Avrupa'da 2011-2012 yılının en iyi futbolcusu Cristiano Ronaldo ve Messi gibi yıldızları geride bırakarak Barcelona'lı orta saha oyuncusu Andres Iniesta oldu.
Avrupa'da 2011-2012 yılının en iyi futbolcusu Cristiano Ronaldo ve Messi gibi yıldızları geride bırakarak Barcelona'lı orta saha oyuncusu Andres Iniesta oldu.
Canım FEDA olsun sana !
Saçma bir karar oldu bu.Hem ligdeki hem şampiyonlar ligindeki hemde Avrupa kupasındaki performansı ile ödülü Ronaldo hakediyordu.Messi ligde çok gol attı ama şampiyon olamadı takımı takımını şampiyonluğa taşıyan Ronaldoydu.Avrupa kupasında Portekizin yarı final oynamasını sağlayanda Ronaldo.
Bence doğru bir karardı. Adam EURO 2012'de şov yaptı, ligde yaptığı asistlerde üstüne gelince adam devleşti denilebilir. Milli takımı ile 1 Dünya Kupası kazandı, 2 kez üst üste Avrupa Şampiyonu oldu. Milli takımının ve Barcelona O.Sahasının yükünü de sırtında taşıyor.
Canım FEDA olsun sana !
Elinde CR7 olmasına rağmen bana Iniesta'yı verin her maça 10 kişi çıkarım diyen Mou. Bence de haketmişti.
eto'o bitmiş.
Ronaldo alamadı ona lafım yok ama takımı daha başarılı olan ve istatistikleri messi ile yakın olan ronaldo'nun messiden daha çok oy alması gerekirdi. eşit oy almışlar.
Ödülü kazanmak istiyorsa ronaldo bence boyunu kısaltmalı ve çirkinleşmeli.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Dünya kupasını geçmiş sezonlarda değerlendirebilirsin.Bu ödül geçen sezona ait bir ödül.
Ligdeki ve ş.l'deki performansınıda yazmıştım ama sen almak istediğini almışsın neyse fikir işte herkesinki aynı olacak değil.
Ben Ronaldo'nun almasını bekliyordum oyum olsaydı da ona verirdim.Sen kime ne fikirle verirdin bilemem.Saygıda duyarım.
Yapma bunu messi![]()
Hak Etmisti Iniesta.
Ronaldoya verilmeliydi bencede
Hakeden aldı bence..