Fenerbahçe'yi yönetiyorum ve bu ikisi arasında kaldım, Alman olanın uyum sorunu yaşamayacağını düşünüyorum ve 105bin euro maaş istiyor, Saffet Sancaklı ise 325bin euro istiyor. Sizce hangisi?
![]()
Fenerbahçe'yi yönetiyorum ve bu ikisi arasında kaldım, Alman olanın uyum sorunu yaşamayacağını düşünüyorum ve 105bin euro maaş istiyor, Saffet Sancaklı ise 325bin euro istiyor. Sizce hangisi?
![]()
Saffet Sancaklı garip sesler çıkarıyor(bkz. Saffet Sancaklı'nın Canlı Yayında Çıkardığı Ses) o yüzden Alman olanı al diyeceğim ama biraz daha zorlasan daha iyisini bulabilirsin diye düşünüyorum.
Arkadaşım hangi görevi vermek için futbol direktörü istiyorsun ? Ne görev yapacak ? Ona göre cevap değişir.
Bence bu ikisi de hiç bir işe yaramaz zaten. Olmasalar da olur.
Sentugo.
O zaman bilgi kısmına bakacaksın. Orada transferler olur. O dereceleri yüksek olanı seç ama ben olsam pek güvenmem.
Antrenörleri sizin seçmeniz daha doğru olur. Daha yeni bir rehber yazdım rehberler sayfasına bu konu ile ilgili...
Sentugo.
Senin ilacın Süleyman Hurma gardaş.İkinci bir secenek de Özkan Sümer olabilir.Böyle kelek adamlarla sezon kaybetme..
Bilgiden kasıt koyduğun ilk resimdeki sağ alt kısım oluyor. Ne kadar çok ülke hakkında bilgisi varsa oyuncuyu o kadar farklı ülkede pazarlayabilir gibi düşünebilirsin yanlış anlamadıysam.