TariboWest
İşte Bu Çok Sevdiğim Güzel İnsan Ümitim Sevdiğim Takım Blackburnle Uzun Süre Devam Edip Rekorunu Kırman Dileğiyle Kardeşim
Bu Uğurda Bol Şanslar Başarılı Olacağına Eminim ( :
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Başarılar Ümit
uzun olur inş. başarılar
Senin İçin Bende Fenerle mi Açsam NapsamAma Bu Oyundan Anlamıyorum
Sarmıyor Bir Türlü
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Baga'dan samimi itiraflar![]()
Başarılar Ümit (:
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ingilterenin bence en güzel takımlarından birisi..
genelde bu takımda oynayan futbolcular şehir için bu zamana kdar hiç iyişeyler söylememiş olsada uzun soluklu ve başarılı bi kariyer olur ıumarım başarılar..
Başarılar Ümit abi.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Başarılar abi Cruz-Samba-Kalinic'le ilk 3'e oynarsın.
ümit biraz yavaş oyna abi ya takip edemiyorum sonra..![]()
başarılar.
" Arte et Labore "
Başarılar.
Başarılar .
Başarılar. Sert bir lig. Bence ilk 3 ilk sezon için zor olur. Tabi transferlerine bağlı ama iyi bir taktik ve antremanla ilk 5 e yerleşirsin diye düşünüyorum.![]()
ss'leri bekliyoruzmerak ettim neler yapacan
uzun zamandır özlemişim buraları başarılar kardeşim
Blackburn Rovers 2010-2011 Sezonu Transferleri
![]()
Premier Ligin zorlu ve çetin geçeceğini düşündüğüm için önce rakipleri durdurup daha sonra gol bulmayı hedefleyen bir diziliş seçtim. Oynayacağımız maçlarda ilk hedefimiz puan kaybetmemek ve gol yememek olacak. Bu doğrultuda yaptığım taktik ve ilk 11 ise şöyle:
![]()
Hedeflediğim doğrultuda hazırlık maçları istediğim gibi geçti. Zorlu rakiplerle oynamamıza rağmen oyun kontrolü bizdeydi fakat fazla gol bulamadık. Hazırlık maçlarından sonra takıma olan inancım bir kat daha arttı...
![]()
Şimdilik bu kadar. Yarın akşam devam edeceğim...
TariboWest
Başarılar Ümit abi![]()
hazırlık dönemi iyi geçmiş başarılar
Transferler gayet başarılı Ümit, taktik başarı gösterir gibi geliyor. Ama forvette poacher bir isim kullanmak daha verimli bir taktik oluşturmanı sağlayabilir.
Ve İngiltere'de Futbol Heyecanı Başladı !
![]()
EPL 1. Hafta
Bu maç bizim hakkımızdı. Fakat takım itibarları yüzünden bunu başaramadık.
![]()
EPL 2. Hafta
Zorlu Sunderland deplasmanında da iyi bir performans sergiledik. Karşılaşmada eksik olan sadece goldü.
![]()
EPL 3. Hafta
Resmen beraberlik takımı olduk. Liverpool maçında olduğu gibi bu maçı da kazanmamız gerekiyordu ama FM izin vermedi...
![]()
![]()
Carling Cup 2. Tur
Zayıf rakibimizi rahat geçtik...
![]()
TariboWest
ilk haftadaki beraberlik ile 3. haftadaki beraberlik iyi ama 2. hafta kazanmalıydık.