FM 2011'de en çok kaç yılına kadar geldiniz?
Ben 2019a gelebilmiştim en fazla. Çok abartılı oynayanlar var onları merak ediyorum kaç yılına gelmişler bakalım.
FM 2011'de en çok kaç yılına kadar geldiniz?
Ben 2019a gelebilmiştim en fazla. Çok abartılı oynayanlar var onları merak ediyorum kaç yılına gelmişler bakalım.
2015 dahada oynayamadım![]()
arsenalla 2016 ya kadar gelebilmiştim hedefim cristiano ronaldoyu almaktı aldıktan sonrada bırakmıştım
2014. Bu seri hiç sarmadı beni , PSV ile gelmiştim.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
2020'ye kadar geldim Rizesporla.
En fazla 4. sezona geldim o da sarmadı . Başında bıraktım.
2015 e kadar oynayabildim
Fcum ile 2020/2021 hala nPower Championship![]()
eto'o bitmiş.
3 sezon oynadım sıktı, geçtiğimiz sürümlerde bir defa GETAFE ile 2026 yılına gelmiştim.
Newcastle ile 2017 yılına kadar geldim![]()
2016 sanırım. regenler işgal etmeye başladığı anda sıkıyor. zaten o ana kadar bütün kupaları almış da oluyorum.
2012 ye kadar geldim helalinden
Bir Dost
Hellbells
Sigames forumlarında 2710 a geldi adam sırf tatille. Türkiye dünya ve avrupa şampiyonu oldu ama kulüplerde başarı göremedim.
Nufc ile 2016'ya kadar gelmiştim.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Yarım Sezon Ancak Gelebildim
Şuan Öylesine Takıldığım Bir Oyun Var Tatil Moddayım Geçen Sezonki Rekorumu Geçmek 2200 Yılını Görmek İstiyorum![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
2029'a kadar geldim.
Şu anki oyunumda Dardanelspor'la 2014'e yeni giriyorum, oyunun yamasız haliyle başlamıştım, çok büyük aralıklarla oynadım oyunu. Ben zaten çok nadir 3. sezonu geçebiliyorum.
Kariyere girerken en son oynadığınız maçı unutacak kadardır oynamadıysanız yada oyun sadece "Continue" tuşuna basma halini almışsa o kariyer fazla gitmez.Bu durumu dengeleyebildiğiniz zaman maksimum derecede ilerliyorsunuz otomatikman.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
2 Eylül 2030 - Kayıtlı oyuna girmek için tıklayın![]()
ben şuan 2029 dayım real madrıdeyım galatasaraydan gittim 3 şampiyonlar ligi 2de uefa kupası 2 super cup 2de FIFA Kıtalararası Kulüpler Dünya Kupası aldım galatasarayda![]()
galatasarayla 2023e geldim yapicak bir sey kalmadi artik baydi
2026.
2038'de tanıdığım biri gelmişti.![]()
2021, GS ile başladım sonra ŞL'yi kazanınca 2019'da istifa edip Es-Es'e geçtim, durumları baya kötü ama böyle bayağı zevkli. Devam ediyorum şu an
Adanasporla 2023 e kadar gelmiştim oyunda açtığım ilk kariyerimde.Hedefim başka kariyer açmadan sadece tek bir kariyerle oyunu tamamlamaktı ama kısmet olmadı. Tanımadığım adamlar oyunu egale etmeye başlayınca sıkıldım ve sildim kariyeri
2029'a kadar gelmiştim.Ancak bu geçen zamanın 1,5 - 2 yılı işsiz 2 yılıda Milli Takımla geçti..Müthiş kariyer olmuştu gerçekten![]()