1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Gökhan Töre Rubin Kazan'da

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Gökhan Töre Rubin Kazan'da

@_ertemsener

SON DAKİKA !!! GÖKHAN TÖRE RUBİN KAZAN İLE SÖZLEŞME İMZALADI ...AYRINTILAR 00:10 CNN TÜRK'TE TRANSFER DOSYASI'NDA
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Rubin Kazan ne alaka yahu?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Chelsea'de kalmadın anladık Hamburg'a gittin forma şansıda buluyorsun 20 yaşındasın üst düzey liglerin birinde yüksek itibarlı bir takımda oynuyosun, tecrübenin kralını kazanacağın takımlardan biri. Hadi onu geçtim ordanda gitmek istedin Türkiye'den taliplerin var. Galatasaray uzun zamandır peşinde takımın başında Fatih Terim gibi bir adam var. Kanat olarak sayabileceğimiz sadece Amrabat ve gidici olan Riera var. ŞL'de var. Rubin'e niye gidilir ki bu yaşta amaç ne yani.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Chelsea'de kalmadın anladık Hamburg'a gittin forma şansıda buluyorsun 20 yaşındasın üst düzey liglerin birinde yüksek itibarlı bir takımda oynuyosun, tecrübenin kralını kazanacağın takımlardan biri. Hadi onu geçtim ordanda gitmek istedin Türkiye'den taliplerin var. Galatasaray uzun zamandır peşinde takımın başında Fatih Terim gibi bir adam var. Kanat olarak sayabileceğimiz sadece Amrabat ve gidici olan Riera var. ŞL'de var. Rubin'e niye gidilir ki bu yaşta amaç ne yani.
    Para Artık futbolcular paraya bakıyor sadece.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ee abi buranında parası güzel Vergiyide kulüp ödüyor zaten. 1,5 - 2 milyon garanti para alırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Ee abi buranında parası güzel Vergiyide kulüp ödüyor zaten. 1,5 - 2 milyon garanti para alırdı.
    Primler ile ilgili işine gelen bir şeyler vardır illa ki NTVSpor'u falan takip ediyorum daha bir gelişme yok ama Ertem abiye güveniyoruz
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şimdi aklıma gelmiyorda değil hepimizin Rusya'ya gitme isteğimize neden olan şey midir acaba Gökhan'ı Rusya'ya çeken.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Primler ile ilgili işine gelen bir şeyler vardır illa ki NTVSpor'u falan takip ediyorum daha bir gelişme yok ama Ertem abiye güveniyoruz
    Bu haber doğru olabilirde Ertem Abiye güvenme aga. Emenike sene sonunda kesinlikle Chelsea'de diye bas bas bağırıyordu 1-2 ay önce. O zamandan beri takip etmiyorum. Bence Töre için Hamburg'dan daha faydalı olabilir Rusya.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Programında Sercan Sararer FB ile yarın imzalayacak da demişti Ertem Şener.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

lütfen gelişmeler resmi kaynaklar tarafından doğrulanmadıkça (en azından twitter dışından bir kaynak olsun) transfer kesinleşmiş gibi konu açmayalım.

transfer resmileştiğinde konu tekrar açılabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Türkiye'ye gelmesi hayal, imkansız olan oyuncunun Rusya'ya gitmesi..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Konu açılmıştır...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çoğu kişi yanlış olanı yaptığını düşünüyor ama bu işler belli olmaz. Bknz: Burak Yılmaz. Adam orada kendini buldu ve piyasa yaptı. Trabzon'a kötü takım demek istemedim yanlış anlaşılmasın.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Çoğu kişi yanlış olanı yaptığını düşünüyor ama bu işler belli olmaz. Bknz: Burak Yılmaz. Adam orada kendini buldu ve piyasa yaptı. Trabzon'a kötü takım demek istemedim yanlış anlaşılmasın.
    Garip, alakasız bir örnek olmuş. Hangi düşünceyle yaptığınızı çözemedim açıkcası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Garip, alakasız bir örnek olmuş. Hangi düşünceyle yaptığınızı çözemedim açıkcası.
    Bazı futbolcular bazı takımlarda kendilerini bulabilir. Burak Yılmaz, Fatih Tekke, İlhan Mansız ve bir çok örnek var bununla ilgili. Her takımda tam potansiyelle oynayamayabilirler. Gökhan Töre içinde şimdi herkes niye gitti yazık etti kendine gibi şeyler söylüyorlar ama bende diyorum ki belli olmaz bu işler. Orada bu verdiğim örnekler gibi çok daha üst düzey bir oyun ortaya koyarak dünyaca ünlü bir kulübe transfer olabilir. Anlatabildim mi acaba?
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Kendi twitterından da açıklama yaptı Galatasarayla anlaşmıştık fakat Rubin daha iyi teklif yaptı. Anlayış falan bişeyler yazmış.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlginç doğrusu.Hadi tamam Türkiye'ye gelmedin de Rusya'ya da gidilmez ki arkadaş gençsin yeteneğin var Rusya'ya mı kaldın ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bazı futbolcular bazı takımlarda kendilerini bulabilir. Burak Yılmaz, Fatih Tekke, İlhan Mansız ve bir çok örnek var bununla ilgili. Her takımda tam potansiyelle oynayamayabilirler. Gökhan Töre içinde şimdi herkes niye gitti yazık etti kendine gibi şeyler söylüyorlar ama bende diyorum ki belli olmaz bu işler. Orada bu verdiğim örnekler gibi çok daha üst düzey bir oyun ortaya koyarak dünyaca ünlü bir kulübe transfer olabilir. Anlatabildim mi acaba?
    Burak Yılmaz, Fatih Tekke, İlhan Mansız gibi birçok örnek olması normal, çünkü bir bu adamların kariyerine bakınca bir futbolcunun parlaması için yaşanabilecek 4-5 senaryodan 3'ü mevcut bunlarda.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

hala anlamadınız mı beyler neden rusya'ya gittiğini ?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

iyi yapmis bence neden derseniz ilk olarak o cocuga türkiyede top oynatmazlar, ikinci nedense 1-2 kötü mac oynadimi basin rahat birakmaz üstüne giderler.. rusyada hem türkiyede kazanacaginin fazlasini kazanacak hemde kafasi rahat güzel bir tercih yapmis.. gökdeniz abisiyle döktürürler orda

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

yav nasıl kaçar gökhan töre gelseydi bi türk kasapları bi dograsaydı cocugu

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İlginç doğrusu.Hadi tamam Türkiye'ye gelmedin de Rusya'ya da gidilmez ki arkadaş gençsin yeteneğin var Rusya'ya mı kaldın ?
    rus kızları için gitmiş olabilir futbolda bi yere kadar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gökhan Töre'nin bu kadar abartılmasını anlamıyorum. Pino'dan bir farkı yok bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Gökhan Töre'nin bu kadar abartılmasını anlamıyorum. Pino'dan bir farkı yok bence.
    Türk takımları için farkı Türk Kimliği

Adam resmen tersten kariyer yapıyor bundan sonra ki durağı da bir Türk takımı olacağını düşünürsek

Chelsea - Hamburg - Rubin - Türk Takımı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Trabzonspor ya da Bursa'ya gider büyük ihtimal

Mesaj Yetkileri