1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: O Artık Hayal Ettiği Takımda!

Default O Artık Hayal Ettiği Takımda!

Uzun yıllardır menajerlik konusunda yoğun birikimimi tamamladıktan sonra çeşitli takımlarda görev aldım.Bir çok başarıyı elde ettik özellikle duygusal olmamdan kaynaklanan hassasiyetler doğrultusunda futbolcularla diyaloglarım sağlam temeller üzerine kuruluydu.Çok farklı obsesifliklerim vardı tabikide mesela herkezin rehabet ettiği takımların başına geçmiyordum futbol tutkumu tek ayakta tutan bir zevkti menajerlik statüm.Ama artık bu tabuyu yıkmamın zamanı gelmişti. hayallerimin takımı hayatımın takımı tottenham hotspur'un başına geçmek istiyordum. tottenham'daki menajerlik seçimlerine katıldım mülakatlardan başarılı bir şekilde geçtim malum cv'im sağlam başkanla görüşmelerdede yol kat ettikten sonra Resmen Tottenham Hotspur'un boşalan teknik adam koltuğunu doldurdum.

Takım:Tottenham Hotspur

Stadımız:White Hart Lane, Londra

Belkide Premier Ligin en naif taraftarı

Yıldızımız:Luka Modric

Kuralları Okudum Kabul ediyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Kariyerinizde başarılar dilerim.

teşekkür ederim

transferde sessiz olan takımlardan biriydik öncelikle eden hazard ile ilgilendik para konusunda anlaşamadık birkaç sattığımız ve aldığımız oyuncudan sonra transfer politikamızı sonlandırdık

GİDENLER

GELENLER

bu sırada transfer hırsı bürüdüğü için maçlarla ilgilenemedik west brom karşısındaki yenilgi bizi lige karşı demorolize etti ama young boys'u yenerek şl'Ye kalmak bizi tekrardan futbola motive etti

Bu arada şampiyonlar ligi rakiplerimizde belli oldu

Tam anlamıyla ÖLÜM GRUBU

Maçlarımız yoğun tempoda geçiyor özellikle kötü sonuçlardan sonra toparlanma aşamasındayız

Adanın İki Güzide Takımı
    Chelsea-Tottenham

Tarihimizde ilkkez şampiyonlar ligine santiago barnebau'da merhaba diyoruz

Real Madrid-Tottenham

ve diğer maçlar

Ve Sıradaki Rakip

umarım uzun soluklu olur sanırım takımında il başlarda taktiğe alışmadı başlarda kötü sonuçlar almışsın ama sonradan tüm maçlar 3-1 neredeyse

evet taktik koordinasyonu çok berbattı takım buna ayak uydurabildi ama ezeli rakiplerimiz ve ingilterenin köklü klüplerine karşı hazır olmadığımızı bence chelsea maçıyla gösterdik yaptığım transferleride yeterli bulmadım açıkcası bence 1 sezon hem taktiksel bakımdan hem kadro olayından takımı oturtmayla geçicek

Öncelikle maçların beni tatmin etmeyecek düzeyde geçtiğini rahatça söyleyebilirim çok basit hatalardan goller yiyebiliyoruz bunlar takımın geleceği açısından problem maçlarımızı sunuyorum

Tottenham-İnter Şampiyonlar LigiAdeta show yaptılar

çok yersiz kaybettiğimiz 2 puan

Şampiyonlar Liginde avrupa ligi için rahat bir nefes alıyoruz

Şampiyonlar liginde interi yenebilirsek bence maceramız devam edebilir durumda ama kıtasal turnuva bazında alternatif olarak avrupa ligi bence çantada keklik gibi lig ise şampiyonluk için hazır olmadığımızı gösterir durumda

Default Ve Biz Citizienleriz

Kolay gelsin arkadaşım

Sağolasın

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Başarılar ama dawson'u kiralık vermeni anlamadım adam iyi gene sen bilirsin ama keşke vermeseydin

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer