1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Kadronuzu Yazın Yorumlansın

Default Kadronuzu Yazın Yorumlansın

Böyle bölüm olmadığını farkettim varsa da özür dilerim.Neyse üyeler takımları hakkında bilgi alışverişinde bulunur diye bu sayfayı açıyorum.

Anji Makhackhala 2. sezondaki kadrom.Bildiğiniz gibi ilk yıl 40 küsür maç oynanıyor.Ligleri Ağustosta başlatmak için.Lgde 3. olup Euro Cupa katılıyorum.Oluşturduğum kadro şöyle yorumlarsanız sevinirim.

Kadrom ;

http://www.fmscreenshots.com/viewer....q54ce2vg2q.jpg

Transferler ;

http://www.fmscreenshots.com/viewer....df3e9axtbj.jpg

Taktik ;

http://www.fmscreenshots.com/viewer....yk0qzmb8ve.jpg

Direk koymaya çalışınca gözükmedi böyle link verdim..

sizce Beşiktaş'ın ihtiyacı olan mevkiler nere çok az parası var zaten 11'deki gibi yine mal krizde ortasahaya mehmet topalı düşünüyorum aurelioyu yollayıp birde eduyu geri gönderip iyi bir forvet düşünüyorum ama uygun bi isim bulamadım henüz önerilerinizi beklerim

ben sağ beke hinkel'i aldım bekelten. forvete de vitesse'li bi eleman var onu alıcam veya helder postiga olabilir. fs aradım ben ama çok net bi sonuca ulaşamadım. bi iki tane de adam sattım ona rağmen pek transfer yapılmıyor beşiktaş'a

sağ bek iyi bence hilbert,ekrem götürüyor tabiki ihtiyaç var ama konu beşiktaş finansı olunca gerek yok diye düşünüyorum beşiktaşa para kaynağı yaratmak içinde quaresma satışı iyi bi kaynak gibi duruyo aslında

takım napoli ilk sezonda lig ve kupayı aldım 2. sezon hedef avrupa buna yönelik transfer önerileri bekliyorum

cavani lavezzi

HAMSIK

palombo gökhan inler

mudingayi

balzaretti mangane cannavaro gökhan gönül

de sanctis

reina
    vrljsko agger wilson j.enrique
    l.suarez gerrard levia griezman
    cavani bony

15 puan farkla lderim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by aytun View Post
    takım napoli ilk sezonda lig ve kupayı aldım 2. sezon hedef avrupa buna yönelik transfer önerileri bekliyorum

cavani lavezzi

HAMSIK

palombo gökhan inler

mudingayi

balzaretti mangane cannavaro gökhan gönül

de sanctis

Eğer Morgan çok yaşlandıysa bi Adler orayı götürür. Gaby yerine de Veloso'yu öneririm.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

marc-andre ter stegen

romario ryan shawcross brede hangeland martin olsson

kuzmanovic - markus henriksen

carlos tevez sigurdsson bryan ruiz

carlos fierro

yedekler:
    diaby
    karim ait fana
    simon vukcevic
    mbaye niang vb.

takım fulham

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Eğer Morgan çok yaşlandıysa bi Adler orayı götürür. Gaby yerine de Veloso'yu öneririm.

1-2 yıldız takviyesi yapmayı düşünüyorum avrupa için+ kadro genişliği için yedek durcak genç bir sol bek ve sağ bekte banko oynayabilecek düzeyde bir adam lazım.Forvette kadlec var alternatif bir genç daha alcam forvet için. Hamsik in alternatifini buldum zaten şuanki ilk 11 de yedeğe atmaya kıyamıyorum kimseyi çünkü hepsi takır takır top oynuyor.. Zaten hepsinin talibi var yaprak dökümü olabilir bu yıl. O yüzden kaliteli oyuncu arayışım var

Morgan 1-2 yıl daha götürür gibi ama 52 milyon transfer bütçesi oldu gözüm döndü

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'de 3. sezonumdayım. Avrupa kadrom şöyle olacak:

Gk Volkan - Dl Masilela - Dc Santacroce ve Anderson Martins - Dr Bandalovski - Dmc Mehmet Topuz - Mc Jem Karacan ve John Fleck - St Diego Costa, Andre Senghor ve Vincent Aboubakar.

Yedekte de kuntastik regenlerim var.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Galatasaray 2.Sezon.Avrupa'daki kadrom.

Muslera
    Anele - Ujfalusi - Nereltjak - Hakan Balta
    Enoh
    Selçuk İnan(Flamini) - Hamit Altıntop
    Riera - Joaquin
    Fierro

Mesaj Yetkileri