Evet arkadaşlar. Bu sefer bir başka kariyerle karşınızdayım , bu sefer takımım '' Trabzonspor ''. Oyunda oynayacağım data 11.3.0 olacak ve transfer yaması olmayacak . Ligde şampiyonluğu amaçlıyorum.
Evet arkadaşlar. Bu sefer bir başka kariyerle karşınızdayım , bu sefer takımım '' Trabzonspor ''. Oyunda oynayacağım data 11.3.0 olacak ve transfer yaması olmayacak . Ligde şampiyonluğu amaçlıyorum.
Kariyeriniz onaylanmıştır başarılar dilerim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Başağrılar. Sen şimdi her hile hurdayı biliyosun ilk sezondan şampiyonluk rahat olur Tırılım![]()
Trabzonspor Hazırlık Kampı
Çok harika bir hazırlık kampı geçirdik . Bu performansımızı lige de taşırsak şampiyonluğun en büyük adaylarından oluruz.
Trabzonspor'dan Transfer Show
Varan 1
Christian Benitez
Bize çok katkısı olacağıan inanıyorum , forvetin değişilmez ismi olacak.
Varan 2
Tunay Torun
Rotasyonda şans bulabilecek , potansiyelli bir futbolcu ilk defa deneyeceğim.
Varan 3
Bressan
Kendisi hem iyi özelliklere sahip hem de ucuz bonservisine sahip bir oyuncuydu ben de kaçırmadım kadroma kattım yaşı da genç.
Varan 4
Mehdi Carcela
Son günlerin moda ismi olan Mehdi Carcela takıma çok önemli katkılar yapabilecek bir futbolcu.
Transferde Gelen Giden Tablosu
Alanzinho ve Teofilo'yu çok iyi fiyata elimizden çıkardığımızı düşünüyorum finansla çok oynaşmadan iyi transferler yapıp kadromuzu genişlettik . Yeni sezonda ki ilk 11'i birazdan paylaşacağım .
Bütün hileciler başlamış kariyer açmaya.Ben de yeni bir kariyerle dönsem mi n'apsam ?![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Trabzonspor Oyuncu Listesi
Trabzonspor 2010-2011 Sezonu Genelinde Kullanacağı ilk 11
Avrupa Ligi Ön Eleme Rakibimiz
Türkiye Süper Kupa Finali
Kupa bizim , Kupa Trabzon'un .
Maçta sakatlanan oyunculardan Mehdi Carcela 2 ay forma giyemeyecek . Colman'ın ise durumu ciddi değil .
Tunay ortada değilde sağda döktürüyor
Carcela![]()
Başarılar Tuğrul Bressan'a iyi bakarsan gelecek sezon 7.5-10 arası satarsın.
Avrupa Ligi Ön Eleme 1. Maç
Kötü oynadık , Vagner Love coştu onu da durdurmadık eleyeceğimizi de sanmıyorum lige odaklanacağız , önümüzdeki maçlara bakacağız.
Sportoto Süper Lig 1. Hafta
Lige maalesef kötü başladık . 2-0 öne geçtiğimiz maçta Selçuk'un kırmızı kartıyla 10 kişi kaldık ardında da Colman'ın sakatlığı bizi orta saha da eksik bıraktı . Ve maç sonucu 2-2 oldu .
Son 2 sonuç olmamış Tuğrul CSKA'da fena harcamış.![]()
Ya ne güzel oynayayım diye girdim kariyere Save Game Could Not be loaded mı ne aldım . Her kariyerde öyle yeni oyun falanda kuramıyorum . Sildim oyunu artık baştan kuracağım .
Tırılın kariyeri anca bu kadar sürerdi![]()