@_ertemsener
SON DAKİKA !!! GÖKHAN TÖRE RUBİN KAZAN İLE SÖZLEŞME İMZALADI ...AYRINTILAR 00:10 CNN TÜRK'TE TRANSFER DOSYASI'NDA
@_ertemsener
SON DAKİKA !!! GÖKHAN TÖRE RUBİN KAZAN İLE SÖZLEŞME İMZALADI ...AYRINTILAR 00:10 CNN TÜRK'TE TRANSFER DOSYASI'NDA
FM Gazetesi
Rubin Kazan ne alaka yahu?
Chelsea'de kalmadın anladık Hamburg'a gittin forma şansıda buluyorsun 20 yaşındasın üst düzey liglerin birinde yüksek itibarlı bir takımda oynuyosun, tecrübenin kralını kazanacağın takımlardan biri. Hadi onu geçtim ordanda gitmek istedin Türkiye'den taliplerin var. Galatasaray uzun zamandır peşinde takımın başında Fatih Terim gibi bir adam var. Kanat olarak sayabileceğimiz sadece Amrabat ve gidici olan Riera var. ŞL'de var. Rubin'e niye gidilir ki bu yaşta amaç ne yani.
Screw you guys, I'm goin' home
Ee abi buranında parası güzelVergiyide kulüp ödüyor zaten. 1,5 - 2 milyon garanti para alırdı.
Şimdi aklıma gelmiyorda değil hepimizin Rusya'ya gitme isteğimize neden olan şey midir acaba Gökhan'ı Rusya'ya çeken.
Programında Sercan Sararer FB ile yarın imzalayacak da demişti Ertem Şener.
lütfen gelişmeler resmi kaynaklar tarafından doğrulanmadıkça (en azından twitter dışından bir kaynak olsun) transfer kesinleşmiş gibi konu açmayalım.
transfer resmileştiğinde konu tekrar açılabilir.
(/s)
Türkiye'ye gelmesi hayal, imkansız olan oyuncunun Rusya'ya gitmesi..
Konu açılmıştır...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Çoğu kişi yanlış olanı yaptığını düşünüyor ama bu işler belli olmaz. Bknz: Burak Yılmaz. Adam orada kendini buldu ve piyasa yaptı. Trabzon'a kötü takım demek istemedim yanlış anlaşılmasın.
FM Gazetesi
Bazı futbolcular bazı takımlarda kendilerini bulabilir. Burak Yılmaz, Fatih Tekke, İlhan Mansız ve bir çok örnek var bununla ilgili. Her takımda tam potansiyelle oynayamayabilirler. Gökhan Töre içinde şimdi herkes niye gitti yazık etti kendine gibi şeyler söylüyorlar ama bende diyorum ki belli olmaz bu işler. Orada bu verdiğim örnekler gibi çok daha üst düzey bir oyun ortaya koyarak dünyaca ünlü bir kulübe transfer olabilir. Anlatabildim mi acaba?![]()
FM Gazetesi
Kendi twitterından da açıklama yaptı Galatasarayla anlaşmıştık fakat Rubin daha iyi teklif yaptı. Anlayış falan bişeyler yazmış.
İlginç doğrusu.Hadi tamam Türkiye'ye gelmedin de Rusya'ya da gidilmez ki arkadaş gençsin yeteneğin var Rusya'ya mı kaldın ?
hala anlamadınız mı beyler neden rusya'ya gittiğini ?![]()
iyi yapmis benceneden derseniz ilk olarak o cocuga türkiyede top oynatmazlar, ikinci nedense 1-2 kötü mac oynadimi basin rahat birakmaz üstüne giderler.. rusyada hem türkiyede kazanacaginin fazlasini kazanacak hemde kafasi rahat güzel bir tercih yapmis.. gökdeniz abisiyle döktürürler orda
![]()
yav nasıl kaçar gökhan töre gelseydi bi türk kasapları bi dograsaydı cocugu![]()
Gökhan Töre'nin bu kadar abartılmasını anlamıyorum. Pino'dan bir farkı yok bence.
Trabzonspor ya da Bursa'ya gider büyük ihtimal![]()