LOGOMUZ
BAŞKANIMIZ: İMAM ALTINBAŞ
MABEDİMİZ: ALSANCAK STADYUMU
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98776
Okudum Kabul Ediyorum.
LOGOMUZ
BAŞKANIMIZ: İMAM ALTINBAŞ
MABEDİMİZ: ALSANCAK STADYUMU
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98776
Okudum Kabul Ediyorum.
Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar dilerim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Geliyoruz güzel yalı semtinden seviyoruz seni canı gönülden.. Başarılar kardeşim göz gözümü şampiyonlar ligine kadar yükseltmen dileğiyle takipçiyim![]()
İlk Sezonu bitirdiğim için sonuçları toplu halde veriyorum. Yeni sezonda ayrıntılı bi şekilde verilecektir.
NOT: Osman FIRAT yönetim tarafından alınmıştır.
Süper lig de başarılar dilerim şampiyonluklar kazancana inanıyorum kaliteli transferlerle bu takım coşar![]()
Süper Lig'de başarılarUmarım ilk sezonun da önemli başarılar yakalarsın
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Öncelikle transferleri vereceğim. Bazılarınız nerden buldu bu parayı diyebilirsiniz. Kesinlikle hile yoktur bize yakışmaz. Sezon başında bütçe 0 m olarak verildi ben 10k gibi şeyler bekliyordum ama beni şok etti 0 m para. Sonra şaşırtıcı bir haber ile Başkanın 10 m bağışladığını gördüm ve bu transferleri yaptım
.
TRANSFERLER; EN ÖNEMLİ TRANSFER: RENE MİHELİC
RENE MİHELİC
1.Hafta Ankaragücü-Göztepe
2.Hafta Göztepe-Manisaspor
3.Hafta Antalyaspor-Göztepe
Genel Değerlendirme: 2 galibiyet 1 beraberlik lige yeni çıkmış bir takım için çok güzel bir form. Özellikle Tsubasa Tayfun gerçekten müthiş bir performans ile oynuyor. Müthişizzzzzzz!!!
Transferler güzelİlk 3 hafta sonucu ise muazzam
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
4.Hafta Kayserispor-Göztepe
5.Hafta Göztepe-Eskişehirspor
6.Hafta Göztepe-Samsunspor
7.Hafta Konyaspor-Göztepe
8.Hafta Gaziantepspor-Göztepe
GENEL DEĞERLENDİRME:Müthiş bir performansla yolumuza devam ediyoruz. İnşallah bu sene avrupaya gideceğiz. Aslında atak yollarında sorunumuz var ama ileride O'Connor-Tayfun Özkan-Fall 3'lüsü ile iyi goller atacağız. Ve son olarakMüthişizzzzzzzzzzzzzz
![]()
![]()
Yorum atarsanız sevinirim çok az ilgi var![]()
Teşekkürler. Ligde aslında iyi gidiyoruz ama biraz gol sorunu var oda ortasahalarımızdan kaynaklanıyor oyun kuramıyorlar en kısa sürede çözüm bulacağım.Geç Gördüm STSL de başarılar Transferler iyi Maçlar idare eder.
Sani KAİTA Göztepe'de!
Basın Açıklaması: Oyuncu bedavaya transfer edilmiştir. Kendisine başarılar diliyorum.
German LUX Göztepe'de!
Basın Açıklaması:Oyuncu bedavaya alınmıştır. Oyuncu alacağı ücreti indirerek takımımıza katılmıştır. Yeni oyuncumuzu canı gönülden başarılar diliyorum.
9.Hafta Göztepe-Boluspor
10.Hafta Mersin İY-Göztepe
11.Hafta Göztepe-Orduspor
12.Hafta Galatasaray-Göztepe
13.Hafta Sivasspor-Göztepe
14.Hafta Göztepe-Trabzonspor
Değerlendirme yapmıyacağım.Sonuçlar herşeyi açıklıyor.
Sonuçlar iyi bunu daha iyi yapalım![]()
başarılar dilerim. bence iyi gidiyorsun. bi puan durumunu görebilir miyiz?![]()