Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Parfüm önerileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Parfüm önerileri

Bu başlık altından birbirimize parfüm önerilerinde bulunabiliriz, sorular sorabiliriz diye düşündüm İlk ben başlayayım;

Yıllardır Gio Armani kullanıyorum. Liseden beri benimle parfüm. Hatta lise de bile bir alandan benim geçtiğimi anlarlardı parfüm kokusundan. Artık değiştirmeye karar verdim. Equal Sense diye bir parfüm buldum. Çok kalıcı ve kokusu da çok hoş. Kullanan var mı?
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Çok uzağa gitme.

Armani black code iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gio Armani'den çok memnundum aslında ama o kadar para verip orjinal alıp, kokunun 2-3 saat içinde uçtuğunu görünce hayal kırıklığına uğradım
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

212 On Ice'ı 3-4 yıl kullandım, artık hiçbir yerde bulamıyorum, üretimden kalkmış. Şu anda Armani Mania kullanıyorum, hafif bir kokusu var, onu da öneririm. Hugo Boss'a da bir bakın derim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Armani Mania'ya bir bakayım. Hugo Boss'u biliyorum çok güzel ama çok kişi kullanıyor. Böyle sık rastlanan bir koku olmasın istiyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla ben Gio Armani'nin en büyük boyunu 150 liraya almıştım. Bin pişman oldum. Hiç kalıcı değildi. Geçen Equal Sense'yi denedim. 4 gün geçmedi neredeyse kokusu. Çok da hoşuma gitti. Küçük boy 25 liraydı İstanbul'da bakmıştım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

150 çok fazla. Gerçi Armani'nin bir modelinin kokusunu biliyorum birkaç gün geçmiyordu ama 50 ml'si olsa güzel olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Full Speed iyi ama bana uymamisti Kokusu cabuk gidiyordu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla çok evet ama değecek bir koku Gio. Ama süresi değmedi ya da ben kazık yedim çok fena. Orjinal satan bir mağazadan almıştım oysa ki. Sorum bir kaç yere, tarihi geçmiş olabilir dedi. Parfümlerinde son kullanma tarihi oluyormuş geçen gün öğrendim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Full Speed iyi ama bana uymamisti Kokusu cabuk gidiyordu
    Bana hediye geldi bu koku, Avon'unmuş, çabuk gidiyor ama hoş bir kokusu var.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hediye olarak Rebul diye bir parfüm geldi.Ben beğendim şahsen kokusunu fiyatını falan bilmiyorum ama ilgilenen olursa araştırabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hugo Boss - Dark Blue, Ralp Lauren - Polo Plack, Bvlgari - Black, yaz için Bvlgari - Aqua Marine kullandıklarım.

Bunun dışında beğendiklerim, Kenzo L'Eau Par Kenzo Eau Indigo, Paco Rabanne - 1 Million, Giorgio Armani - Black Code, Calvin Klein - Obsession Night, Paco Rabanne - Black Xs. Yaz içinse Jil Sander - Jil Sander Sun ve Lacoste - Red alternatif olabilir.
    Last edited by uAburak89 : 13.Kasım.2011 at 22:26 Reason: Yazım hatası.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

XO Romantic kullanıyorum saat 1'de sıktım hala kokuyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben de kenzo kullanıyorum ve memnunum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    XO Romantic kullanıyorum saat 1'de sıktım hala kokuyor
    Romantik genç seni
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Bana hediye geldi bu koku, Avon'unmuş, çabuk gidiyor ama hoş bir kokusu var.
    İlla Avon'dan almak gerekmiyor doldurma parfüm satan yerlerde en çok giden ürünlerden birisiymiş bende bunu kullanıyorum

Bir de Orfilame'den S8Night'i öneririm muhteşem bir parfüm ancak her zaman bulamıyorsunuz öyle bir dezavantajı var.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında bana böyle gün boyunca kalıcı olacak bir parfüm lazım. Böyle ağır değil, hafif bir koku ama gün boyu kalacak üzerimde.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hugo Boss - Dark Blue, Ralp Lauren - Polo Plack, Bvlgari - Black, yaz için Bvlgari - Aqua Marine kullandıklarım.

Bunun dışında beğendiklerim, Kenzo L'Eau Par Kenzo Eau Indigo, Paco Rabanne - 1 Million, Giorgio Armani - Black Code, Calvin Klein - Obsession Night, Paco Rabanne - Black Xs. Yaz içinse Jil Sander - Jil Sander Sun ve Lacoste - Red alternatif olabilir.
    One Million, Black Code ve Black XS 5 insandan 3'ünün üstündeki kokular oldu son zamanlarda, onun dışında güzel kokular bir de, Kenzo'ların hiçbirini nedense sevemedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Prada kullanın. Elbiseyi vanish pembeliğiyle bile yıkasanız kokusu çıkmıyor. İstisnasız sizi gören herkes kokunuzdan bahsedecektir. Popüler olursunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk fırsatta deneyeceğim teşekkürler :]
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    One Million, Black Code ve Black XS 5 insandan 3'ünün üstündeki kokular oldu son zamanlarda, onun dışında güzel kokular bir de, Kenzo'ların hiçbirini nedense sevemedim.
    Özellikle One Million oldukça popüler olmuş durumda, katılıyorum. Ama yinede bir RochasMan ya da Giorgio Armani - Acqua Di Gio konumunda değil, henüz. Kenzo'nun tek sevdiğim kokusu Indigo, diğerlerini ben de beğenmiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Avon Wilderness kullanıyorum valla ben memnunum ama birazcık ağır bir kokusu var.Üstüme siniyor ertesi gün sıkmasam da kokuyorum
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Gülünç bir fiyatı var ama; gerçekten hoşuma gidiyor. Axe diye bir marka, her aroması güzel.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Valla ben Gio Armani'nin en büyük boyunu 150 liraya almıştım. Bin pişman oldum. Hiç kalıcı değildi. Geçen Equal Sense'yi denedim. 4 gün geçmedi neredeyse kokusu. Çok da hoşuma gitti. Küçük boy 25 liraydı İstanbul'da bakmıştım.
    Kendinmi alamiyorsun kokusunu yoksa baskalaridami, kendin alamiyorsan kokuya alistigindandir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Black Code benim de tercihim tavsiye ederim.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Kendinmi alamiyorsun kokusunu yoksa baskalaridami, kendin alamiyorsan kokuya alistigindandir.
    Kendim alamıyorum o ayrı ( tabi ki normal olarak), ama başkaları da almıyor. Anlamadım bir türlü. D&P'lerden aldığım GİO daha uzun süreli kokuyordu valla.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Karaköy Mercan'da parfüm esansları satan dükkanlar varmış. Geçen gün bir arkadaşım anlattı. Ünlü markaların esansları da varmış. O esanslardan alıp bir şişede alkol alıp kendi parfümünü kendi yapıyormuş. denedim gayette kalıcı. Bir araştırmak lazım. Normal piyasa değerinin 10'da birine falan aynı kokuyu elde etmek mümkün olabiliyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Karaköy Mercan'da parfüm esansları satan dükkanlar varmış. Geçen gün bir arkadaşım anlattı. Ünlü markaların esansları da varmış. O esanslardan alıp bir şişede alkol alıp kendi parfümünü kendi yapıyormuş. denedim gayette kalıcı. Bir araştırmak lazım. Normal piyasa değerinin 10'da birine falan aynı kokuyu elde etmek mümkün olabiliyormuş.
    İyiymiş bu olay. Sağlıklı mı peki?
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Valla epeydir kullanıyormuş hala hayatta.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri