Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: İzmir'de otel tavsiyesi?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Default İzmir'de otel tavsiyesi?

Yedek subaylık sınavına Antalya'da girme imkanı yokmuş, İzmir Gaziemir'de girmem gerektiği gerçeğini öğrendim bugün. Uçak biletim hazır ancak kalacak yer sorunum var şu anda, Adnan Menderes Havalimanı ve Gaziemirdeki Ulaştırma Komutanlığına kısa sürede ulaşım sağlayabileceğim bir otel önerisi bekliyorum İzmir'li arkadaşlardan.

Çok uçuk fiyatlı olmasın, temiz olsun çok anormal bir kıstasım yok yani. zaten 1 yada 2 gece kalacağım, pansiyon da olabilir. Tavsiyeleri bekliyorum arkadaşlar.

Ne İşin Var İzmir'de Gelsene Ankaraya Ohh! Mis

Seko Gördüğünde Şimdi Bütün Tavsiyeleri Önüne Dizer Arasından Seçmekte Zorlanabilirsin Olmadı Çağdaş veya Seko'nun Evine Gidersin Misafirperliklerini Sonra Foruma Anlatırsın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bize çok ters taraflar orası Burak, ben bile sınava girdiğimde gitmekte zorlanmıştım oralara.

Demek askere gidiyorsun ha, hey gidi hey. Burada kalacağın güne göre mutlaka görüşelim seninle olması gelirim sınav yerine nasılsa akşama kadar orada bekleyeceksin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O taraflarda bilmiyorum dedim ama sorun değil, araştırırım ya da daha merkeze yakın yerde kalacaksan da sorun değil. Zaten 1 günde biter işin, 2 gece kalmana da gerek kalmaz, keyfi kalmayacaksan tabi. Kalacak yer her türlü bulunur sen merak etme.

Anlaşıldı Sana Aytaç Usta'dan Hayır Gelir

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Ne İşin Var İzmir'de Gelsene Ankaraya Ohh! Mis

Seko Gördüğünde Şimdi Bütün Tavsiyeleri Önüne Dizer Arasından Seçmekte Zorlanabilirsin Olmadı Çağdaş veya Seko'nun Evine Gidersin Misafirperliklerini Sonra Foruma Anlatırsın
    Ben Antalya'da girerim herhalde diye bekliyordum saf saf. İzmir de yabancı, Ankara da fark etmez.

Onların misafirperverliklerinden şüphem yok da, ben yük olmayı sevmem yapı meselesi.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bize çok ters taraflar orası Burak, ben bile sınava girdiğimde gitmekte zorlanmıştım oralara.

Demek askere gidiyorsun ha, hey gidi hey. Burada kalacağın güne göre mutlaka görüşelim seninle olması gelirim sınav yerine nasılsa akşama kadar orada bekleyeceksin.
    O taraflarda bilmiyorum dedim ama sorun değil, araştırırım ya da daha merkeze yakın yerde kalacaksan da sorun değil. Zaten 1 günde biter işin, 2 gece kalmana da gerek kalmaz, keyfi kalmayacaksan tabi. Kalacak yer her türlü bulunur sen merak etme.
    Valla gidiyoruz şaka maka, kalacağım gün belli 1 Aralık saat 20.00 Antalyadan çıkıyorum, zaten 1 saat sonra oradayım. Benim planım ertesi gün sınava girmek ve 18.00 uçağıyla dönmek. Sınav işlemleri de 1 gün sürer herhalde, sen daha iyi bilirsin abi ? Gerçi uçak saati kafamı karıştırdığı için daha dönüş biletini almadım. Sen dersen İzmir'e gelmişken şurayı görmeden, şunu yemeden içmeden olmaz 2. günde kalırım. Zaten Antalya'ya dönmeyeceğim, rotam İstanbul. Askerlik öncesi kendime kafa izni + TT Arena'da Galatasaray - Fenerbahçe derbisi hediye ettim.

İlla gaziemir olması şart değil, ulaşım kolay olacaksa farklı yerde olur. Hiç bilmediğim için öyle yazdım abi, Gaziemirde Trio Otel varmış havalimanına yakın aradım fiyat fazla geldi. Gereksiz harcama yapmak istemiyorum. Sen bir şeyler bulabilirsen çok memnun olurum, daha vaktim var zaten.

Trio 135 dedi, Hakcan ve Ünaten diye iki tane daha buldum. Onlar 70. O civardaki pansiyonlar için hiç iyi şeyler yazılmamış. Ünaten ismi ve sahibi garip, favori Hakcan şu an için.
    Last edited by uAburak89 : 18.Kasım.2011 at 17:12

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben askerdeyken hızlı tren yaptılar, havalanından şehir merkezine kadar geliyor. Ha çok ucuz olup amacı başka olan oteller de olmaz ama uygun kalacak yer bulunur. Ben bizde misafir edeyim diyeceğim ama biz evde kalabalık kalıyoruz, henüz okulu bitirmemiş öğrenciliğe devam edip evde kalan arkadaşlarım var mı onu öğreneyim.

Ben sabah gitmiştim 7-8 arasında, akşam 7 gibi bitmişti işlemler. Tabi daha önceden gelenler vardı, geceden yazdıranlar vardı onlar erken girdi çıktı. Ama ben Narlıdere'de girmiştim sen Gaziemir'de gireceksin sanırım.

İzmir'de gezip göreceğin, illa ki şunu da gör diyeceğim pek bir şey yok, genel anlamda gezeyim diyorsan kal. Güzel şehirdir İzmir, bir yerini bir yerinden ayırmam.

Ne istiyorsun, kısa dönem mi uzun dönem mi? Sonuçtan haberimiz olur mutlaka ve geldiğinde de ben seni bulurum görüşürüz mutlaka.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben askerdeyken hızlı tren yaptılar, havalanından şehir merkezine kadar geliyor. Ha çok ucuz olup amacı başka olan oteller de olmaz ama uygun kalacak yer bulunur. Ben bizde misafir edeyim diyeceğim ama biz evde kalabalık kalıyoruz, henüz okulu bitirmemiş öğrenciliğe devam edip evde kalan arkadaşlarım var mı onu öğreneyim.

Ben sabah gitmiştim 7-8 arasında, akşam 7 gibi bitmişti işlemler. Tabi daha önceden gelenler vardı, geceden yazdıranlar vardı onlar erken girdi çıktı. Ama ben Narlıdere'de girmiştim sen Gaziemir'de gireceksin sanırım.

İzmir'de gezip göreceğin, illa ki şunu da gör diyeceğim pek bir şey yok, genel anlamda gezeyim diyorsan kal. Güzel şehirdir İzmir, bir yerini bir yerinden ayırmam.

Ne istiyorsun, kısa dönem mi uzun dönem mi? Sonuçtan haberimiz olur mutlaka ve geldiğinde de ben seni bulurum görüşürüz mutlaka.
    Abi güvenilir bir yer olması lazım. Ben de araştırıyorum, adam 20 liraya kalırsın demiş ucuz etin suyu diye laf var biz kalitemizden ödün vermeyelim.

Benimki Gaziemir'miş, seninki gibi olursa fena, ben dönüş biletini 18.00'e alsam kaçma ihtimali çok yüksek. Bir de sen hangi gün gittin sınava, ilk gün yoğun oluyor diyorlar ?

Kısa istedim, uzun çıkması zor zaten. Gözlük var, fizik de öyle sağlam değil. Kısa olursa Mayısta dönücem, havacılıkta sezon başlıyor hemen işe giricem. Plan bu. Görüşelim abi, bana uyar ama çok soru sorarım, askerlik gözümde büyüyor çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Erken gidersen saat 5-6 gibi sorun olmaz, 6'ya kadar biter işin muhtemelen. Ben 2. gün gittim, yine kalabalıktı ama ilk gün gerçekten kalabalık oluyor. Evet çok da ucuz yerler olmasın. O tarafı bilen çıkar muhtemelen olmazsa merkezden bakarız.

Öyle deme, benim Foça'da ne arkadaşlarım vardı, gözlüklü fiziği baya kötü ama komando yapıyorlar işte adamı.

Her türlü soruya açığım, 1 senedir akıl almaz sorular soruldu zaten bana askerler tarafından, onların o gereksiz, saçma ve birbirinin aynı sorularından sonra senden gelecek sorular bana bir şey yapmaz. Kısa dönem askerliğini yapan askerlerim de oldu orada, o sebeple her soruna cevap verebilirim, merakın kalmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben işimi sağlama alayım 3. gün döneyim o zaman, bileti yakmak istemiyorum. Veya bir sonraki uçakta yer var mı bakayım.

Abi civarda 3 otel varmış benim araştırma sonucum bu, editlediğim mesajda yazdım. Komutanlığa 1-2 km yakındaymış.

Soru dediğim, ne götürmek lazım, her kafadan ayrı ses çıkıyor takip ettiğim platformlarda.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Askeriye işi, şu saatte biter demek zor, orada gün boyu yaşadıklarınla şaşıracaksın zaten, sorgulamayı bırakıp, etrafta neler döndüğünün farkında ol, daha gitmeden askere alışırsın ilk gün.

İlla ki o çevrede kalacak yer vardır çünkü tüm bu bölgeye bakan İzmir ve civardan gelen pek çok kişi var sonuçta. Ben pazartesi o taraflara iş görüşmesine gideceğim, aklımda olsun denk gelirse sorarım.

Ne götürmek derken sınava mı askere mi? Sen kendini götür yeter, devlet sana bakar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben o mantıksızlığı ilk şubeye gittiğimde farkettim zaten. Neden, niçin gibi soruların çoğu zaman cevabını alamıyorsun. Kafaya takmadan, gün saymadan geçirmeye çalışacağım.

Sınava verdikleri zarf ve kimlik yeterliymiş onu öğrendik, askere giderken ne lazım ? Mesela silikon tabanlık efsanesi var, botu 1 numara büyük alın ezin diyen çok vb şeyler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yaşamadan öğrenilmez.

Bot olayı efsane, mesela benim botla alakalı hiç sorunum olmadı. Hem de komando eğitimi görmemize rağmen bot hiç sıkıntı çıkarmadı ne silikon aldım, ne koruyucusu aldım ne köpük ne de ezdim botu. Gerçi sonradan yandan fermuarlı bot aldım ayağıma göre ama onu da alma sebebim istikak botunun ayaktan 15 dakikada çıkmasıydı, tek sıkıntısı oydu. Genele vurduğumuzda %10'luk kesim botundan rahatsız olur ve sen hep onları görürsün çünkü sıkıntısı olmayan adam zaten onun hakkında yazmaz, sen demesen benim aklıma bot konusu hiç gelmezdi mesela çünkü sıkıntım yoktu.

Sen yine de botu büyük al, çok büyük gelirse her türlü değişecek adam bulursun. Diğer silikondur, ezmedir, onları kalabalığa uyup yaparsın. Bir gün sabah çöp kamyonu çöp almaya geldiğinde 50 tane bot görmüştüm sıralı ezsin diye bekleyen.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Haha, son olay efsaneymiş. Gerçi kim bilir daha neler olmuştur.

Neyse abi konu geyiğe doğru gidiyor, forum düzeni açısından sıkıntı yaratmasın. Otel konusunda bir gelişme olursa haberder edersin artık, şimdiden çok teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Buca'dayım dostum.Dediğin tarihte kız arkadaşım gelecek müsait olsam bizde kal derdim hazır öğrenci evi Ama başka birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Havalar soğuk olmasa hastane bahçesinde kal diyecem. Hem 24 saat açık hem para vermezdin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Buca'dayım dostum.Dediğin tarihte kız arkadaşım gelecek müsait olsam bizde kal derdim hazır öğrenci evi Ama başka birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    Sağ ol dostum, ağırlamış kadar oldun.

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Havalar soğuk olmasa hastane bahçesinde kal diyecem. Hem 24 saat açık hem para vermezdin.
    Sen de beni iyice beleşçi yaptın.

Güzelyalı tarafında Otel Devak var oraya bakabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Izmirde ikametim ama otel ihtiyacim olmadigi icin pek bilmem acikcasi. Havaalanini kullanicaksan o cevrede cok otel var, taksiye soyle sana yardimci olurlar.Gidecegin yere de yakin olur hem. Izmir trafigi berbattir, cok uzaklara gitme derim. Gezmekse amacin Cankayada ALsancakta falan guzel oteler var. KOrdon taraflari adimbasi oteldir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Gaziemir bize de ters. Hiç bilmiyorum ama bir sorayım arkadaşlara ben yine de. Ev açık tabi ki sana ama ben Seferihisara'a taşındım Gaziemir en az 2 saat sürer bizim buradan.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Güzelyalı tarafında Otel Devak var oraya bakabilirsin.
    Pek bilgi bulamadım otel hakkında, zaten rezervasyonu hallettim. Teşekkür ederim yine de.

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Izmirde ikametim ama otel ihtiyacim olmadigi icin pek bilmem acikcasi. Havaalanini kullanicaksan o cevrede cok otel var, taksiye soyle sana yardimci olurlar.Gidecegin yere de yakin olur hem. Izmir trafigi berbattir, cok uzaklara gitme derim. Gezmekse amacin Cankayada ALsancakta falan guzel oteler var. KOrdon taraflari adimbasi oteldir.
    Oteli o civarda ayarlardım. Tavsiylerin çok iyi oldu, gezmeye vakit kalırsa bakacağız artık.

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Gaziemir bize de ters. Hiç bilmiyorum ama bir sorayım arkadaşlara ben yine de. Ev açık tabi ki sana ama ben Seferihisara'a taşındım Gaziemir en az 2 saat sürer bizim buradan.
    Çok sağol Çağdaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Burak ne yaptın, ne zaman kaçta geleceksin? Kusura bakma işe başladım, havalanı tarafındayım, gündüz olmasa da gelişine göre akşam görüşebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burak ne yaptın, ne zaman kaçta geleceksin? Kusura bakma işe başladım, havalanı tarafındayım, gündüz olmasa da gelişine göre akşam görüşebiliriz.
    Ünaten otelde rezervasyon yaptırdım, 1 Aralık 21.00'de bir aksilik olmazsa ordayım abi. Yeni işin hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşten 6'da çıkıyorum, 6.30 gibi havalanından geçiyorum hızlı trenle, o saate kadar bekleyemem de, ayarlamaya çalışırım birşeyler.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İşten 6'da çıkıyorum, 6.30 gibi havalanından geçiyorum hızlı trenle, o saate kadar bekleyemem de, ayarlamaya çalışırım birşeyler.
    Abi işten çıkıp ne uğraşacaksın zaten, kıyamam. Ertesi gün uygun olursan görüşelim, bu arada bir şey sorucam sınava giderken yanıma cep telefonu alayım mı sence ? Sokmuyorlarsa emanete alıyorlarsa almayacağım çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sokmuyorlar, emanete alıyorlar ama ben girerken emanet fazlasıyla dolmuştu ve taksi durağına bırakmıştık biz. Ama girerken dolu diye, sim kartı çıkarıp, bataryayı ayırıp cebinizde taşıyabilirsiniz dedikleri de olmuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Abi işten çıkıp ne uğraşacaksın zaten, kıyamam. Ertesi gün uygun olursan görüşelim, bu arada bir şey sorucam sınava giderken yanıma cep telefonu alayım mı sence ? Sokmuyorlarsa emanete alıyorlarsa almayacağım çünkü.
    Emanete alıyorlar Burak. Çok ihtiyaç olmayacak ise alma derim ben. Birde onun için sıra bekleme. Zaten yeterince bekleyeceksin.

Hayırlı olsun bakalım bir asker daha veriyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Emanete alıyorlar Burak. Çok ihtiyaç olmayacak ise alma derim ben. Birde onun için sıra bekleme. Zaten yeterince bekleyeceksin.

Hayırlı olsun bakalım bir asker daha veriyoruz.
    Eyvallah, sanmıyorum pek ihtiyaç olacağını. En güzeli almayayım o zaman, millet geceden sıraya girecekmiş ben kalkamam valla ama bakalım artık. Serkan abiden torpil bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Üzgünüm, yarın asker olarak geçireceğim son gün, ben bitirirken sen benim yerime geçerek başlayacaksın.

Eğer bitmemiş olsa gelirdim, sırada beklemeden girerdik içeri, hallederdik işleri, sorun olmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Üzgünüm, yarın asker olarak geçireceğim son gün, ben bitirirken sen benim yerime geçerek başlayacaksın.

Eğer bitmemiş olsa gelirdim, sırada beklemeden girerdik içeri, hallederdik işleri, sorun olmazdı.
    Vay be 2 günle kaçırdım demek bu fırsatı, neyse canım sağlık olsun. Nasıl olsa aylarca ayakta vs geçecek, alışmış olurum.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri