1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Dilimde Şarkıların Gündüz Gece! < | Fenerbahçe | >

Default Dilimde Şarkıların Gündüz Gece! < | Fenerbahçe | >

Tam isim: Fenerbahçe Spor Kulübü
    Kuruluş: 3 Mayıs 1907
    Renkler: Sarı-Lacivert
    Başkan: Aziz Yıldırım
    Maskot: Kanarya

Fenerbahçe Spor Kulübü, 1907 yılında İstanbul'da kurulan profesyonel bir spor kulübüdür. Renkleri sarı ve laciverttir. Özellikle futbol branşı ile Türk sporunun önde gelen kulüplerindendir. Futbol takımı iç saha maçlarını 2007 yılında yenilenmesi tamamlanan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynamaktadır. Kulüpteki diğer branşlar basketbol, voleybol, atletizm, boks, kürek, yelken, yüzme, masa tenisidir.

Hedeflerimiz;

~ Spor Toto Süper Lig Şampiyonluğu

~ Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonluğu

~ Şampiyonlar Ligi Gruplarına Kalmak

~ [Özel Hedef] Foruma Taktik ve Antreman Programı Kazandırmak

~~

FM 11 Kariyer Hikayeleri Bölümü Kurallarını Okudum ve Kabul Ediyorum

- Konuyu açtığımızdaki başarı temennileriniz kariyer devam ederken yorum olarak yansır umarım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Başarılar

Fenerbahçe klübünün yeni teknik direktörü Aykal açıklamalarında şunlara yer verdi;

"Takımımda futbolculardan memnun olduğum konusunda onları görmeden birşey demem dürüstçe olmaz, ama takımımın her alanı güçlü. Forveti,defansı,orta sahası. Genellikle bazı teknik adamlar sadece görev adamı transfer ederler. Benim transfer politikam ise daha değişiktir. İyi ve deneyimli futbolcuları, yetenekli gelecek vaadeden futbolcularla harmanlamayı daha çok seviyorum. Personel ve oyuncu transferine gelirsek. Teknik ekibimiz bana göre harika. Bir Gözlemci, bir doktor ve asistan antrenör tranfer edebilirsek mükkemmel olur. Hafta içinde Santos Laguna takımında D.Quintero ile görüştüğümüz haberleri çıktı. Bu oyuncuya herhangi bir resmi teklifte bulunmadık ve ilgilenmiyoruzda. Teşekkürler arkadaşlar.

~~

Fenerbahçe'nin Transfer Listesi Basına Sızdı!

Son hafta kaçırılan şampiyonluktan sonra ani bir revizyona gidip genç bir teknik adamla anlaşan Fenerbahçe klübü kadrosunuda gençlere boğuyor!

Atila Turan - Ömer Toprak gibi isimlerle kontakta olduğu öğrenilen Fenerbahçe klübünün Avrupa pazarınada yönelmesi bekleniyor.

Kariyerinde başarılar .

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Başarılar

Mesaj Yetkileri