İkinci Görev Yerimiz Bursa'da! | 2.Sezon |

Açılış Konuşması

Herkese merhabalar,

Daha önce bir Fenerbahçe bir de AFC Liverpool kariyerlerim vardı. Bunları gerçekten çok erken kapattım. Bunun nedeni siteye yeni katılıp ortamı bilmemiş olmam, takıldığım diğer siteler dahil açtığım kariyer sayısının 5'i geçmemesi, kısaca tecrübesizlik. Bu kariyerimde amaçlarım değişik. Kendi tasarladığım bir taktik + antreman programım var. Eğer istenilen başarı ve performans olursa sitede yayınlamayı planlıyorum. Kariyere gelince ise Serbest başladım, konu olarak Antrenörlük kursunu iyi bir dereceyle bitirmiş, daha önce Amatör klüplerde forma giymiş "Kötü Futbolcu" olarak değerlendirerek kariyere start veriyorum.

Taktiğimiz ile ilgili resimleri bir klüp ile anlaşınca yayınlayacağım, isteyenlere 2-3 spoiler verebilirim

~~

Hedeflerim doğrultusunda ligler seçtim, Türkiye>İspanya>İngiltere ülkeleri sırasıyla hedeflerim. Türkiyede maksimum 4,İspanyada 2,İngilterede 2 sezon olarak bir harita çizdim. Uzun vadeli bir kariyer düşünüyorum, umarım kariyeri engelleyecek sebepler olmaz.Tahminen bugün ve yarın kariyerimiz hafif tempoda ilerleyecektir.

~~

Bu arada antrenör kursunda sınav oluyoruz bir soru gördüm aynen şöyle.

"Kuralları kabul ediyor musunuz?"

ilk anlam veremedim ama Kabul Ediyorum şıkkını işaretledim ve doğru cevabıda vermişim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başarılar diliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Başarılar

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

başarılar, umarım güzel bir kariyer olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.Serbest başlamak iyidir.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Başarılar sevdiğim bir kariyer tipi sürekli kovulunca zevki çıkıyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sunuş güzel başarılar
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar.

Başarılar .

Sunuş mükemmel başarılar

Başarılar dileklerinde bulunan herkeze teşekkürlerimi iletiyorum

~~

Eveet bu iki takımdan gördüğünüz gibi teklifler var ikisinide bekletiyorum şuan. Denizlispor'u seçicek gibiyim oyuncularıda taktiğie uygun ?

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Eğer zoru seviyorsan Diyarbakır'ı seç derim

Denizlispor'u seçme bence ben serbestken seçmiştim çok kolay oluyor

Siz üyelerin gazına gelip aldık bakalım Diyarbakırspor'u. Kadroda 4-5 oyuncuyu satışa koydum + rezerv takıma yolladım. Şuan 8 Kişi düşünüyorum takıma 5'i as takım, 3'ü rotasyon. Denemelerden birde genç futbolcu alabilirsem tranferi tamamlarım. Bu oyuncuların hepsi serbest olacak tabi

~~

Vladimir Yurchenko: Takımın gol yükünü çekecek olan Belaruslu golcü Diyarbakırspor'un bu seneki en bomba transferi

Orlin Orlinov: Akhisar Bld. takımında istediği futbolu oynayamayıp serbest kalan Orlin takımın ofans gücüne güç katacak.

Evren Tozkaparan: Asistanımızın önerisiyle takıma kattığımız bu oyuncu biraz riskliydi.Ama beklenen performansı veren oyuncu taraftarın sevgilisi oldu.

Volkan Dikmen-Fatih Sonkaya-İsmail Güldüren: Takımın bitik defans hattına ilaç gibi geldiler. Volkan rotasyon oyuncusu olurken. İsmail ve Fatih direk 11'de başlıyor.

Barış Türkmen: 16 yaşındaki "Volkan Demirel'imiz" kalemizi koruyacak. Zaman zaman şans verilerek tecrübe kazanacak.

Mustafa Berk Karahan: u18 takımımızla çalışmalarına devam eden genç oyuncu Türkiye Denemelerinde beğenildi.

Yüksel Sarıyar-Yıldıray Baştürk: Orta sahamıza nefes aldırdılar. Ama gelecek sene takımda işleri olmaz.

Sıradaki Mesajda;
    Hazırlık Kampı + Analizi
    Last edited by NikolaiBelinski : 29.Mayıs.2011 at 15:01

Diyarbakır'ı bu kötü durumunda kurtararabilirsin, güzel seçim

Başarılar

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Başarılar , Bende bu tarz bir kariyere başlıyorum.Kariyeri açtık onayı bekliyoruz (:

Diyarbakır zor seçim heralde banada aynı takımlardan teklif gelecek.Oyuna bi gireyim bakayım ne var ne yok ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Diyarbakırspor sevdiğim bir takımdır Takipteyim, uzun soluklu olur umarım. Volkan Dikmen'i tanıyorum transferlerden alt liglerde banko defansımdır.

Diyarbakırspor 2-0 Diyarbakırspor Yedekler (Fırat Özer x2)

Fırat Özer'in attığı 2 golle kazandık. Takımımıza yeni transferlerimiz katılmadığın dolayı yerinde bir yorumun yapılamayacağı bir karşılaşma

Diyarbakırspor 1-2 Karabükspor (Yurchenko)

S.T Süper Lig ekibine karşı üstün olan taraf bizdik, golüde ilk biz bulduk. Fakat sonradan oyuna ağırlığını koyan Karabük ekibi kazanmasını bildi.

A.Sebatspor 2-1 Diyarbakırspor (Ergün Aydın)

Çok iyi top oynuyoruz. Gol atıyoruz fakat skora gidemiyoruz ! Bu sorunu lige kadar çözemezsek durumumuz kötü olacak gibi.

1461 Trabzon 1-3 Diyarbakırspor (Faruk Bayın,İhsan Kürüm,Evren Tozkoparan)

Değişik oyunculara yer verdik,kazandık yeni transferlerimizde bu takıma monte etmek zorundayız.

Bulancakspor 0-5 Diyarbakırspor (Yurchenko x4 , Ali Aliyev)

Farka gittik ama bu kesinlikle bir ölçü değil,rakibimiz çok zayıftı.

Ofspor 3-3 Diyarbakırspor (Orlin Orlinov x2, Ali Aliyev)

Güzel bir maç oldu. Fizik olarak hazır konuma geldik, lige kenetlenmemiz gerek artık.

~~

Bank Asya İlk 5 Maçımız

Mersin İY (D) - Adanaspor (E) - Çaykur Rizespor (D) - Karşıyaka (E) - Orduspor (D)

~~

Herkese teşekkürler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Orlin Orlinov ve Vladimir Yurchenko'yu ben de yönettiğim Bank Asya takımlarına alıyorum, ikisi de çok iyi oyuncudur. Transferler güzel yani
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Transfer ettiğimiz 3 oyuncu golle buluştu almamız gereken bir puandı.

89.dakikada yediğimiz gol bizim için kötü oldu. Üstelik evimizde oynuyorduk. Neyse ki telafisi var.

Adanaspor maçına kısmen hakettiğimiz bir mağlubiyet oldu, futbol oynamak dışında herşeyi yaptık.

2 yeşil-kırmızı ekip karşı karşıya getiren maçta gol sesi çıkmadı. Futbol bakımından kısır bir maçtı

Orduspor futbol şansıyla kazandı diyebiliriz. Ligin ilk 5 haftasına göre ligin dişli takımlarıyla oynadık henüz herşey bitmedi.

~~

Gelecek mesajda;

Tavşanlı LS. (E) - Giresunspor (D) - Denizlispor (E) - Kartalspor (D) [Bank Asya 1.Lig]

Ankaragücü (E) [Ziraat Türkiye Kupası]

Antreman Programı Hakkında Yorum

Tavşanlı Linyitspor karşısında özlediğimiz galibiyeti aldık. Transferlerimizin katkısıyla 3 puanı hanemize yazdırdık

Giresunspor'a evinde büyük bir acı yaşattık ama sıralamada yukarı yükselemedik

Denizlispor karşısında 1 puanla yetindik, kazanabileceğimiz karşılaşmalarda yaptığımız kayıplar sinirimizi bozuyor

Kendi kalemize attığımız o gol olmasa 1 puan daha verdik. 9 Hafta sonunda 3G-3B-3Y devam ediyoruz.

~~

Ankaragücü kalite bakımından bizden üstündü, zaman zaman iyi oynadık, zaman zaman yarı sahamızdan çıkamadık. Gelecek seneye artık.

~~

Eveet Barış Türkmen bayağı gelişme gösterdi,program iyi ama kadroda bulunmayan oyuncular haricinde rezerv takımda bulunan,kadro seçimine girmeyen oyuncular antremandan mutsuzlar.

Kayseri Erciyes'i mağlup edip galibiyet istikrarı kazanmak istiyoruz

Güzel gidiyoruz Altay'ıda İzmirimde yendik.

Bu maç ile beraber kötü gidişe başladık. 3-4. sırada olan takım gerilere düşmeye başlıyor

Boluspor'ada mağlup olduk. Halimiz vahim gidiyor ama zirve ile puan farkımız çok açık değil.

~~

Barış Türkmen örneğinden sonra bu örneği incelediğimizde görüyoruz ki ilk 11 oynamayan topçular ağır olduğunu düşünüyorlar. Orlin Orlinov oyuncumuzunda bundan sıkıntılı olduğunu gördük ama sistemimizi değiştirmeyeceğiz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Eğer savunmanın göbeğinde sıkıntı varsa Kemal'i

Forvette verimsizlik varsa Zenke'yi öneririm.

Banko lige çıkarır bu 2 topçu (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Eğer savunmanın göbeğinde sıkıntı varsa Kemal'i

Forvette verimsizlik varsa Zenke'yi öneririm.

Banko lige çıkarır bu 2 topçu (:
    Paramız olsa alırdık

~~

3 golle 3 puanımızı aldık

Son iki maç planlarımızı alt üst etti.

Liderle aramızda 8 puan fark var Fenerbahçe misali şampiyonluk olmadı 2.lik istiyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Lige çıkarsan karpuz kesersin artık

Başarılar dilerim güzel seçim

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Lige çıkarsan karpuz kesersin artık

Başarılar dilerim güzel seçim
    Çıkacağız zaten kuşkum yok

~~

2 büyük klüple adım anıldı bu sadece seçtiklerim diğer klüpler ise; İBB,Atl.Madrid,Numancia,Aston Villa gibi ekipler

~~

4 sarı kart 1 kırmızı kartın çıktığı İzmir Derbisinde kazanan gruptan çıkmayı garantileyecekti. Göztepe kazanan taraf oldu.

Ardı ardına aldığımız 2 galibiyet ile ligde nefes aldık

Çaykur Rizespor'a karşı aldığımız yenilgi işimizi zora soktu

Orduspor'dan keşke 3 puan alsaydık ama kaçırdığımız şansların bedelini ödedik

Tavşanlı Linyit'in galibiyeti dahi bulunmamakta

Giresunspor'u farklı yenmemiz umutlarımızı pekiştirdi.

3 Hafta kala durum aynen böyle, kalan fikstürmüz ise

Akhisar Bld (D)
    Gaziantep Bld (E)
    Samsunspor (D)

İNANILMAZ BİR MAĞLUBİYET ALDIK.. MAÇIN ÖNEMİNİ KAVRAMAYAN FUTBOLCULAR BURDA KAYBETTİĞİ 3 PUANI ÇOK ARADILAR!

Gaziantep Belediye'yi yenerek PLAYOFF iddiamızı sürdürdük. [MERSİN İDMAN YURDU şampiyon oldu.]

Samsunspor'a mağlup olmamıza rağmen Denizlispor'un mağlubiyeti ile Playoff bizesi aldık.

~~

Playoff 1.maçında galip geldik

Samsunspor bizi yenerek çok büyük avantaj sağladı.

-SON MAÇIN RESMİNİ ALMAYI UNUTMUŞUM

- Çaykur Rizespor 1-3 Diyarbakırspor (Yurchenko x2 - Orlin Orlinov )

~~

~~

Sezonu bitirdik.. İstediğimiz yerde değildik diyebilirim, hakettik. Gereksiz puan kayıpları yaptık ilk yarı. Bende Diyarbakırspor'da istifamı verdim fakat Süper Lig'te mükkemmel bir klüp ile anlaştım.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri