1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Giresunspor' a öneriler

Default Giresunspor' a öneriler

Giresunspor ile Süper Lig'e çıktım ilk sezonda. şuan transfer dönemi bitti. ama gelecek dönem için neler önerebilirisiniz ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ne tarz öneriler istiyorsunuz. Şu anki mevcut kadronuz ne durumda. Biraz daha detaylı bilgilendirme yaparsanız yardımcı olmaya çalışacağım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Bank Asya'dan Gökhan Emreciksin , Yasin Avcı gibi takviye yap bence kadro bozuksa. hele ki ilk sezonsa Fenerbahçe Beşiktaş A2'den bol bol kirala futbolcu

şuan idare eder, mesela eskişehire deplasmanda 5 atıp fenerbahçeden 4 gün sonra 5 yiyorum bu dengesizlikleri önlemem için ne lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bunları önlemen için tecrübe lazım ki şu anda yıldızlar karmasını da yapsan bu zor. Takımın lige alışması gerekiyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Bu dengesizlikler bu sezon için normal mi yani

Giresun Çok İyi Zamana Oynuyor Bizzat Şahit Oldum Giresun ile Oynayan Takımlar Zamanın Nasıl Akıp Geçtiğini Anlayamıyorlar

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Ygs ve lys mağduru olduğum için pek vakit geçiremedim

Mesaj Yetkileri