Şu ana kadar baktım da herkes D&R'dan almış oyunu.Aral'dan alan var mı varsa kargo durumu ne durumda ? Ben 1 kasımda verdim siparişimi hala tedarikte oyunum ?
Şu ana kadar baktım da herkes D&R'dan almış oyunu.Aral'dan alan var mı varsa kargo durumu ne durumda ? Ben 1 kasımda verdim siparişimi hala tedarikte oyunum ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
en ucuzu d&r dı herkes o yüzden d&r dan aldı. Bence Aral mail at yada telefon et bir sor en iyi bilgiyi onlardan alırsın
8 lira ucuzdu yahu ne olacak.Kapıda ödemek için yaptım onu da mail attım ama hala cevap vermediler.
ben aral dan aldım ve bugün öğlen bir de elimdeydi bi sıkıntı yaşamadım ama siparişimi ön siparişin açıldığı gün vermiştim.
Anlıyorum o zaman sıraya göre teşekkürler.
Ben de aral'dan aldım kargo takibinde bugun 7 de Geldi Antalya'ya aradım yarın sabah getireceklerini söylediler
You'll Never BeatThe Irish !
Bende Aral'dan aldım Ankara/K.Ören'e bugün saat : 11:00 sularında geldi (Kapıda Ödemeli)
Last edited by mustangshelby : 03.Kasım.2012 at 02:38
Ben de siparişi ön sipariş açıldığı ilk günlerde vermiştim ve hala elime ulaşmadı kargom. Kapıda ödemeli alanları geciktiriyor olabilirler.
ben bugün verdim siparişi,tedarik sürecinde gözüküyor şu an.
30 Ekim'de senin gibi kapıda ödemeli aldım ve bugün akşam üzeri geldi oyun Denizli'ye.
Tedarik sürecinde yazdığına veya kargo takip numarası bulunamadı dediğine bakma bende de o durumda gözüküyordu.
Yarın alırsın oyununu heralde...
evet gönderi bilgisini güncellememiş olabilirler,büyük ihtimalle yarın elimde olur.
d&r dan ön sipariş vermiştim yarım saat önce geldi oyun
Aral ön siparişim dün 11.15 sularında geldi Pendik'e
Benim oyunum da Aral dan kapıda ödemeli olarak almıştım. Dün öğle saatlerinde geldi. İstanbul/Kartal dayım.
aral dün (02.11.12) saat 13 civarı teslim etti bana da.
bana mail atmış aral,beta key yollamışlar.ben kendimi hangi köprüden atayım şimdi![]()
Dün gelmişler evde yokmuşum.Şimdi kaymakamlığın oraya şubeye oyunu almaya gideceğim hey Allah'ım
yav ben 27 sinde sipariş verdim araldan anca bugün geldi
Bugün oyunu gidip aldım sonunda bakalım deniyorum şimdi![]()