Last edited by Nedvedmania : 30.Kasım.2011 at 19:42
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
valla sibirya kurtlarini cok severim ama cok tuy dokuyorlarhayirli olsun
Kaça getirttin?
So what?
Saike
350 Tl.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Eeee ! Satacakmısın Cihan
Hayvan Ticaretine Atıldın SanırımBen Olsam Bavul Ticareti Yapardım
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kimse resimleri açmadı sanırım![]()
Gözleri mi mavi mi bana mı öyle geliyo![]()
Valla oyuncak bu bildiğin![]()
rusyadan getirtilecek onca güzel(!) şey varken bunu mu getirttin
şaka bi yana çok tırsarım köpeklerden aman dikkat et hayırlı olsun
resme baktım da iyi bi regene benziyo en az 1 e satarsın profilini geliştirirsen![]()
Adam veteriner deney yapacak üzerinde![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Isırıyor mu?
Aygün bu it senden akıllıdır ha.
Ben pek sevmem kedi köpek ama bu cinsin gözleri güzel oluyor. şu gözler bende olacaktı ki.![]()
Bizim okuldaki başıboş sokak köpekleri arasında bu cinsten bir köpek de var.Kadroya bu seneye dahil oldu.Yalnız köpek gerçek değil,çünkü Cihan'ın bir köpeğe 350 lira vereceğini sanmıyorum.Nitekim oyuncak mı sorularına da cevap vermekten kaçınıyor.Bırakacaksın bu ayakları Cihan.
![]()
So what?
Saike
Yok gerçek köpek burnu ıslak 2.resimde. Eğer kendisi ıslattıysa bilemeyeceğim![]()
eto'o bitmiş.
[QUOTE=RaSenGan;2140246]Sizin okulda başıboş sokak köpekleri mi besliyolar ?Sibirya kurduna sokak köpeği diyen çarpılır
Çal ordan sat bi yere onu
![]()
Bizim okul şehirdışında olduğu için,toplayıp bizim buraya atıyorlar sanırım.Bu sene gözükmeye başladı o köpek ama cins olduğu belliydi.Bunun burada ne işi var falan diyorduk hatta.Cinsini bu konu açılınca öğrenmiş oldum.Ama hayvan hem kirli,hem büyük.Beş para etmez kanımca şu haliyle.
So what?
Saike
bende kıbrıstan içki getirttim. başlığı yarın açacağım.
Last edited by Nedvedmania : 02.Aralık.2011 at 22:24
Evet beyler köpek oyuncakKonu beklenen ilgiyi göremediği için istediğimi tam olarak yapamadım. Hatta bilerek akşam saatlerinde mesaj attım ki daha çok kişi görsün. Ama olmadı. Başka bahara artık
3-4 kişi (Belki bakıpta mesaj atmayanlarda vardır) yedi numarayı. Geçmiş olsun![]()
Oyuncak bu gözlerden belli![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Çok komikmiş yönetici kardeş.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kılçıklarıyla yedim. Hadi herşeyi anladım da o burun niye ıslak![]()
eto'o bitmiş.