Kulüp: Saint Etienne
Ülke: Fransa
Oyuncu değeri: 4.600.000 €
Oyunun başlarında almaya kalkışmayın çünkü satmıyorlarMutlaka sürekli takip listesinde duracak bir oyuncu.
Not: Son resim benim kariyerimden çekilmemiştir.Bu da gelişmiş hali.
![]()
Kulüp: Saint Etienne
Ülke: Fransa
Oyuncu değeri: 4.600.000 €
Oyunun başlarında almaya kalkışmayın çünkü satmıyorlarMutlaka sürekli takip listesinde duracak bir oyuncu.
Not: Son resim benim kariyerimden çekilmemiştir.Bu da gelişmiş hali.
![]()
Last edited by Klavooz : 03.Kasım.2012 at 07:16
Gecen seride kara ortalama takimlar icin ve papadopoulos prestia(yanlis yazmis olabilirim) banko adamlardi bu seride de kurt zouma buyuk takimlar ya da ilerki senelerde buyuk paraya alinabilinecekbir stopper top kapan(pas yapan) defans haric hepsinde oynar tek dezavantaji fiyati 22 27 sanirim oyun basi
Çok nefis worldwide bir oyuncu oluyor
Geçen serilerde de denemiştim, bu oyunda da Lazio'ya getirmeye çalışıyorum.
ilk sene gelmiyo ya da ben alamıyorum![]()
Hemen alacağım
Oyunun başlarında 50 milyon euro'ya varan bonservis istiyorlar. Saçmalık
büyük takımları yönetmiyorsanız unutun. hatta büyük değil, çok büyük.
Galatasaray ile 2. sezon 35 milyon euro vererek anlaşmıştım ki son anda 35 milyon çok deyip transferden vazgeçtim. Mali açıdan sorun yoksa yönettiğiniz takımda kesinlikle alınması gereken oyuncularda başı çekiyor.
bu senenin wonderkid idir kendileri...
eğer paranız varsa paraya kıyıp alınması gereken ilk adamlardan biri.
mutlaka alınması gerekli bir adam,15 sene stoper aramamak adına 30-35 milyon € bile verilir.
Özellikleri muazzam tam bir stoper ama parasıda baya tuzlu
İleride muazzam bir defans oluyor, yıkılmayan kale gibi. Tavsiye ederim.
![]()
...
Bunun iki tane de kardeşi var, ikisi de defansAilecek defans yapıyor adamlar hehe
Kesinlikle Tavsiye Ettiğim Oyuncular Arasına Giren Bir Stoper![]()
Galatasaray'a gelmiyor adam ya.Deli oldum.
Adamda katil tipi var resmen
Hem değerleniyor hem de çok sağlam gelişiyor.
İlk sezonumda alamadım,gitti adam dünyanın en meşhur kulüplerinde oynadı.
Tavsiye olunur
Çok zor klübü bırakıyor adeta bırakmıyor desek yeridir sadece büyük takımsanız ilgilenin derim boşuna zamanınızı harcamayın![]()
2. sezonumda Galatasaray'a alabildim. Baktım transfer listesinde şaşırdım. 21 milyon euro gibi bir miktara bırakıyorlar. Direk istedikleri miktarı verdim, üstüne sözleşme de anlaştık kulübe kazandırdım. Bakalım üstünde çok duracağım ne kadar gelişim gösterecek. Alınması gereken en önemli stoperlerden bu sezon
Tek başına takımın her şeyi oluyor. Mükemmel savunmacı, çok teklif var ama satmıyorum.
ben almadığıma pişmanım chelsea ye gitti adam bana karşı ne oynadı
arkadaşlar alın böyle herifleri ben ikinci sezon serdar azizi almak için para verdim bursa 50 m istedi mehmet yıldızı forvete almak istedim ikinci sezonda karabük spor 12 m istedi ve en son semih kaya yı istedim 10 m üstüne çıktım gs vermedi böyle adamlara kaç paraysa alın yoksa stoper bulamazsınız
Muhtesem bir oyuncu muhtesem.20 yasında al rahat 15 sene defansta sıkıntın yok.![]()
Serdar Taşçı olmuş 55 m
Ömer toprak Noukenu ve Felipe Melo en az 15 m olmuş
Kesinlikle alın saint-etienne kariyerimde ilk sezondan beri oynatıyorum 17 yaşından beri takımda hiç sırıtmadı ayrıca mükemmel gelişti basın paranızı alın beyler kefilim.