Kaan ile ortak kariyer yapmaya karar verdik. Ben Milan'ı, Kaan ise İnter'i seçti. Umarım eğlenceli bir kariyere imza atarız.
Forza Rossoneri !
Kuralları okuduk ve kabul ediyoruz.
Kaan ile ortak kariyer yapmaya karar verdik. Ben Milan'ı, Kaan ise İnter'i seçti. Umarım eğlenceli bir kariyere imza atarız.
Forza Rossoneri !
Kuralları okuduk ve kabul ediyoruz.
Kariyeriniz onaylanmıştır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
başarılar .
İkinize de başarılar.
İkinize de başarılar dilerim. Sanki Milan'ın daha başarılı olmasını istiyorum.![]()
TariboWest
İkinizede başarılar favorim İnter![]()
malatyAdana!
Başarılar size... Gönlüm İbrahimovic'den yana...
Favorim Napoli başarılar![]()
Favorim LecceBaşarılar ..
Favorim Inter, başarılar.
Başarılar. AVANTI LAZIO!
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Moussa Sissoko
Tek transferimiz Moussa Sissoko oldu. Tüm bölgelerde yeterli alternatiflere sahiptik. Orta sahayı da sağlama almış olduk böylece.
Transferler Genel Görünüm
Kullanmayı düşünmediğim oyuncularla yolları ayırdım. Jankulovski bonservisiyle birlikte Fulham'a giderken, Didac, Yepes ve Oddo kiralandı.
Hazırlık Maçlarımız
Oynadığımız 6 hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldık ve sezona hazır olduğumuzu gösterdik.
Muhtemel Kadromuz
4-3-3 taktiğiyle mücadele edeceğiz. Hazırlık maçlarında bu taktiğin iyi sonuçlar verdiğini gördük. Resmi maçlarda da böyle devam eder umarım.
Şampiyonlar Ligi Grubumuz
Werder Bremen, Rangers ve Omonia ile aynı gruptayız. Rahat çıkacağımızı düşünüyorum.
Transferler
Orta Sahadaki yaş ortalamamızı düşürmek adına Nuri Şahin Verratti ve Milan Badelj ile anlaştık forveti ise kadlec ile güçlendrdik.
Hazırlık kampımız
En cşddş maçımız Sevilla maçıydı.Tüm maçları kazanmak moral oldu takıma
Şimdilik Taktiğimiz
İtalya Süper Kupa
Romayı bozguna uğrattık. Tottinin çıkması bi anlamda işimizi kolaylaştırdı.
Avrupa Süper Kupa
Agüero kornerden kafa golü attı bizeİnanılmaz şaşırdım zaten stoperede bir yedek düşünüyorum.Maçı Nuriyle kurtardık resmen. Oyuna kıscası SÜPER başladık
Şampiyonlar Ligi Grubumuz
Forvette o adamı oynatıyorsan helal sana !![]()
İnter kupalarla başlamız. Artık lig şampiyonluğunu Milan'a bırakır.![]()
TariboWest