toplam 65 milyon euro.
toplam 65 milyon euro.
(/s)
Kaka geri gelebilir![]()
o resim fake dimi ? ben ibrahimovic yıllık konusunda daha anlaşamadı diye biliyorum
ibra-pastore-thiago silva-jeremy menez-gamerio-maxwell-nene-sissoko-sakho...
Last edited by zeck17 : 13.Temmuz.2012 at 12:52
Keske Zlatan Real'e gelseydi.
Allah'ını seven Robinho'yu da alsın.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Zlatan için üzüldüm. Daha iyi bir takımda oynamalı bence.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
inanmak istemiyorum , goal.com'da falan bir haber göremedim , yalan olur inşallah
o değil de, araplar futbolu murdar etti yahu.
(/s)
daha henüz kesinlik yok diye biliyorum ibrahimovicin istediği parada anlaşamdılar galiba ama silva gitmiş galiba bu berlusconi de galliani de ne vizyonsuz adam arkadaş ya
Thiago Silva'yı satacak zaman buldular ya.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bu kulüp sahibi olma işi futbolun altını üstüne getirdi.. bence FIFA'nın acil bir karar alıp takımların dernekler tarafından yönetilmesine ve takım sahiplerinin sadece taraftar olması şartının getirilmesine karar vermesi lazım.. Tıpkı Türkiye'deki gibi..
Zor, yapıldığında kıyamet kopar ama bu işin sonu kötüye gidiyor..
Milan bu iki yıldızını satıyorsa borç kabarık demektir.
parayı veren düdüğü çalar dünyanın kanunu
Ancelotti ve Leonardo farkı![]()
PSG, bu transferlerle bile şampiyon olamazsa ve gidip de Montpellier gibi bir takıma kaptırırlarsa ligi, bu duruma sebep olacaklar bıraksın takımı, gitsin.Geçen yıl da, sadece Pastore'ye 40 milyon euronun üstünde bonservis ödemişlerdi.
O değil de, şu kadrolarına bak, ne hale geldi!![]()
Last edited by footballer33 : 13.Temmuz.2012 at 19:29
Arapların veya diğer zenginlerin klübün başına geçmesi demek FM Real Time Editör'de hile yapmak gibi zevksiz bir şey oluyor.
man city olabilicek mi bakalım psg
araplar da parayı yatıracak onca şey varken futbol gibi boş şeyle çar çur ediyolar allah sorar vallahi![]()
Ibra gitmek istedi diye mi sattılar acaba ? Eğer ilk istek Ibra'dan gelmediyse cidden büyük hata. Çocuğumu keserim Ibra'yı satmam başkan olsam![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ciddi olamazsınTamam günümüz futbolunda artık daha çok para konuşuyor. Ama yüz yıllık geçmişi olan takımların şahıslar tarafından satın alınmasını hiç doğru bulmuyorum. Şahsen tuttuğum takımın satılmasına tepkim çok büyük olur. Varsın borçlar yerinde dursun. Sonuçta büyük takımların peşinden sürüklediği kitleler var ve bu sayede takım kültürü oluşuyor. Kişilere bağlı kalmak kulüp imajına zarar vermekten başka bir şey değil. Ömür boyu "satılmış" etiketi hiç çekilmez.
Şöyle bir şey daha var; bir takım ne kadar çok para harcarsa, ne kadar zenginse borcu da buna paralel olarak o kadar artıyor bence. O yüzden, ben de istemem zengin iş adamlarının ya da Arap sermayesinin takımı sahiplenmesini.
Konuyla alakalı, futbolla alakasız bir örnek olacak: Mesela, ABD dünyanın süper gücü, 1 numarası, her yeri onlar yönetiyor; ama dış borcu en fazla olan ülke sıralamasında da 1 numarada onlar var.
Fransa ligi sevenler için muazzam oldu. Şahsen ben çok sevindim. İzlemekten en çok keyif aldığım ikinci lig Ligue 1. Artık hiç izlemeyenler bile izler daha da renkli geçer maçlar![]()
eto'o bitmiş.
İnşallah bir aksilik olmazsa seneye bol bol canlı izleyeceğim demektir.En sevdiğim oyunculardan birisi benimle aynı sene Paris'e transfer oluyor asdadsa![]()